Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcitomi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 egyik legjobb húzása Tilla Propaganda című riportműsora, amiben érdekes és ismert vagy ismeretlen, de érdekes embereket mutat be, adásonként kettőt, és eddig még nem láttam olyat benne, aki nem érdekelt volna. A most vasárnapi műsorban Szily László, az Index.hu egykori, a…..
marcitomi 2014.12.05 17:52:45
@falomb: valoszinuleg tobbet is tud, mert magyar az anyukaja.
Magyar idő szerint ma hajnalban véget ért a Survivor 22. évada, kiderült, ki nyerte meg azt az egymillió dollárt, amit a nyolcadik napon kieső Russell Hantz szerint csak neki szabadott volna odaadni, de aztán a törzse másképp gondolkodott a kérdésről - és ha jobban belegondolunk,…..
Magyar idö szerint ma éjjel nyilik meg a free agency az MLBben, ennek hatására áttekinteném, hogy a Colorado Rockiesnál mi történt eddig az offseasonben, illetve hogy melyik játékosaink mennek ki a piacra, és hogy mi várható a denveri baseball klubnál a FAn. Haladjunk csapat egységek…..
Szervusztok kedves idetévedő mindenki!A magpies.blog.hu ebben a formában valószínűleg nem lesz többet. Ugyanis átköltöztünk a magyar Newcastle szurkolók Mekkájába, a nufc.hu-ra. Ez nekünk remélhetőleg jó, nektek meg úgyis mindegy. Ha mégsem lesz jó, akkor visszajövünk. De jó…..
Newcastle United Blog Üzenet 2008.08.19 13:03:00
Összefoglaló egy régebbi (20/10/96) Manchester elleni meccsről. Valami hasonlóra számíthatnak a St. James's Parkban, tavasszal. Akkor is Keegan volt az edző... By the way, Philippe Albert-re emlékeztek még? ..
Nou San Trafford Showernewstax II. 2008.07.30 12:02:00
Pénteken letudtuk a tabella első felét, most jelentkezünk a másodikkal is. Két nagyágyú itt is lesz (MU, Pool), de ebbe a csoportba jutott egyik nagykedvencünk (City), meg két örökígéret is (NU, Spurs). A kezdésig még mindig nagyon sok idő van, de egy magára valamit is adó drukker…..