Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mecsekijeti

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        A magát Kötter Tamásnak nevező Biczi Tamás, Orbán bizalmi embere, írta le az alábbiakat 2021-ben. Nem 1951-ben, hanem 2021-ben.     "Szóval ha legközelebb bementek az USA nagykövetségre a szokásos eligazításotokra, a szendvics zabálás közben ezt is említsétek meg a gazdinak, hátha rászól…..
     "O, say can you see" a.k.a székelynyuszi az amerikai keményvonalas konzervatívok konferenciáján.    Enjoy.  Minden idők egyik legkonzervatívabb, legnemzetibb, legkeresztényebb és legértékelvűbb amerikai himnusz interpretációja.  Ez a nemzetközi mandinerizmus artisztikuma. ..
mecsekijeti 2021.03.01 08:51:54
@netukki: el is lopták a kuytáit
        Az állampárti propagandaoldal "Nemzetközi nagyágyúkat igazolt le az MCC" címmel adott ki eszmei iránymutatást.      A nemzetközi nagyágyúk között van az a német Werner Patzelt, akit valamiért Patzelnek írnak, akit a drezdai egyetem nem foglalkoztatott tovább szélsőjobboldali kapcsolatai…..
     Narendra Modi és Erdogan cégéres fasiszták, de senki sem tagadhatja, hogy többségi elvű fasiszták. Törökországban a katonai kaszt mindig tényező volt, kormányfőt akasztottak, puccsok sorát hajtották végre, és Erdogan nem a katonai kaszt támogatásával, hanem éppen a kaszt ellenében került…..
mecsekijeti 2020.11.23 11:30:26
@ámbátor: ugye itt jön az öszödibeszéd-prolléma: meg kell-e lepődni azon, hogy a politikus hazudik, illetve ha úgy döntünk, nem vagyunk hajlandóak tovább elviselni, a végén kifosztjuk-e az MTVA székházban a túrórudi-automatát is vagy csak megpróbálunk négyévente szavazni?
mecsekijeti 2020.11.23 11:45:53
én emlékszem, hogy igenrégen OV még kis körben ki merte fejteni, hogy a leghatékonyabb kormányzás az okosok diktatúrája (lenne), de a társadalom fejlődése, blabla (ez azóta lett blabla) miatt a demokráciát kell csinálni. na azóta egyértelműen rájött, hogy ki az okos és meg is csinálta, demokratikus szabályok mellett. szóval ez nem meggyőződés, hanem csak egy keret számára, amiből éppúgy türemkedik kifele, mint (és ez ha akarjátok, lehet bádiséming is) egyre terjedelmesedő teste a ruhákból.
eccómincáz: faszán kiderült, hogy a Kádár rendszerrel igaziból csak az volt a baj, hogy nem a megfelelő nevet viselte

és a működtetett demokrácához, meg jogállamhoz annyit tartok fontosnak hozzáfűzni, hogy ezek csupa - nem is hülye - jogászok, szóval az, hogy bármiféle fix 'a' vs 'b' rendszerben ki lehessen bármiről jelenteni, hogy diktatúra, jogtiprás vagy lopás, az eszmei alapokon nyugvó illúzió, a jó és rossz harca, etc.
gondoltam ezt elmondom, hátha olyan is olvassa, aki azzal kampányol, hogy majd jól eltakarítjuk őket, aztán visszavesszük a lóvét. az eltakarítást - ahogy azt jótündér is pedzi - magának köszönheti majd, hiszen ha egyszer veszt ebben a választási rendszerben, sanszosan a következőnek is 2/3-a lesz, abból aztán következhet a jogrend, alkotmány, intézmények visszaállítása, de hogy lebontott stadionból nem fog kórház épülni és a CEU tanárait nem a KESMA és eMLőrinc fogják fizetni, az eléggé biztos
      Aránylag biztos voltam benne, hogy az Orbán-rezsim nem engedi el a járványt és a végén nem lesz napi száz halott. Elengedte. És meghamisították a halálozási adatokat. Ezért nem tévedtem olyan nagyot látszólag.     Kásler Miklós mai bejelentése:    December 10. környékén 27-30000…..
mecsekijeti 2020.11.17 17:19:10
@netukki: ezt az ötpercenkéntes anyagot olvastam. ez simán érzékelési probléma, ott unatkozik szegény és boldogtalan. ha csak óránként egy szerencsétlent tolnának ki, akkor is ott teremne a napi adag negyede. ne károgjon már mindenki, mert magam is befosok!
mecsekijeti 2020.11.18 09:01:37
@Bogomil: nempontitt, de ez volt a közhangulat, ahogy meg most ez. az a baj, hogy nekem meg nincs rálátásom a helyzetre közvetlenül, így megérkeztem a poszttrúszba rendesen, ki a pöcsömnek lehet hinni itt már?
mecsekijeti 2020.11.18 09:05:41
@netukki: pont ez a bajom, hogy nincs. egy darabig megpróbáltam hinni a számokat, hátha tények. de most mrá nemhéz tudni, mi a valós - ahogy Bogomilnak is válaszoltam. eleve régóta éleződő probléma ez, azon az alapvető viccesekdésen már évek óta túlment a szerelvény, hogy a statisztikák hazudnak...
       Nekem most nincs semmiről mondanivalóm. Ezt kell elolvasni. TGM írását Szőcs Gézáról. Ebből valamit meg lehet érteni a világunkról. Valami keveset, mert mindig csak keveset lehet megérteni a világból, ami soknak látszik az mindig hazugság.     Választottam hozzá egy Szőcs Géza verset.…..
mecsekijeti 2020.11.10 10:18:05
mecsekijeti 2020.11.10 10:24:21
@mecsekijeti: a TGM meg megin szófos (kurvárahétfő van még most kedden is biztos, elnézést)
mecsekijeti 2020.11.11 23:11:39
@jotunder: nem volt a büszkeség sose cél - csak őszintén, mint az őszi szél
       Orbánék kiadták a parancsot, hogy meg kell győzni a magyar lakosságot arról, hogy Amerikában elcsalták a választást. Hihetetlen mennyiségű hülye tombolja most ki magát, ami úgy 1944 óta nem lepi meg a magamfajtát .      Az egyik baromság az, hogy az amerikai választás nem ment át a Benford…..
mecsekijeti 2020.11.07 09:23:05
mecsekijeti 2020.11.07 09:24:57
@kalevaleeeeeez: azt nem olvastad még, hogy Biden csak 1-2 évre lesz, aztán visszalép egészségügyi indokkal, jön az alelnök, aki különben nem győzött volna, pedig ő volt az igazi cél? mert ezt sütötték ki a gyerekhúsos pizza mellett a liberállatok
        Nate Cohnt olvasom, ő a NYT guruja és eléggé biztos benne, hogy Biden nyeri a választást.  Amikor a Fox News behúzta Bidennek Arizonát (és aztán az AP is követte)nem értettem mire ez a nagy bátorság. Vannak exit pollok Arizonában, Maricopa megyében és Pima megyében szép nyugisan vezet…..
     Prof. Dr. Botos Katalin az Antall-kormány tárca nélküli minisztere írt egy cikket a Magyar Nemzetbe a "Szakmaiság bolsevista trükk?" címmel.     Idézem:  "A „puha” tudományok egy igen jelentős részénél is küzdünk a „szakmailag helyes” megítélésével. Ideológiamentes tudomány gyakorlatilag…..
       Ez itt a zene.  Három és fél perc. Remélem elég nemzeti és keresztény, legalább a maga módján. Nem szabad teljes hangerőn hallgatni, mert betorzul. Jobb kézzel játszani, ballal gombokat nyomogatni, kicsit bátor volt...                …..
mecsekijeti 2020.09.28 09:34:04
       Az Alapjogi Központ nevű állambiztonsági szerv, keszuljetek.hu néven szólítja fel a fajmagyarságot arra, hogy készüljön.         "Ott vagyunk a győzelem kapujában, és következő nemzedék feladata a döntő ütközet megvívása – hogy Szent István koronájának minden ékköve újra…..
          Egy fiatalember megpróbálja megtervezni az életét. Ha egy bizonyos életutat követ, akkor minden egyes évben ötven százalék valószínűséggel  másfélszeresére növeli a vagyonát, ötven százalék valószínűséggel elveszíti a vagyona negyven százalékát. Érdemes-e neki ötven dolgos évet áldozni az…..
       Törzsünk sámánja Kásler Miklós ma bejelentette, hogy Prof.Dr. Árpádházy Árpád  dinasztiája 4500 éve alakult ki Afganisztán északi részén, és ezt egy olyan cikkre alapozza, ami a Nature Group által kiadott European Journal of Human Genetics-ben jelent meg pár napja. A cikket szemrevételezve…..
mecsekijeti 2020.07.11 11:32:09
@balmoral: azért a láptalaji pollenológiában van tudomány meg adat, ahogy a genetikában is, csak nem kell túlgondolni egyiket se. 200 éves tőzegből 200 év, 50000 évesből meg jégkorszak
        1999 januárjában Szerbia (ekkor még a Szerb Köztársaság és Montenegró államszövetségben volt)  vezetőjét Slobodan Milosevicnek hívták, ő hét évvel később egy hágai börtönben halt meg.        Milosevic propagandaminisztere egy bizonyos Aleksandr Vucic volt. Ő a háborús bűnös Seselj vajda…..
mecsekijeti 2020.06.22 13:04:49
@kemény keleti kommentelő: én sose szerettem eldönteni, mi milyen oldali (bár érezni nyilván, többnyire) de hogyan lehetne komrányközeli az Index, ha minden kormányközeli utálja, sőt, maga a főbazmeg is leféknyúzozza? életereje nszegénynek tényleg nincs, de lassan már ez lesz az utolsó, ami szuszog. a 3x4 persze beszólósabb, de hát az meg többnyire röhejes.
tulajdonképpen az van, hogy szar az egész, hagyni kéne a faszba a degeneráltaknak ezt a medencét, de hát nehogy már!
           Az Úr:  A Föld puszta volt és üres,  még tünde lég sem takarta, távulván setét és világos még egybeforrt, s a vizek felett nem volt más csak én. A mélység tükrébe néztem, kétség malomköve lelkem őrölé, de mondám, legyen fény.                      S lőn fény, egy sápadt csillag…..
mecsekijeti 2020.05.27 14:13:23
@látjátok feleim szümtükkel: volt egy nyár, mikor engem se akar hagyni aludni. kézzel kellett kiegyelni a lugasból
mecsekijeti 2020.05.27 16:09:50
@seol: nálunk meg vályrusz nincsen :-P
       Ma reggel Orbán Viktor magyar miniszterelnök nagy nyilvánosság előtt közölte egy riporterhölggyel, hogy erős, reggeli erekciója van. "Magabiztosabb, fickósabb vagyok most péntek reggel" - mondta. Azt, hogy valaki ekkora hassal, hogyan tudta ellenőrizni a kora reggeli magabiztosságát, azt nem…..
mecsekijeti 2020.05.24 08:43:03
@MarYsol: azok a jellegű emberek, akik - mint több osztálytársam - 1987-ben beiratkoztak a KISzbe, mert az majd a felvételinél jól jön. aztán ugyanezekkel 17-éves csikajként kapmányoltunk az első választáshoz az épp szóbanforgó fasznak...
        "A Nürnbergben és másutt kivégzettek többsége az akkor érvényes törvények alapján cselekedett, így – jogilag – nem követtek el bűncselekményt. " (aristo)        Ez jelent meg ma Prostisrácoknál. Unalmas náci szöveg az egész, amire a magyar jobboldal rejszolni szokott.        Azt…..
mecsekijeti 2020.05.12 17:45:05
@ámbátor: ha össze akarod zavarni a TEK-et, akkor mégse vagy ám bátor :-P
(ezzel a mókázással csak fel akarom oldani azt a feszkót, hogy ez az írás /nem a tiéd, bocs/ muslicát csalt a szemembe)
       Bruck Gábor liberális éceszgéber írt egy cikket a Népszavába "Orbán legyőzhető" címmel, ami miatt kicsit állt a bál. A Prostisrácok majdnem hamisított Bruck nagyapjáról egy képet, amelyen éppen SS-tiszteket szállít Lengyelországban, de aztán rájöttek, de valahogy nem illene a narratívába.…..
mecsekijeti 2020.04.22 17:29:12
@h.kovacs: erre a megfállapításra nem tudom, hogyan jutnak folyton a sértett l"liberók". csak egyszer kell legyőzni, azonnal 2/3-dal (megvan 42 %-ból) és akkor megnézni az arcát. én hasonlót akartam Torgyinak, meglett. még ezt kivárom, aztán befekszem egy víruskórházba. a lényeg itt pont az, hogy az elitisták azért nem fognak nyeríteni, mert nem állnak le a tömegember szintjén érvelni. így folyamat bukta lesz. az se segít, ha valaki gyurcsányi elmebeteg paródia szinten nyomja a műsort, hiába karizmatikus az is sokak szemében
         Angela Merkel: Miniszterelnök úr, miközben szeretném Önt támogatásunkról biztosítani,  bátorkodom felhívni becses figyelmét arra a tényre, hogy bizonyos alapértékeket minden uniós tagállamnak tiszteletben kell tartania.        Miniszterelnök úr: Tisztelt kancellárasszony, ha az Európai…..
mecsekijeti 2020.04.03 21:01:02
@HaKohen: az nem lehet, hisz kereztény :-o
mecsekijeti 2020.04.03 21:04:25
@velőtanya: ezt majd figyeld meg, hogy nem fog működni, az a bajod, hogy hiszel a felfogóképsségben, ami tulajdonképpen az ész, értelem dolga. nos az nincs a választók jó részének fejében és ennek nagy része az ilyenekre szavaz, mert más dumával meg megveszik. itthon is ugyanez a baj. vagy nem baj, majd meglátjuk, mire kiforrja magát. lehet végül tök jó lesz, mert aki nem bírja, elhúz, a többinek meg itt marad szellősen a Kárpátia-mödanszé
        Március huszonkettedikén meghalt Ciprian Foias. Az Olvasó valószínűleg sohasem hallott róla, ő a huszadik századi román matematika egyik legnagyobb alakja volt nagyon komoly szegedi kapcsolatokkal. Szőkefalvi-Nagy Bélával írta meg a Harmonikus analízis Hilbert-tereken című monográfiát.…..
       A közbizalom - bizalom a közhatalomban, bizalom a valódi szakértőkben,  bizalom a tudományban, bizalom az orvosokban- az életet jelentheti. Ezek a "legsötétebb órák" és a legsötétebb órákban Orbán Viktor a magyar miniszterelnök. Neki kell megteremtenie a közbizalmat.  A súlyos veszteségek…..
mecsekijeti 2020.03.23 08:13:54
@labrys: én messze nem vagyok Viktor-fan, de azért a várható halottakat rákenni erős. igen, szép focitemplomok épültek, közben az egészségügy elhanyagolva. de nézd az olasz példát, hiába a jól felszerelt kórházak, ha sok az ostoba hülye. aki veszteg tud maradni a valagán, az jó eséllyel nem fertőződik meg. vagyis sokminden az egyénen múlik. ez is egy választás. négyévente szarul választanak sokan, most se biztos, hogy jól fognak. a halmaz ugyan változik, mert itt most nem a politikai vallás a cél
mecsekijeti 2020.03.23 21:05:30
@labrys: a "nagyobb része" kitételt érzem túlzónak. meg biztos túl óvatos vagyok, de úgy érzem, muszáj jóindulatúan állni a kérdéshez, márcsak az információk hiányossága miatt is. sajnos még úgyis bőven marad majd mit leverni a Döbrögin
      1999 augusztusában megjelent egy cikk a Los Angeles Times-ban egy Xin Yan nevű kínai varázslóról, aki képes arra, hogy tőle több ezer kilométerre levő tárgyak molekuláris struktúráját megváltoztassa és erdőtüzeket oltson el az akaratával. Azért ez nem semmi. Miért, a kedves Olvasó meg tudja…..
mecsekijeti 2020.03.13 12:43:01
@jotunder: hát ha megérdemli ez az oldal az aktív részvételt, na! meg az is van, hogy kikúrtak az egyformaszámos híroldalról és pofázhatnékom van. szóval ez egy távlati befektetés. (meg bénaság, mert korábbi bármilyen fiókkal nem bírtam bejelentkezni)