Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NiLovagja

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kettőnégy negyedik évadának első adása a kettonegy.blog.hu-n 2010. április 1-jén 20.00-kor. Addig is elérhető az archívum!..
Az eheti Lost-epizódot úgy várta az igazi rajongó, mint Pistike a karácsonyt, hiszen az egyik ikonikus figurának, Richard Ricardo Alpertnek szentelték az egészet. Tucker Gates rendező olyan epizódot hozott össze, ami szépen bekerül majd a Constant mellé, mint a hat évados történet…..
killtheradical Oldalszám 2010.01.20 09:34:00
Miért pont 88 oldal a Jobbik programja? 1. Csak. 2. Mert van lelkiismeretük. 3. Mindííg leszneeek rokkereeek!..
NiLovagja 2010.01.20 20:13:00
@UbUlcii: Egy része tényleg jól hangzik, csak aztán, ha ránézek a kuruc.infóra ...
Nebraska szenátora beperelte a keresztény Istent. Akármilyen megmosolyogtatóan is hangzik ez első hallásra (és másodikra, és harmadikra, és így tovább), azért elgondolkodtató. Azt feltételezi, hogy az oda-vissza hatás működik. Isten a saját képére teremtette az embert, aki…..
killtheradical Strabag plafon 2008.10.10 06:55:00
Az költségvetési plafonról. Ez így, ebben a formában hülyeség. Kis országunknak nem az a rákfenéje, hogy hitelt veszünk fel, hanem hogy a hitelt baromságokra költjük. Fogyasztásra. Aztán ha az egyszeri állampolgár követi a kormányzati mintát, hát ledorongoljuk. Ha a…..
killtheradical Fodros szoknya 2008.09.19 06:50:00
Új vonulat az SZDSZ-ben! Fodor Gábor olyanokat mond, hogy hú. Meg is feddték őtet párttársai. Per pillanat nem tudom hova tenni sem őt, sem pártját. Az, hogy szakértői kormányozik, számomra nem túl vonzó. Több problémát vet fel, mint amennyit megold. Egy szakértői kormány -…..
killtheradical Öregisten 2008.08.28 06:02:00
Figyelmeztetés! Csak erős idegzetűeknek! A KNDP-t fogom dicsérni! És nem úgy ironikusan - cinikusan, hanem tényleg! Láttam egy cikk címet, hogy "Új nyugdíjrendszert javasol a KDNP". Gondoltam miért is ne, rám fér pár perc vidámság. Aztán olvasom, olvasom, és nem röhögcsélek,…..
killtheradical Szomorú vasárnap 2008.08.10 09:56:00
Örülünk mi a Mercédesznek, de komolyan. És Kecskemétnek is, ha már itt tartunk. Idejön a multi, felvesz egy csomó embert, mi adunk neki egy csomó kedvezményt, és ha a végén pozitív a szaldó, akkor őszinte csak igazán a mosolyunk. Azon, hogy köthettünk-e volna jobb üzletet,…..
killtheradical Államrend 2008.08.05 06:31:00
Volt egyszer egy olyan kor, amikor ha hazajöttél Magyarországra nyugatról, akkor átkutattak, elkoboztak, megfenyítettek. Volt ezzel párhuzamosan, hogy ha magyarként átmentél Romániába, akkor minden magyar nyelvű dolgot elvettek tőled, még azt a kéthetes újságpapírt is, amibe…..
killtheradical Szombaton kövezés 2008.08.02 12:50:00
Bár az én virtuális megkövezésem - az egyik legalábbis - tegnap volt, azért én még rugóznék a témán. Mondjuk ennyire durva azért nem volt, de nem nagyon értünk egyet. Kik dolgoznak vasárnap? Már rajtam kívül. Kiskereskedők, tömegközlekedés, egészségügy, rend- és…..
Összesen 4902 felvételiző igényelt többletpontot szociálisan hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzete miatt, mondta Reiber Gabriella, a Katapult Mentorprogram kommunikációs szakértője. Hadd gratuláljak. Többrétűleg is. Agyrém. Fekete-fehér világ, egyenlítősdi, szakmai…..