Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[e]gyetemista

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
e-gyetem Látástól húsvétig 2020.04.20 08:08:56
Az elmúlt két hétben nemhogy időmilliomosok nem voltunk, de lényegében minden szabadidőnk megszűnt. Most vajon fellélegezhetünk?  A kép illusztráció. (Forrás: Pixabay)..
Újabb hét a meglévő abszurd helyzetben és annak új elemeivel: habár a lottószámokkal sosincs szerencsém, a digitális egyetemmel kapcsolatos megérzéseim egyelőre beigazolódni látszanak. A kép illusztráció. (Forrás: Pixabay)..
Immár valamennyi egyetem túl van első digitális munkarendben teljesített hetén, és attól tartok, hogy kezdetleges félelmeim be fognak igazolódni. A kép illusztráció. (Forrás: Pixabay)..
e-gyetem Tényleg működhet? 2020.03.20 13:38:19
Avagy hogyan kellett megszokni egy teljesen más, eddig nem tapasztalt létformát, és miképpen sikeült idáig összehangolni egy olyan gyakorlati szakkal, mint a Kommunikáció és médiatudomány... Egy hét távlatában az egyetemi távoktatás.  A kép illusztráció. (Forrás: Pixabay)..
Üdvözlök mindenkit az E-gyetem blogon! Mint az közismert, a koronavírus-helyzetre való tekintettel a magyar kormány 2020. március 11-én elrendelte a tantermen kívüli, digitális munkarendet az egyetemeken (is). Ebben a blogban egy másodéves, kommunikáció-médiatudomány szakos hallgatóként osztom meg…..