Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fuzioscsulok

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerző: Lukácsi Kriszti Mint oly sok ember, én is megnéztem a Csernobili robbanásról szóló mini sorozatot. Előjöttek az emlékek, bár még gyerek voltam, de azért van néhány. Emlékszem például, azon a nyáron nem ettünk salátát, mert azt mondták, az a legveszélyesebb zöldség...
fuzioscsulok 2020.03.11 19:29:17
"Egyelőre azt kértem, hogy a monogramomat írd le, haladjunk sorban..."

Én meg azt mondtam, hogy ha játszani akarsz, akkor játsszál tökösen, és kérd a teljes nevedet. De úgy látom, gyorsan alábbhagyott a kezdeti fölényeskedő magabiztosságod.

"Egyértelmű, nyilvánvaló hazugság."

Legalábbis számodra. Mások számára meg az az egyértelmű és nyilvánvaló, hogy a föld lapos.

"ha te egy egész blog-univerzumban csak annyit tudsz felmutatni"

Mint mondtam, az egész blog-univerzum jelentéktelen a számomra, én a való világban élek, dolgozom, alkotok és önmegvalósítok, így az sem érdekel különösebben, hogy te a nickjeidre kiterjesztett énedet milyen virtuális jedi mester kommentelővé gyúrtad itt a blog.hu univerzumában.

"Úgyhogy inkább legyen az, hogy te hazudsz."

Szerintem meg legyen az, hogy te az itteni nickeden vértolulásos fejjel buzizol meg kékosztrigázol, egy bloggal arrébb meg lmbqt social justice warriorként panaszkodsz, hogy a mucsai magyarok között nem mered felvállalni a valódi szexuális identitásodat. Mert erről volt szó, és ez visszaellenőrizhető tény. Az viszont, hogy én hazudnék, csak ugyanolyan légből kapott állításod, mint a meleg motorosozás meg a papok szmegmája.

"Van egy (több) nicked, amin több-kevesebb időben osztod az észt, fényezed magad és vannak nickjeid, amiken a téged ért sérelmeket próbálod szánalmas eszközeiddel megtorolni (mondjuk ez sem azt jelzi, hogy teljesen rendben lennél mentálisan..)"

Gondolom, ez is egyértelmű, nyilvánvaló. :)
Ami viszont visszaellenőrizhető tény, az továbbra is csak az, hogy te írogatsz különböző nickeken teljesen különböző meggyőződéssel.

Szóval a 15 év swingeres múltad meg a kiscsaj szeretőd után megtudhatjuk esetleg azt is végre, hogy milyen végzettséged van, ami kvalifikál téged arra, hogy ilyen határozottan állást foglalj a kérdésben? Most az "Aszódi is azt írta" tereléstől kivételesen próbálj meg egy kicsit eltekinteni, mert a kérdés szempontjából lényegtelen, hogy mit írt Aszódi.