Regisztráció Blogot indítok
Adatok
májkrém dzsekszon

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Budapesti V. és XIII. kerületi ügyészség vádat emelt falfirkával elkövetett rongálás vétsége miatt Magyar Fruzsina ellen, mert 2014. április 11. napján, a Szabadság téren a védőponyvára festékszóróval „ITT ÉS SEHOL MÁSUTT NÁCI SZOBOR NEM ÉPÜL” feliratot helyezett el.…..
májkrém dzsekszon 2015.02.04 16:52:05
Mi folyik itt, Magyarországon? Jogos tiltakozás egy rossz döntés ellen? Civil ellenállás? Forradalom? Puccs? Idegen beavatkozás? Vagy egy kicsit mindegyik? Valljuk, be az elmúlt napok alaposan megforgatták azokat is, akik próbálják rajta tartani kezüket a hazai közélet ütőerén. A…..
májkrém dzsekszon 2014.10.28 18:42:34
...az a pártszövetség – tehát a Fidesz–KDNP – európai szinten bizonyítja, hogy megértette a demokrácia lényegét. Fricz Tamás 2014 április 14...
májkrém dzsekszon 2014.04.16 13:04:39
JóVáros Blog Turha 2014.03.07 19:41:43
Hát Cuslág, föladtad a leckét. Gondolkodnom kellett, hogy mi is vagy Te valójában, pondrótól a patkányig sok minden eszembe jutott, de valahogy nem éreztem telitalálatnak. De csak megtaláltam. Turha. Szóval Te aztán Cuslág tényleg a legalja vagy. Ha valaki kizárólag negatív…..
májkrém dzsekszon 2014.03.07 22:25:19
A baloldal a multinacionális cégek és a bankok zsebébe rakná át azt a pénzt, amelyet a magyar családok zsebéből húzna ki... Nagy különbség a baloldal és a Fidesz–KDNP politikája között, hogy utóbbi arra esküdött fel, hogy a magyar családok életét segíti, és…..
májkrém dzsekszon 2014.01.22 09:10:22
Nem kért, nem evett, Párizsba sem vitt magával egyet se.  Orbán Viktor, „a legnagyobb formátumú magyar politikusunk” – copyright Baldauf CBA László és Lázár CBA Vilmos – nem evett a repülőtéren felhalmozott Mese típusú kekszből, pedig akár ehetett is volna. Ő…..
Tanulságos ítéletről adott hírt az Index. A Fővárosi Törvényszék ma kihirdetett, sajnos még nem jogerős ítéletével elutasította a Legfőbb Ügyészség és Polt Péter keresetét Kis János valamint az Élet és Irodalom kiadója ellen.Ezzel a bíróság nem azt erősítette meg,…..
májkrém dzsekszon 2012.06.26 11:11:35
Negyedikén elmaradt az általánosnak rendelt Nemzeti Harangozás, de azóta a lármától jobban cseng a fülünk, mintha lett volna. Gondolom ez egy ilyen sorfordító kérdés, hogy akkor a harangozástól fogunk összetartozni, vagy attól amit érzünk. Esetleg Vezénylő Tábornokunk úgy…..
májkrém dzsekszon 2012.06.16 09:55:11
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...:
Változnak a zidők, minden változik...
májkrém dzsekszon 2012.06.16 10:31:12
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...:
HALYRÁMAGYARORSZÁG, HALYRÁMAGYAROOOK!!!
Derülök itt csöndben a pártállami egyházak inkább önbecsapó mint naiv hiszékenységén. A vágyvezérelte gondolkodás olyan nevetséges téveszmék egészen mély befogadására készteti őket, mint például ez a legutóbbi is, mely szerint az, aki úri gusztusa szerint tömi őket…..
májkrém dzsekszon 2012.06.16 10:08:15
@Pásztörperc: Új bekezdés, csak szólok képzavarilag...
A jelek szerint kedden szándékosan jogszabályt sértett két magyar politikus. Jelenleg ők látják el a házelnöki és a köztársasági elnöki feladatokat. Az történt, hogy a parlamenti frakcióalakításért harcoló 10 képviselő (az MSZP-képviselőcsoportot fél éve elhagyó…..
Van az úgy, hogy az ember a szégyentől legszívesebben elsüllyedne, ez mondjuk a köztévé és a vonzáskörzetébe tartozó csatornák és műsorok esetében valószínűleg az egészségesnél sűrűbben fordul elő, legalábbis erre utal az, ahogy a Lomnici Zoltán kiretusálása miatt…..
májkrém dzsekszon 2011.12.17 16:16:42
Mindössze három hete írtunk arról, hogy ha tovább romlik az állampapír aukciók lefedettsége, hamar bajba kerülhetünk. Nem akartunk farkast kiáltani, de most már látjuk, akár hónapokra is lehetünk a csődtől. Az államcsődhöz ugyanis nem kell más, mint néhány sikertelen…..
májkrém dzsekszon 2011.11.12 09:36:46
A Novák Elődöt megütő betyárt, Tyirityán Zsoltot bízták meg a Katona József Színház igazgatásával, miután Máté Gábor igazgató is aláírta a Tarlós Istvánnak küldött nyílt levelet. Az új igazgató pályázatában betyáros, a büntetett előélettől sem ódzkodó…..
májkrém dzsekszon 2011.10.13 19:19:35
Véletlenül két évre aláírt a dagesztáni Anzsi Mahacskala csapatához Schmitt Pál köztársasági elnök. Az elnöki hivatal szerint félreértés történt. „A köztársasági elnök úrnak nagyon sok dolga van, néha pedig egy egész halom papírt viszünk be neki, hogy szignózza.…..
májkrém dzsekszon 2011.10.12 14:56:36
 Tovább folytatódik pártunk és kormányunk Nemzeti Giccs programja. Megalakul az Orbán Viktor Pártalkotmányát Terjesztő Nemzeti Hálózat, amin keresztül a kedves drága, szeretve tisztelt Állampolgár hozzájuthat az Új Világ Legcsodálatosabb Vívmányához, az új…..
májkrém dzsekszon 2011.09.01 13:04:11
Új fogás kerül a kormányzati kommunikáció turhától átázott étlapjára: a Narancsos Girosz. Információk szerint zavar keletkezett az erőben, a Nagy Annát helyettesítő Kovács Zoltán már csak a szájával tud hazudni, az arcával nem, úgyhogy itt az ideje egy centralizált…..
Felfokozott hangulatban várta tegnap Orbánisztán népe, hogy Kedves Vezetőjük szóljon hozzájuk a tévén keresztül. Legalább ő mondjon valami biztatót, ha már a szakértők a sajtóban hányni kezdték a földet a matolcsyzmusra. Mert az nem lehet, hogy léket kapott a Nemzeti…..
Tisztelt Szíjjártó úr, kedves Péter!Hadd kezdjem mindjárt azzal, hogy némileg gondban voltam a megszólítással, ugyanis a barátaim nem értenék, miért "tisztellek", amikor erre, úgy gondolják, semmi okom sincs. És "kedves" sem vagy senkivel, aki nem fideszes.…..
"És ég az oltár. Ím, körébe gyűltünk, Szétszórt bolyongók a vész idején.Már is tüzénél szent lángra hevültünk, Fénye világol sorsunk ösvenyén.Oh, rakjuk e tüzet, hogy estve nála Enyhet találjon áldó magzatunk!Ez lesz a méltó, a valódi hála Mit a nagy…..
Gréczyblog Orbán bukása után 2011.07.08 07:06:00
Ebből lassan elege lesz Magyarországnak. Most már olyan méreteket öltött a kormányzati alkalmatlanság, az ezzel párhuzamosan áradó gőg, cinizmus és bunkóság, hogy Orbánnak és rezsimjének mennie kell.Képtelenség, hogy hosszú távon állva maradjon egy rendszer, amely képtelen a…..
Mert ő egy hiteles közszereplő...Ezt bizonyítja nyilatkozatának burleszkbe illő története is, ami egyébként tökéletesen méltó az OCÖ és a magyarországi romapolitikai "jóhíréhez" is. 1, Megjelenik a sajtóban, hogy Farkas Flórián a tenni akaró (dolgozó, gyerekét…..
májkrém dzsekszon 2011.05.31 07:22:39
@Bloodscalp: Van értelmes válasz: meg kell szüntetni az egész kisebbségi önkormányzatosdi nevű megélhetési politizálást!
  Volt, nincs. A stop.hu megszüntette blog-szolgáltatását, már csak a Google emlékezik, hogy milyen volt. A stopos blogok archívuma is elérhetetlenné vált, így többek között az Egy sör mellett, a Lapcsócsáló és a megZAKkAnT világ mellett a Stop vezető bloggerének, Gréczy…..
Egészségügyi okokból lemondott Gyöngyöspata polgármestere kedden. Ezt a képviselő testület rendkívüli ülésén jelentette be, délelőtt. Tábi László, a lemondott polgármester a Független Hírügynökség kérdésére, hogy lemondása összefüggésben van-e a településen az…..
májkrém dzsekszon 2011.04.19 12:59:13
Kedves Nyugdíjvédelmi Miniszterelnöki Megbízott Asszony és Kedves Nemzetgazdasági Miniszter úr, Drága Gabi és Gyuri! Először is: engedjétek meg a tegeződést, már csak régi ismeretségünk okán is! Én ugyanis már lassan évtizedek óta ismerlek Titeket, mióta is kénytelen vagyok…..
májkrém dzsekszon 2011.02.21 14:35:32
Heller Ágnes az m1-en magyarázza a "filozófus pályázatot" és kikéri magának. ..
májkrém dzsekszon 2011.01.31 09:21:12