Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SempergerIstván

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Te mentorod SMART 2021.04.06 09:04:00
  SMART... no nem az autó, hanem a technika.   Előző posztban írtam arról, hogy bizony, ki kell tűzni bizonyos célokat. A célok és a megvalósítás nem annál a hentesi idézetnél kezdődik, hogy attól kezdve, hogy támad egy megérzésed, 5 másodperced marad arra, hogy megtedd a lépést, amit helyesnek…..
A Te mentorod Miért? 2021.04.04 12:42:00
  Miért vállalkozol? Mi a vállalkozásod küldetése?   Őszintén: mi a célod a vállalkozásoddal? És ha most az a válaszod, hogy a pénz… az baj. Az sose lehet cél. Az az eredmény.   Értem én, hogy Covid, meg minden és ha elvesztettél mindent, a legkisebb gondod az, hogy filozofálgass most, de…..
  Mielőtt elkezdek mindenféle okosságot posztolgatni - amiket egyébként kifejezetten kezdő (kényszer)vállalkozóknak szánok-, szeretném megmutatni, mi a különbség a hentes és a sebész közt.   Miért? Mert manapság, amikor a Covid miatt számtalan kényszervállalkozó született, nagyon nem mindegy, kitől…..
Mi kell ahhoz, hogy valaki F1-es pilóta legyen? Egy jó adag tehetség, rengeteg pénz, szerencse és ha mindez megvan, akkor már csak össze kell gyűjteni azokat az úgy nevezett szuperlicenc pontokat. Ez a pontrendszer nem nagyon van előtérben, de néha elég nagy akadály tud lenni. A Racing Pointnál…..