Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pitti

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye mindenki ismeri a már milliószor hallott 'A vonat nyitott kocsiajtókkal nem indul' szöveget? Biztosan, de hogy a kedves utasok nem igazán foglalkoznak vele ez tény. Nem értem miért? Lustaság, trehányság? Kedves Olvasóim, mindig csukjátok a kocsiajtókat.Szia,Azt gondolom, az…..
A határnál ki kellene írni, hogy welcome to Mávisztán, belépés csak 3 napi hideg élelemmel. Számomra abszolút érthetetlen, hogy miért van az, hogy a nagy magyar pusztában vihar van, a fa rádől a  vezetékre és az 5 óráig tartó szerelés alatt, még egy marmon kanna vizet sem…..
Valami nagyon okos embör kitalálta, hogy elég ha a jv-k menesztik a vonatot. Nincs szükség a forgalmi szolgálattevőkre. Ezt a csontot már egy ideje rágja a vdszsz, és kivételesen maximálisan egyet is értek vele. Ugyanis, amíg a jv nem biztos, hogy körültekintően szétnéz, vagy…..
Az a szomorú, hogy ez a mentalitás még sokáig meg fog maradni. Az okokat nem érdemes fürkészni, mert lehet csak rossz passzban volt a jv, vagy alapból Taplófalván nőtt fel. Nem tudni. Viszont a pénztárzárásért és a tegnapi kaotikus állapotokért tényleg a vezetés a felelős. De…..
Bizony vannak szabályok, amelyeket nem lehet felrúgni. Persze más szabályokat, kötelességeket folyamatosan felrúgnak a MÁV alkalmazottak (tisztelet a kivételnek). Itt nem hinném, hogy fejvesztés lett volna, ha a forgalmistapista vár még fél percet. Sőt, talán az utasok szemében…..