Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Custertábornok

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ránk jár a rúd azzal a poszttal, amiben egy felháborodott vevő arról számol be, több barkácsáruházban és hipermarketben olyan hosszabbítót akartak neki eladni fűnyíráshoz, amit kültéren tilos használni, mivelhogy beltéri. És ez ugye életveszélybe is sodorhatja a…..
Custertábornok 2024.01.21 02:38:09
@Ubul: röhögök, ez a fasszopó kulcsár szabika alias "winkler robi" meggyőződéssel hiszi hogy a profilod az én egyik alteregóm volt, és ilyen szellemes szóvicceket faragok??‍♂️

Kurvára nem, nagyjából meg se értem a szóvicceket nemhogy kitaláljak ilyeneket, de legalább kiderült a mocskos zsidókat egyre többen utáljuk de még mindig nem elegen.

plusz pikáns részlet hogy a kérdéses profil előzményeiből kiderül ez a pasi polgárőr is volt, na ilyen hobbi végképp nem jutna eszébe józan embernek hogy maga keresse a bajt, így nekem se. De azért jó próbálkozás volt, gratula winklirobi?? kapd be a nagy kupakos farkam
Üdv: az igazi @Ubul
Már hárommillóan nézték meg Jeddi Árpád Levente videóját. A sofőr vezetőülése mögül hosszan filmezi a Calais-ba tartó autópályán gyűrűző menekültek tömegét, és egy feszültebb pillanatban a vonulók felé rántja a kormányt. A kamion vezetőjét napokon belül…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi terror blog olvasók! Mivel teljesen aktuális és friss a történetem, ezért arra gondoltam, hogy megosztom veletek. A koronavírus-járvány a mindennapok része lett nálunk, a munkahelyen is komoly…..
Custertábornok 2022.01.28 17:12:52
@Diorella Queen:
ennyi ésszel nem elször de az is biztos nem utoljára nézed be a dolgokat ;)
de pont leszarom hogy egy csöves kényszerpályás proli épp mit gondol mit nem, szerencsére ilyenek keze közé nem kerülök az biztos.
kellemes kacarászást, legalább a magad nyomorán tudsz röhögni, ez is nagy szó
Custertábornok 2022.02.12 10:31:10
@Diorella Queen:
"Én most elég szépen keresek és teljesen hivatalosan"
el tudom képzelni...
a kivakaródzott takarító akinek pár hónapig összejött egy meló amit normális embernek se józan esze se gyomra nem lenne elvállalni, és kap bruttóban annyit érte amennyit hetente összekapar egy osztrákoknál dolgozó targoncás ;) életművész vagy mami, megoldottad az emberhez méltó életet kemény fél évig

"Bassza meg, tarthatna még egy pár hónapig igazán."
ne parázz be, csúzshatsz vissza a ráncos csöves picsádon a részmunkaidőbe jelentett feketegazdasági kkv szektorba a hipó szagú vödör mellé, így kerül vissza a szar odaahova való

vedd be megint az alsó polcos töményet aztán jöhetsz fröcsögni :P
Gondoltam szórakozom kicsit korán reggel. T-Onlány álnéven vártam a kamszexes idiótákat. A legjobb beszélgetésem ez volt, le is mentettem. Ui.Mielőtt még valaki photoshopolással gyanúsítana az "unta a pofád és bezárt" sor miatt azzal közlöm hogy kicsit át van írva…..
Az amerikai Szentföld-kalandparkok nem a hitről, hanem a pénzről szólnak. A Sátán és Mammon játékszerei Krisztus földi Paradicsomai? Az orlandói Szentföld Vidámpark (Fotó: Manonthelam.com)..
Custertábornok 2021.12.01 10:39:09
@hungarisztan: arról a kdnp-ről beszélsz akiknek a tagjai többnyire bibsik?
Custertábornok 2021.12.01 10:39:11
@tehtube: annak nagyon jól megalapozott gazdaságossági oka van, meg nem elhanyagolhatóan az idegeidet is kíméli.
amúgy is a japcsiknál jött divatba először ahol a feminizmus, a nők "karrier" éhsége (értsd a primitív túlfizetett alibi helyeken való picsameresztést gyereknevelés helyett) már jelentősen bekorlátolja a szexuális lehetőségeket.
Nem olyan régen a csömöri hamvasztóüzemben jártam tanulmányúton, úgyhogy a leggyakoribb tévhiteket nyugodt szívvel cáfolhatom. 1. Többször volt már rá példa, hogy a halottakat elcserélték szállítás, vagy hamvasztás közben, csak nem merik bevallani...A jelenlegi nyilvántartási rendszer szerint erre…..
Custertábornok 2021.10.18 22:56:10
@Első mohikán: És szerinted azok akik nem nézik végig ugyanúgy megkapják a nagypapi titán implantátumait vagy arany fogát?
Mutassanak olyan embereket akik hitelt érdemlően tudják igazolni hogy bizony Ez így volt, és külön megkapták a hamvak mellé ezeket is
Több barátnőm, ismerősöm is van, aki 35 fölött sürgősen szeretne olyan pasit találni, akivel érdemes családot alapítani. Van köztük, aki már talált magának alkalmasnak tűnő jelöltet, és van, aki még mindig csak randizgat, de valahogy egyik férfi mellett se sikerül lehorgonyoznia...
Custertábornok 2021.08.27 14:53:35
@K.Peter_85:
Persze kolléga de azt se normális aki egy 50 éves nőt még a nevére vesz vagy akár egy 40 évest.
Ahhoz a magyar átlag nő fokozatokkal rosszabbul tartja magát hogy világosban kividd az utcára 40 évesen, de már a harmincas éveik közepére a legtöbb egy megereszkedett Lógó csöcsű elhízott igénytelen ráncos tehén lesz.

nagyon ritka a kiegyensúlyozott 40-es csaj aki hajlandó még adni magára, de amelyik ilyen az már maga miatt teszi, az ilyenek általában nem arra hajtanak hogy egy proli Józsi elvegye őket feleségül, tökéletesen elvannak a maguk primitív életében.

Máskülönben miféle idióta az aki a mai világban gyereket mer csinálni egy magyar nőnek, akikről az egész világ tudja hogy a világ legnagyobb bárcás kurvái?!
Budapest pedig a pornó főváros, olcsó pénzért kilóra lehet kapni a legtöbb nőt
Custertábornok 2021.08.27 15:18:09
@whatisevenworse:
Aztán ki nem szarja le hogy mi lesz ezekkel ötven évesen?
addigra A nők többsége már amúgy is javában túl van a menopauzán, vagy értelmezhetetlen alacsonyra zuhant a libidója, akkor már a következő húsz évet egészen nyugodtan töltheti azzal, hogy gondolkozik azon hogy hol baszta el.
Custertábornok 2021.08.27 16:27:18
@ipartelep:
persze te igen sötét barom, próbálod itt összevetni bármelyik ostoba realitástól fényévekre lévő virtuális társkeresőt a valósággal?
a kettőnek annyi köze nincsen egymáshoz Mint makónak jeruzsálemhez, ha felmennék a saját képemmel női név alatt egy ilyen oldalra parókával a fejemen, még akkor is rám írna ilyen hozzád hasonló barfasz egy nap három tucat.

de mutassál nekem egy olyan átlag 45 ös nőt amihez az utcán oda menne egy 25 éves álló faszú hülyegyerek nyomni a süket dumát
Azt mondják, hogy az ismétlés a bölcsesség anyja, ezért nem biztos, hogy rossz ötlet összefoglalni a helyzetet, olyan rendszeres olvasók számára, akik többnyire ismerik ezt, de kezdők is a köznyelvben összeesküvés-elméleteknek, akik számára ez nagyszerű bevezetés ahhoz, ami valójában történik. Egyre…..
Mikor a Sony felvásárolta a Columbia Picturest, Az utolsó akcióhős volt az a projekt, melyben a legjobban bíztak. A stúdió karácsonyi buliján a Hummeren érkező Arnold Schwarzenegger még náluk is magabiztosabban hirdette, rekordbevétel van kilátásban. A főszerepben ő, vagyis a világ legnagyobb…..
Custertábornok 2021.06.29 21:10:52
@Frank_70:
A Volt egyszer egy vadnyugatban az apja, Henry Fonda volt a gonosz karakter, kevered itt a dolgokat.
Amúgy sajnos a film karakterei közül azóta mcrae is meghalt, egész pontosan két hónapja
Az egykori MDP-pártház jól bejárható föld alatti összeköttetésben állt az Erkel Színházzal, a metróval, a Fiumei úti temetővel, az Orczy- és a Baross térrel is.Kutatóásás a Munkásmozgalmi Pantheon előtti egyik posztamensnek tűnő építménynél. (Fotó: Jamrik Levente/Falanszter.blog.hu)..
Custertábornok 2021.05.09 18:32:57
@Pista Bácsi:
anyád se szeret, büdös gyökér
Sajnos nagyjaink sorban hagynak itt minket és az észak-amerikai menyét társadalom mellett most az apatestű férfiak és a vakon kardozók szövetsége is gyászol. Elhunyt 75 évesen Rutger Hauer, ez az aranyos pocakos holland bácsi , akinek olyan szépen indult a karrierje , de a kilencvenes években sok…..
Sziasztok, Többen már tudják, hogy mi történt pár hónapja, és hogy a blog napjai meg vannak (voltak) számlálva. Aki nincs képben és esetleg nem a kezdetektől olvassa a blogot (pedig talán az első vagy második posztban írtam anno pár éve), azoknak röviden: A randikat jegyzeteltem akkor, amikor…..
Tisztelt Mt! A legújabb hülye divat Munkáltatói oldalról: referencia kérés.Szerintem szokjatok le róla, a saját érdeketekben! Magyarországon sokszor úgy érzi magát az ember, mintha már meg is érkezett volna a Hülyék paradicsomába (már aki látta ezt a jó kis filmet / aki még nem, annak javaslom,…..
Custertábornok 2020.03.11 10:19:15
@Őrült Ló Nagyfőnök:
már csak amiatt is hogy ne higgye azt hogy ezek a húzások következmények nélkül maradnak. Pont az ilyen csináld csak én leszarom hozzá állás miatt érzik hogy ezt megtehetik, igazi demokráciában ennek következménye van.

Jobbik eset ha te meg tudsz egyezni hogy becsületsértésért neked perkál egy jó adag pénzt, a jelen munkáltatódnak leadsz valamennyit belőle mert együtt működött veled a perben.
Custertábornok 2020.03.11 11:16:24
@Őrült Ló Nagyfőnök:
nem jó, ahhoz nekem kéne látszólag a következő munkáltatódnak lenni, de utána is csak 30-70 a javamra ;)
Custertábornok 2020.03.15 11:54:04
@Őrült Ló Nagyfőnök:
hogyne lenne más baj, általában az összes előtted felvett ostoba megalkuvó faszjancsi alapból elég baj, aztán a föléd tett görények megint csak folyamatos bajforrás, fejétől bűzlik a hal...
De aki ilyen helyre nem az első közt került be az eleve nem normális, márpedig az tapasztalat hogy a legjobban a közvetlen kollegák basszák el az ember hangulatát ha nem kapitális hülyeségekről van szó.

Ez a munkaerő kölcsönzősdi valóban egy tömény pofátlanság, nem elég hogy adóalapot csökkentő szolgáltatás a megrendelőnek, gyakorlatilag te tartasz el legalább 4 másikat a fejed fölött.
Csak akkor mennék ilyenbe bele ha többet keresnék mint a saját állományos alkalmazott, de ez a helyzet nagyon ritkán áll fent. Láttam már ilyet, de sokszor még így is jobban megéri egyeseknek mint átvenni belsősnek a trógert.
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Év eleje óta munkanélküli vagyok, 57 évesen, külkeres diplomával, három nyelvvizsgával. Interjúra is csak ritkán hívnak be. Két hete volt egy interjúm egy asszisztensi állásra, egy újonnan alakult cégnél, amely mint később kiderült MLM cég. Másnapi kezdéssel, egy…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi Terror! Akinek nem inge, ne vegye magára. DE! Úgy gondolom, hogy jelenleg (évek óta) kishazánkban a fluktuáció erősen összefügg egyebek közt a betanítás hiányával is (sok más kedvezőtlen feltétellel…..
Custertábornok 2020.03.10 05:12:10
@tatárfejű kutya:
te vagy tévedve egy kicsit, itt nem betanított munkáról van szó, hanem valami nagyon is összetett munkán vagy munkafolyamat valamilyen termelésben nem közvetlenül résztvevő területen, az ilyenhez van olyan hogy pár hónap is kell mire rendesen rutint szerzel, teljesen irreális elvárások hogy hetek után elvárja valaki hogy menjen
Custertábornok 2020.03.10 05:16:11
@CaptainG:
te is teljesen rosszul látod a dolgokat, Itt nem az a kérdés hogy a multinak megéri e a kinti bér 90% ért itt maradni, hanem az hogy a magyar vállalkozó köcsögnek már most sem éri meg ennyiért foglalkoztatni!
neki az ingyen is sok lenne, és ha felhúzod a gyári béreket magasabbra az alkalmasint magával fogja húzni a kisvállalkozói szektor alkalmazottainak a bérét is.
megmondták a narancs komcsik pár éve hogy nem engednek emelni mert különben a területek közötti bérfeszültség alakulna ki, és azt nem hagyják
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Cím! Véletlenül kerültem a blog-os oldalukra, ahogy éppen bárányhimlős cikkek után kutattam.   Megpróbálok rövid lenni. 5 éve egyedül nevelem a két gyerkőcömet (14 és 8 évesek jelenleg). Én bölcsődében dolgozok…..
Custertábornok 2020.03.09 08:20:24
@arncht:
nem arról van szó most basszon szájba apád, hanem a munkahelyi visszaélésről te sötét paraszt.
Panaszkodott itt egy szóval is hogy őt kiírták 2 hétre a gyerek mellé?
Custertábornok 2020.03.09 09:21:25
@Grimbusz Makszimusz:
figyelj fater, ez egy ilyen bizalmi dolog amit le kell nyelni ha nem egyedül dolgozol, te lehetsz beteg akkor más áll a helyedre, de a másik is lehet beteg és akkor meg te állsz, és aki ezt nem bírja elfogadni és helyén kezelni az menjen a picsába kanásznak a hortobágyra ott nem lesz senki aki így kicsesszen vele hogy beteg mert lenni és helyette is kell dolgozni. Amúgy van túlóra amiben elvégezheted a másikét, és annyi kész

A nőkről a véleményt tökéletesen osztom, tapasztaltam magamon is párszor, nem szabad megbízni egyikben se, abszolút kezelhetetlen ösztöneik irányította eszetlen hangulatemberek, labilis idegzettel meg alapvetően bekorlátolt érzelemvilággal, sose szabadna rájuk bízni felelős munkát.

Ez az egy szerencse hogy értelmes tehetséges mérnök alkatukból adódóan nem lesz csak elenyészően kevés nőből, abba nem tudnak beleszarni, a politikusokat meg hagyjuk, egy ostoba nőt mindig valami háttérből tolnak elő aljas szándékokkal mert irányítható, propaganda és közhangulat befolyásolásra alkalmas vagy csak mert úgy akarjuk feltüntetni hogy az de kurvára gender korrekt!
Custertábornok 2020.03.09 16:17:55
@Grimbusz Makszimusz:
tudod az a baj hogy a beszámítható épeszű bírók is eltűntek mert vagy kiöregedtek és örültek hogy letehetik ezt a szart a vállukról vagy ellehetetlenítették őket, és pont ez van hogy a hülye bugris szarhoz se értő de jogot seggből kitanult ostoba kurvák mennek el bírónak és pillanatnyi hangulathoz igazodó ítéleteket osztogatnak.

Ezért mondtam hogy ezeket a sunyi labilis idegzetű ostoba picsákat felelős pozíciókba ültetni tilos! csak a hülyéknél csinálnak nőkből bírókat.

De már arra a pályára se akar értelmes alak menni mert ha egy tehetséges férfi kijárja a jogi kart akkor is inkább elmegy válóperes ügyvédnek lehúzni alaposan az ilyen balekokat, vagy büntetőperesnek a sok alvilági suttyót nagyon súlyos pénzekért mosdatni.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Munkahelyi Terror, Az alábbi tapasztalatomat szeretném megosztani, a végkifejlet még várat magára mert még nincs lezárva az ügy. Közgazdász végzettséggel és pár év külföldi munkatapasztalat után most már négy éve…..
Custertábornok 2020.03.07 15:44:44
@onlajnok:
szerintem te ezzel a 3 évvel még nagyon magasra tetted a mércét a jelen állapotokban.
természetesen van ahol meg lehet maradni 3 évig és érdemes is, de vannak olyan területek ahol ennél sokkal rövidebb idejű a rotáció.
Custertábornok 2020.03.08 11:42:53
@onlajnok:
azért ne felejtsd el hogy 6-7 éve még bőszen divatja volt a felveszünk egy pár balekot szépen előadott dumákkal spékelve aztán a 3. hónap utolsó napján ugyanazzal a lendülettel mindent elzavarjuk módszernek.
Én is akkoriban nem egy ilyet ismertem aki már a 3. 3 hónapját töltötte egy éven belül, persze ezek mind ilyen vér primitív fogd meg vidd el szintű ostoba értéktelen rabszolga melók voltak, a munkának sose volt becsülete a tajparaszt magyarok szemében, pedig egy utolsó proletár mezőgazdász diktatúra volt még 29 éve ez is.

De a másik része a dolognak, hogy az ilyen 5-10 fős lófasz kft-k amik valami melós sorból kivakaródzott pénze van esze semmi bunkó vezetése alatt működnek küzdenek egy folyton vissza térő jelenséggel, és az mindig odabasz a munkahelyi légkörnek.
és pedig a magyar kkv szektor többsége pont ilyen jellegű cégből áll

És a probléma abból áll hogy az ilyen felkapaszkodott nyomorékoknak minél több pénzük van annál zsugoribb szűkmarkú kiállhatatlan felfogása lesz, és mivel magukból indulnak ki a magyarok, közben ráadásul üldözési mániás is lesz, mindenkiben az ellenséget sejti majd, a saját anyjáról is elhinné hogy meg akarja lopni, és ezért folyamatos elnyomás alatt kéne tartania.

Ennek pedig olyan egyszerű következményei lesznek, hogy az ilyen cégekben folyamatos az aktuális főnök kedvence szerep körforgása, mindig kitalál a buta fasz valamit amivel megvághatja a melósait:
megvonja a bejárási pénzt, elveszi a ruhatámogatást, letiltja a túlórázást, elmarad az éves emelés, elkezd baszakodni a heti munkaidőkkel, és dedós módon beáll a kapuba figyelni ki hány percet késik és a 4 percből is nagyjelenetet rendez. Vagy simán egy emberre több feladatot akaszt. Ezek egy éven belül biztos mindig előjönnek, és csak romlik a helyzet, erre mindig az a válasz hogy a tapasztalt régiek elkezdenek eltünedezni, mert azokat hamar felszívja egy jobb hely, a maradék csak szop a túlvállalt munkától amit a kieső helyett is meg kell csinálni, folyamatos lesz a fluktuáció

az ember már meg se lepődik mikor belép egy ilyen céghez hogy 5 hónapon belül robban valami szargránát, nem is emlékszem olyan helyre ahol ne indult volna valami geciskedés, ezt még csak tetézi hogy mindenhol a legsötétebb barmok maradtak alkalmazottnak akik nem elég hogy kibasznak velük még egymással se tudnak emberi mód viselkedni.
Custertábornok 2020.03.08 12:13:34
@Őrült Ló Nagyfőnök:
sose szerettem azoknál az ostoba bugris igénytelen barmoknál, de ha olyan szinten befognák a folyton kifogásokat kereső pofájukat hogy fogod a szakmád és különbözeti nélkül szépen beteszed a segged valamelyik céghez tyukbelet rángatni, szekrényt összerakosgatni vagy csak buherátornak valami gyár tmk csapatába és cserébe elfogadható pénz jár, ahelyett hogy csodálatosan kimazsolázzák a legszutykabb ocsmány melókat, mint a vendéglátás, takarítás, raktárak, gyári szalagmelók akkor még lehet meggondolnám hogy visszamegyek,
de ezeknek a köcsögöknek a termelői szektora lassan nem létező fogalom, egy kókler lusta tehetségtelen fasz az egész ország, nem véletlen nem szórják a szakmunkákat másoknak, mindenki rájönne hogy bárki jobb a bennszülötteknél.

De azóta kiderült ezekkel az egymás seggébe bújt kétszínű gerinctelen multis szarjankókkal is rábasztam, pár hete ledumáltam régi cégekkel hogy lépnék ha keresnek embert de egy mocskos balhé is kirobbant majd egyszer esetleg elmondom. Úgyis tapasztaltam pár aljas itt is ismert húzást, na majd kíváncsi vagyok hogy járnál elébe az ilyennek.
Guy Ritchie visszatért oda, ahonnan indult, Londonba, a sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, még rosszabb idő, kibaszott Mary Poppins és mindent keresztülszövő seftelés világába. Ez pedig alighanem az egyik legjobb döntése volt az elmúlt tíz évben...
Custertábornok 2020.03.03 20:27:49
@tatárfejű kutya:
tarantino egy nyomorult seggfej akit véletlen kiszabadítottak a videotéka sarkából ahova való lenne normális esetben.
Még ahhoz is tehetségtelen nyomorék hogy stílusosan nyalja a kenyéradó filmiparos zsidók koszos seggét, és csinált egy maga fajta infantilis vérpacás tombolást mint a becstelen brigantik, önmagában abszurd az egész sztori, aztán folytatta a liberál bibsik kedvenc védencének a körbenyalásával, a feka társadalom nyomorával, lett belőle egy django (ezt már gyakorló filmbuzi létemre se bírtam megnézni)

aztán ami azóta jött még a legbőszebb követői szerint is egy nagy semmi zagyvalék látványosan előadva.

A faszikám egy régi filmekből plagizáló kvázi átcsomagoló szakmunkás aki megújulásra való képesség és eredeti ötletek nélkül pár nagy lövés után kifulladt és elbassza azt is amit addig sikerült elérnie.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Munkahelyi Terror! A kolléganőm, - hívjuk őt most Zsófinak – zsarnok, aki félelemben tart, kisebb fajta diktatúra övezi, és senki nem tesz ez ellen. Az irodában hárman dolgozunk, Klári, Zsófi és én. Zsófi régóta…..