Regisztráció Blogot indítok
Adatok
infogéza

18 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, nem nem fogod úgysem elhinni elsőre, mi ez a videó. Tipikusan az annyira rossz, hogy már jó... tudományosan bizonyított ;) Megyek, kipróbálom a gyerek műanyag fellépőkéjét, hátha az is van ilyen jó :D * Halihó, az aranyér!   * U.i.: működik :) ..
Tele van online munkával az Internet.Többsége hálózatépítést takar, és még a hirdető, vagy a weboldal tulajdonosa sem tudja pontosan, hogyan is működik jól a dolog. Ugyanígy persze azok között is sok a lelkes kontár, akik egyéb online munkát, internetes pénzkeresési…..
Megalapítottam az Üzleti Bloggerek közösségét az Inda-n. Majd egy hét múlva rájöttem, hogy ezzel akkor foglalkozni is kellene kicsit.Először is szemet szúrt, hogy egy régi (nem túl szerencsés) blogomat adtam meg mint weboldal, amit nem kellene talán...Majd kiküldtem egy twittet a…..
Évek óta taposómalomban vagyok, nem tudom már lassan azt sem, hogy mi a bajom, vagy hogy érzem magam úgy egyáltalán.Néhány aggasztó dolog azért már figyelmeztet arra, hogy ésszel kellene élni, nem csak lendületből.A szívem néha olyan sorozatokat ad le, mintha újraélesztést…..
infogéza 2010.05.09 10:58:16
Már megoldottam ;)

aranyer.blog.hu/2008/11/21/tunetmentes_aranyer_2_honap_alatt

Habár a második cikked alapján jobb lett volna, ha nem eszem annyi "ocsút", hanem a dupla cellulózt használom, de később más okból is ezt választottam. Ugyanis pont tavaly derült ki, hogy a 2007-2008 évi fuzárium igen csúnya dolgokat művelt a gabona pelyvával is...
Dr. Váczi Gábor ortopéd sebész (Telki Kórház) a csontritkulás előjeleiről beszél:     Címszavakban: Terheléskor fellépő, pihenésre megszűnő hát-, és derékfájdalom. Változókori csontritkulás korai diagnosztizálása nagyon fontos. Szakrendeléseken a…..
Hétfőn terjedt el a hír a weben, hogy a Facebook felvásárolja a FriendFeedet. Aki esetleg nem ismerné: a FriendFeed egy feedaggregáló szájt, mely kvázi valós időben gyűjti össze és mutatja meg az adott netező közösségi szájtokbeli aktivitásait. Aki bekötötte a feedjeit…..
Tudtad? Kreativitás elmélet! 10. 2009.07.03 07:13:00
Igazából erősen gondolkozom, hogy folytassam e a sorozatot, mivel Kedves Olvasók, nem vagytok túl aktívak. Persze a komment áradat elmaradását, a lustaságnak tudom be, nem pedig a kreativitás hiányának :)Mindenesetre a Kreativitás elmélet 10. részét még olvashatjátok, aztán a…..
Tudtad? Kreativitás elmélet! 8. 2009.06.16 10:52:00
Itt van ismét egy fotó, egy olyan tárgyról, amelynek nem teljesen egyértelmű a funkciója. Az olvasónak ismét azt a feladatot szánjuk, hogy találjon ki valami frappáns/ötletes/poénos funkciót az adott eszköznek, és ossza meg velünk komment formájában. Nem feltétlenül a tárgy…..
Lezártam magamban egy korszakot az Interneten, amit nevezzünk csak simán web1,0-nak, mert hiába blogolgattam, fórumozgattam eddig, nem igazán éltem a web2,0-ban, pedig azt hittem.Lehet, hogy ezt kívülről nehéz értelmezni, talán nem is kell. A lényeg az, hogy mostantól kikupálom ezt a…..
Nagy küzdelem volt, de megérte, elmesélem hogyan csináltam. Hosszasan keresgéltem, hogy a rostdiéta mellett, mivel lehet még segíteni az emésztési zavarok megszüntetését, és a normális bélműködés helyreállítását. Több készítményről olvastam az Interneten, ami mind…..
Főleg hímnemű marketingeseknek érdemes megnéznie, min ment keresztül a Dell a mini netbookjainak kampányában. Készítettek egy site-ot Della néven, ahol szééépen artikulááááltan elmondták a nőknek, hogy a mini netbook az olyan, hogy használhatják kalóriabevitel-számláló…..
Néhány próbálkozás az aranyér ellen   Az itt említett tapasztalatok nem sajátjaim, de tanulságosak. Főként a tekintetben, hogy az általam javasolt kúrában kellő mennyiségű folyadék és nem csak egy féle "szer" szerepelt. 1. beszámoló: Digest tabletta szedése évek óta…..
Megvalósítottam 2008. végén az egyik régóta dédelgetett álmomatElkészült az az info portál, amit csak Bázisnak hívok azóta, hogy az első gondolat kipattant a fejemből.A Bázis egy nagy online munka projekt központi része, ahol munkatársak képezhetik magukat és egymást is…..
A TIENS cég elnyerte "Az asztronauták legjobb egészségmegőrző étrendkiegészítője" díjat is, amit személyesen az űrhajózás és az asztronauták problémájával foglalkozó nemzetközi Intézet akadémikusa nyújtott át. Az ünnepi díjátadó ezen részét itt nézheted…..
Ülő munkát végzők illetve rossz anyagcserével  megáldott és / vagy rosszul táplálkozók népbetegsége ez a méltánytalanul elviccelt probléma. Igaz, sokan saját kínjukon viccelnek leginkább, amikor az aranyér szóba kerül. A mindennapi kellemetlenségeket azért nem nagy kunszt…..
Az elhatározás már régóta bennem van, nem is akartam sokáig elkerülni ezt a lépést, de nem kell senkinek bizonygatnom, hogy ez mit von maga után."Magamra szabadítom a hatóságokat" ; "Lemondok a pénzem javáról" kb. ilyeneket kaptam az ismerősöktől, de volt olyan…..
 A kalcium hiánya legalább 147 betegség - így a csontritkulás - kialakulásának körülményeit teremti meg.         A kalciumszükséglet megnövekszik az élet meghatározott időszakaiban: terhesség, szoptatás, erős növekedés, nemi érés,…..
A csontritkulás legfontosabb tünetea szokványosnál kisebb erőbehatásra történő sorozatos csonttörésekcsigolyatörések,csukló- és csípőtáji törések - bekövetkezése.Sokszor csak egy véletlennek látszó combnyaktörés hívja fel a figyelmünket az idült csontvesztésre. A…..
"Pénzt kell csinálni, mert már nincs honnan megtakarítani!" Ilyenkor keresnek rá legtöbben az Interneten az online munka, internetes pénzkeresés, mellékállás, otthoni munka, stb. kifejezésekre. Jön a hónapokig (évekig) tartó vergődés, amit ötlet- és ihletgyűjtésnek is…..
Aki online munkával szeretné a jövőjét felvirágoztatni, de még a Google-t sem tudja céljaira felhasználni, annak bizony nem csak munkatábor, de inkább erőltetett menet lesz a betanulás.A blog címében azért is szerepel a tábor szó, mert ha nem is ragadok le ennél az egy témánál,…..
Aranyér   Ez a betegség a végbél visszértágulata. Gyakran azért alakul ki, mert a széklet összegyűlik, és összenyomja a visszereket. Amikor megjelennek a csomók, a mikrocirkuláció károsodik, ettől súlyosbodik a székrekedés, az ördögi kör bezárult. A második ok, amikor…..
Kedves Naplóm! Ma úgy határoztam, hogy végre indítok egy személyes(nek látszó) blogot, amit szigorúan csak magamnak írok. :) Idestova 2,5 éve online mellékállásként űzom a hobbimat ami nem más, mint a nagy Passzív Online Jövedelem (továbbiakban csak: Passzív Online Jövedelem,…..