Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt3

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amit még nem említettem. Tudom, hogy Visor is bemutatta már előttem a játékot. És? ..
Este fenn lesz a "Mesterlövész: Újratöltve" videóm. Kicsit hallani, hogy új a mikrofon, mert mintha tompább volna a hang, de nem vészes.Kicsit irányt változtattam, ami a bemutatott jeleneteket illeti, ugyanis először csak azt akartam bemutatni, ami itt a blogon még nem…..
Zsolt3 2009.10.02 19:34:33
Milyen irónikus, hogy előtte egy "Győztünk" ajánló ment :D Hiányozni fogsz :( RIP UPDATE: Azért milyen már? A Bp Tv honlapján ez a kiírás található! :DTisztelt Nézőink!Tájékoztatjuk Önöket,hogy a UPC Direkt közlése szerint, a Televízió…..
Zsolt3 2009.09.02 20:59:47
Egy chat szolgáltató felvette velem a kapcsolatot, hogy biztosítanának egy RPCJS chatet. Ez az egész nem itt az oldalon volna [tehát nem chatbox], csak linkként. Én annyira nem vagyok a chatek híve úgyhogy részemről annyira nem is volna szükséges, de tény, ha megint tartanék…..
A City Interactive (jobban mondva annak magyar forgalmazója) továbbra is ellenállhatatlan triós combókkal csábítja el az embereket. Mindezt 2 illetve 3000 forintért. Megszakad a szívem, de egyikkel sem játszottam még :( Főleg az Action-ösnél: Játszott velük…..
A kétszeres Grammy-díjas Tom Waits számával, a Temptation-nel nyitunk, Cote de Pablo, azaz Ziva előadásában. Egy marokkói bárban énekel, szép francia kiejtését is megcsillogtatja vendégei előtt. Néhány vendég sietősen felpattan asztalától és elhagyja a helyiséget. Ziva ebben a…..
Azért ezt nem hittem volna. Elég későnek tűnik, de szerintem megvan a jó oldala a döntésnek. De nézzük az aznapi programot:Soproni Nagyszínpad16:00 Csík feat. Lovasi András (akárkik is vagytok)17:30 Vad Fruttik (Ha minden igaz megnézhető)19:00 Kaukázus (Nem ismerem)21:00 Kispál és…..
A múltkori "UEFA EURO 2008" szitkozódás után felvettem a játékból egy kis részt, amelyről azután teljesen megfeledkeztem. Miután ma belebotlottam, gyorsan készítettem hozzá kis szinkront. A tudnivalókat elmondom a videóban, de előre is gratulálnék annak az…..
Zsolt3 2009.05.03 20:52:07
@Rannek: Dehogynem, ez is FIFA mert ugyanúgy az EASPORTS készítette (PC-re ugyanúgy szar minőségben) csak ez amolyan kiegészítő az európa bajnoksághoz.
Na kérem szépen, ez is meglett! 2007 április 22.-én jelent itt meg a legelső bejegyzés és jól emlékszem, ahogy egyesek még 2007-ben cikiztek, hogy "Max fél évet adok neki, azt eltűnik", erre tessék. Ezúton is köszönöm nektek a hűséget (már akik még itt vannak :P),…..
A FIFA téma elég sokszor volt már téma a blogon, eddig nem nagyon szóltam hozzá, mert mint múltkor is leírtam, engem abszolút nem hoz lázba, hogy minden évben kiadnak egy új kiadást, meg hogy minden csapat aktuális meg ilyenek. Tehát nem játszottam velük.  A nyáron…..
Zsolt3 2009.03.08 11:52:21
Zsolt3 2009.03.08 21:34:29
@Praxi: Hát azért annyira nem szar, hogy ide bekerüljön (videó formában). Egyébként abból a játékból nem szokott videó lenni, amit részletesen kifejt írásban freddyD :)