Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csudaygé

22 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Spanyolország történelmében nagy hagyománya van a megosztottságnak. Mi ebből Magyarországról nem sokat tudunk (mint ahogy általában keveset mindarról, ami az ország határain kívül történik, nehogy véletlenül nagyobb összefüggésekben tudjuk értelmezni saját valóságunkat),…..
Elsőre kamunak tűnt, mert az egyszeri Gmail felhasználó abból indul ki, hogy nyilván mindenki ezt használja, hiszen ez a világ legjobb levelező szolgáltatása, minek kellene kampányt indítani, hogy a felhasználók átálljanak? Pedig dehogy, a legfrissebb általam talált adatok…..
Szó szerint nagy melón van túl Mark Farrow brit grafikus, a Farrow Design Studio kreatívigazgatója és csapata. Dolgozott már egy pár cégnek, elsősorban lemezkiadóknak készített munkái miatt jegyzik őket, de arra ő sem gondolt, hogy lemezborítók tervezése után munkája több száz…..
Te önző seggfej, porszívót veszel az asszonynak ajándékba? Ki nem szarja le, hogy a legjobb, ami kapható?! Fitneszbérletet karácsonyra? Anyád! Rohadj meg egy sötét veremben az idők végezetéig, vagy ha nem, hát addig ameddig rá nem jössz, hogy csakis egy csillogó ékszer az,…..
csudaygé 2010.11.27 10:24:32
@Elcseszett nick: sorry, véletlenül ugyanaz a videó került be mind a kétszer. javítva! @Andy Sipowicz: biztos vagy benne? en.wikipedia.org/wiki/Black_Friday_(shopping)
Tegnap megkezdődött az, amit az utókor Nagy iOS 4.2 nyomkodás napjának nevez majd el, az eseményt kísérte a Hová a francba tűntek el a zenéim és a Fogom-e használni a Find my iPhone funkciót kérdéskör megválaszolása.Én is letöltöttem az iPhone 4-esemre a cuccot (erre kétszer…..
 Akár önigazolásnak is tekinthetném az index minapi videóját, amiben  TBG annak próbál utánajárni, hogyan kerülhetett a T. Képviselők padjára a Gentleman nevű parádés kiadvány.  Lobbitörvényünk ugyan nincs, szóval tudhassa a fene, hogy szabályosan került-e az…..
csudaygé 2010.11.07 14:52:14
@szimplalány: köszi a választ, várjuk az eredményeket! :) Azt kifejtenéd, hogy mit jelent az, hogy „adott”, és miféle vacakokkal? Mi a pontos szabályozás ezzel kapcsolatban?
Nem találod a pénztárcádat? Összefutnál régi osztálytársaiddal, de parázol a közösségi oldalaktól, hogy ott keresd meg őket? Hirdess óriásplakáton! Most olyan olcsó, hogy még neked is megéri!Nagyjából így lehetne összefoglalni azt a kampányt, amivel két hete árasztotta el…..
csudaygé 2010.08.23 17:26:53
@hezsolt: ezzel csak az a baj (már ha igaz, és miért ne lenne az), hogy semmiből (válaszlevelek, plakátok, website) nem derült ki. Egyébként milyen összeesküvés elméletre gondolsz?
Videó versenyek korát éljük: mi magunk már második alkalommal szereztünk webvideós versenyt, és a dolog olyannyira népszerű, hogy úgy tűnik, hozzánk képest jelentéktelen oldalak is beállnak a sorba. Pár hete a Vimeo jelentette be, hogy felhasználóinak tíz kategóriában…..
A svájci ACT Responsible (ez egy reklámcégeket tömörítő nonprofit szervezet, mely a társadalmi felelősségvállalást és a környezettudatos kommunikációt igyekszik elősegíteni) a koppenhágai klímacsúcs alkalmából összeszedett és elküldött nekünk egy nagy adag hirdetést,…..
csudaygé 2009.12.15 17:51:56
@Donor: kínaiul ugyan én sem tudok, és a spanyol munkákat én sem tudom elolvasni, de a pingvines francia plakát szövege szerint a természet nem dekoráció.
Gyakorlatilag havonta került szerkesztőségi levelesládákba olyan közlemény az ősz folyamán, amelyben egyik vagy másik kiadóvállalat, tartalomszolgáltató, tévétársaság különféle excel-táblázatokra hivatkozva bizonygatta, hogy ők bizony mennyivel jobban érik el azt a drága,…..
Még bambán ülve a tévé előtt is feltűnt a Djuice-nak ez a műmájer spot-ja, ami olyan volt, mintha az Üvegtigris vagy a Valami Amerika csapata próbált volna meg 30 másodpercben Guy Ritchie-t játszani. Tekintettel arra, hogy nem értek hozzá, nem kezdek bele annak taglalásába,…..
csudaygé 2009.12.03 16:48:41
@Surdilovics:

lehet, h szakmaiatlan a kritikám, ettől még az a véleményem, h műmájer, mert egyszerűen úgy akar visszaadni egy életérzést, hogy az nem tűnik hitelesnek, de ami még ennél is fontosabb nekem, mert a posztnak nem az a lényege, hogy szar-e a film vagy sem (btw maga a filmes megvalósítás tetszett " a film szép és ügyesen van megcsinálva"), hanem, h milyen a srác, aki a főszereplője a történetnek ahhoz a másikhoz képest, aki a Voda filmjében szerepel. ennyi
csudaygé 2009.12.03 18:06:54
@Surdilovics: szerintem ez a szokásos kritika vita, ami sehova nem vezet.

Annyit írtam le, hogy szerintem szerencsétlen dolog az, hogy a voda spotjában szereplő csávóból egy olyan figura lett, mint amilyen a Djuiceban, ill. h nem véletlen, hogy ez így történhetett, figyelembe véve az angolszász és a K-K-európai viszonyokat.

Azt, hogy én bárkit is félrevezetnék, szerintem te se gondolod komolyan. De majd mondd meg kérlek, hogy melyik egyetem PhD. programjára iratkozzak be, hogy annak elvégézése után kifejthessem véleményemet (ami akkor is személyes, ha én éppenséggel ennek a lapnak a szerkesztőjeként dolgozom)! köszi ;)
A válság idén megnegyedelte a Golden Drum messze legjobb részét, a szerda és csütörtök esti, egymással versengő nemzeti szervezésű partikat: a Monarchiából az osztrákok és a románok* is lefújták idén, a gyávák. Helyettük új induló idén a horvát és a török…..
Könnyen lehet, hogy 2011-ben olyan főszerkesztője lesz a Népszabadságnak, akit nem a szerkesztőség választ. Akárhogy is olvasom újra és újra az e-masa hírét, ez következik belőle. „Az 1,5 millió forint értékű aranyrészvény vétójoga egészen addig fennmarad, amíg a lap…..
csudaygé 2009.10.01 00:20:20
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
csudaygé 2009.09.24 17:20:31
wave

-navarro-.tumblr.com/post/194968874/hirbehozo-megh-v-a-google-szeretettel-megh-vja

ezt "sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudták" az illetékesek, szóva elég valószínű...
Az A és B terem létszámjelentése után a C-ről: tömött széksorok és jópár ajtóban álló; a téma pedig a "Köztér a XXI. század tömegmédiája?!".Hosszas felvezetés után jutott el Hantosi Bálint, az Ipsos köztéri kutatásvezető oda, hogy az outdoor…..
csudaygé 2009.09.23 09:35:39
@SueSue: és erről az összefogásról ki beszélt? mondtak részleteket is vagy csak ilyen közhelyeket puffogtattak?

Szeptember elején volt egy jó cikk a MediaWeek-ben a brit outdoor piacról és specialista cégek szerepéről. Érdemes elolvasni, milyen átlátható és követhetőek a piaci folyamatok: www.mediaweek.co.uk/news/931207/Why-outdoor-trading-needs-change/

Sajnos ugyanez nem mondható el a magyar viszonyokról...
Kinek éri meg (jobban), ha egy hírbe hozott cég, ahelyett, hogy reagálna az újságíró által felvetett kérdésekre, inkább egy 2/1-es hirdetésben "szólal meg" a róla szóló cikket közlő lap hasábjain, vélt jó hírnevének megőrzése érdekében? A kérdés nem költői:…..
csudaygé 2009.08.13 10:56:22
@robiroboter: nézem máris!
csudaygé 2009.08.13 11:29:04
@edkocsoki: @fumar sharif: szerintem is magát járatja le a Brokernet ezzel a hirdetéssel, de a helyzet önmagában érdekes, és tudomásom szerint egyedi. Olyanról már sokat hallottunk, hogy egy hirdetés azért jelent meg egy lapban, hogy cikk viszont ne szülessen, de ez a mostani eset azért ritkább... :)
csudaygé 2009.08.19 12:10:19
@Konrad: Konrád, azt azért megtennéd, hogy néven nevezed azt az újságírót, akire gondolsz? Mert ez így nem túl elegáns!
A hétvégén az olasz média olyan képsorokkal, szolgált, amelyeket, ha Hannibál látott az örök vadászmezőkről, akkor irigyen sandított oda. Manapság ugyanis, ha valaki át akar vinni az Alpokon egy kisebb hajót már az sem jelenthet gondot. Tovább folytatva, ilyet még Leonardo sem…..
csudaygé 2009.08.13 13:29:20
Nem tudom eldönteni... Helyenként vicces, helyenként viszont kifejezetten irritáló a Microsoft most elém került filmje, amit akár Roland Emmerich vagy Michael Bay is rendezhetett volna. Miközben high-tech akció-paródiát látunk, a mű nem szűkölködik az önirónikus poénokkal…..
Ahelyett, hogy valamelyik múzeumban éjszakázzak múlt szombaton, úgy döntöttem inkább moziba megyek, ha már a rossz idő úgyis elcseszte a balatoni terveimet. Már egy ideje amúgy is meg akartam nézni A dolgok állása című filmet, ami nem összetévesztendő Wim Wenders egykori azonos…..
csudaygé 2009.07.01 13:40:31
@Hettie: a sorozatot nem láttam csak amennyi fent van youtube-on. azok alapján teljesen megegyezik. persze jó volna, ha meg lehetne nézni valahol
Feltehetőleg a Playboy eddigi legszemetebb címlapjával rukkolt elő júliusban. Két eset lehetséges: vagy az van, hogy Görög Zitának úgy sikerült sok pénzt keresnie, hogy kivételesen semmit nem vett le magáról, vagy csúnyán visszaéltek a…..
Egyszerűen lemaradtam az egész Twitter vs média lázról, ha valaki erről írt, átugrottam, mert mindig rettenetes hype-szaga volt, úgyhogy egyelőre nem tudom, mi a forradalmi az akár profi, akár amatőr mikroszövegeknek azon túl, hogy a rövidebb szöveg jellemzően jobb a hosszabbnál.…..
Mandiner blog Keménymag 2009.05.24 08:01:00
 Egy szívélyes meghívóra lettünk figyelmesek a kapcsolat.hu-n: Május 23-án, szombaton a Szent István Parkban a már hagyományosnak mondható Népszava Feszt a Táncsics Alapítvány támogatásával,egy új névvel jelentkezik: Sajtófeszt 2009-A jövő…..