Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spiritan

21 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az angyalokkal végzett mágikus munka egyik lehetséges módja, hogy a hét napjainak megfelelő helyzetekre, az aznapra megfelelő angyalok segítségét kérjük. A hét minden napját más-más arkangyal felügyel, és az ő segítségükkel szakrálissá tehetjük az aznapi munkánkat. Az angyalmágia, emlékezzünk,…..
Az angyali energiákkal való feltöltődés rövid távon is kedvező hatásokkal bír, hosszú távon azonban valódi csodákat tapasztalhatunk meg általa! Az angyali energia, illetve a pegazus energia része az univerzum anyagon túli síkjainak, ugyanakkor nem minden energia angyali vagy pegazus energia,…..
Az ókorig nyúlik vissza az angyalok segítségül hívása mágikus szertartások során. Aki az okkultizmus* valamely területén dolgozik, jó, ha tisztában van az angyalmágia sajátosságaival. Az angyalmágia az angyalok segítségével végzett mágia Amikor angyalmágiáról beszélünk, tulajdonképpen arról van…..
A januári Teliholdat az Elengedés és a Fény erősödése határozza meg. Az a közel egy hónap, ami eltelt az évből, már körvonalazza, milyen év vár ránk. A mostani januári Telihold annyiban több ennél, hogy egyszersmind az elengedés időszaka is. A Telihold mindig a beteljesülés időszaka Ahhoz pedig,…..
Az életerő megőrzése mind fontosabbá válik, ahogy egyre tovább élünk az aktuális testünkben. Az életerő megőrzése testi, lelki és szellemi módszerekkel egyaránt lehetséges. A cikkünkben elsősorban szellemi gyakorlatokat mutatunk be, amelyek elősegíthetik az életerő megőrzését. Bizonyított tény, hogy…..
A füstölők illata számos pozitív hatással bír az emberi tudatra. Megnyugtat, inspirál, energetizál, vagy éppen elűzi a negatív energiákat. A füstölőknek sokféle formája ismert, de pontosan mi is az a füstölő? Nos, a legegyszerűbb meghatározás szerint füstölő lehet bármilyen növényi anyag, amelyet…..
Rafael arkangyal a gyógyítás angyala az angyalmágiában. Rafael neve azt jelenti: "Isten meggyógyít". Héberül רָפָאֵל, görögül Ραφαήλ. A neve elsősorban a Talmudban bukkan fel, illetve a Hénokh könyvében, a Biblia első kánonjában nem nevezik meg. Ráfáel arkangyal a gyógyításért felel A…..
Biztosak vagyunk benne, hogy mindannyian kíváncsiak vagytok, mit tartogat számotokra a 2022-es év. Következzenek most az asztrológiai előrejelzések 2022-re, mind a tizenkét csillagjegy számára. Milyen lesz a szerencséd a horoszkópod alapján a 2022-es évben? Vess egy pillantást a napjegyedre, és…..
A 2022-es év a Víz Tigris éve a kínai asztrológia alapján. A Tigris újéve 2022. február 1-én kezdődik. A holdújév kezdete mindig energiaváltozást hoz magával, mivel új jegybe lépünk. A Tigris éve 2022-ben valóban nagy változást jelent majd, tekintve, hogy kilépünk a Bivaly (Ökör) évéből, amelyben…..
Az Ősvallásban a téli napforduló a négy nagy ünnep egyike. A Fény újjászületésének, az Élet születésének ideje. A téli napfordulót az ősidők óta megünneplik az emberek szerte a világon. Olyan közös esemény, ünnep ez, amelyen az egész emberiség egyként osztozik. A szakrális születés, az…..
Gábriel arkangyal (Gábri'él arkangyal) az angyalmágiában éppen olyan fontos szerepet tölt be, mint Mihály (Mikhá'él) arkangyal. Dániel könyve szerint (8. fejezet) Gábriel angyal "úgy néz ki, mint egy ember". A keresztény művészetben Gábrielt néha férfi jellegzetességekkel és vonásokkal, néha…..
A tudati védelem, mentális védekezés angyali segítséggel az ártó szándékú szellemlények, a negatív energiák, az ártó szándékkal szemben hatékony. A mentális, avagy tudati védelem angyali segítséggel minden élethelyzetben hasznos azon emberek számára, akik szeretik jól érezni magukat, szeretnek…..
Az angyali védelem megalkotása rendkívül egyszerű. Mégis kevesen akadnak, akik hisznek benne, hogy sikerül nekik. Holott a megalkotása szinte gyerekjáték! Az angyali védelemnek is vannak fokozatai A legalsó fok azonban már bőven elég a mindennapi életben. Alkalmazd naponta megújítva, védelmet…..
Az angyalok segítenek - ha kéred, vagy ha a Teremtő erre utasítja őket. Az angyalok ugyanis tiszteletben tartják a szabad akaratot. Az angyalok, mint nevük is mutatja, küldöttek. Mindössze ezt a pár lépést kell betartanunk, hogy segítsük az angyalokat abban, hogy ők is segíthessenek nekünk. Az…..
Advent négy vasárnapján gyújtott gyertyák erősítik a hitet és táplálják a reményt. A reményt, hogy a növekvő sötétség véget ér egyszer és újra a Fény kezd erősödni. Az advent négy hetes ünnepsorozat, amelyet egész Európában megülnek. A szó a latin adventus rövidülése, amely a görög parúsziából…..
Ha még csak most kezded tanulni a Tarot kártya használatát, vagy fejleszteni akarod az intuitív, azaz szívtudatos képességed a Tarot által, akkor megterhelőnek érezheted mind a 78 kártya jelentését megtanulni. A jó hír az, hogy nincs is rá szükség eleinte, mert a Tarot lényege, hogy megérintse az…..
Ismerd meg a Tarot Kis Arkánumának számmisztikai megfeleléseit, mert számos összefüggést ez által érthetsz meg a Tarot rendszerén belül. Általában a Kis Arkánum alsó lapjainak vagy a Tarot pakli számozott kártyáinak hívják azt az összesen 40 lapot, amelyek 1-10-ig viselnek számokat. Az egyes lapok…..
Tudtad, hogy Az utolsó vacsora olyan titkokat rejt, mint egy zenei kotta vagy hogy Leonardo a csillagjegyek szerint csoportosította az apostolokat rajta? Leonardo da Vinci Az utolsó vacsora című festménye az egyik legcsodálatosabb, leggyakrabban tanulmányozott és leginkább reprodukált műalkotás,…..
A karanténnak én egyetlen hatását látom és hallom a gazdaságra vonatkozóan. Nevezetesen, hogy felerősödik a digitalizáció és elkülönülnek azok a dolgozók, akik -- kiegészülve azokkal, akiknek most pénzük, tehát szabad idejük van tanulni -- a (termelő, szolgáltató) szakmákban kódolni képesek,…..
Spiritan 2020.05.08 01:36:34
@MarYsol: Ez tök jó. Azt üzeni, hogy szarj a törvényekre, sírj, hogy nincs hol laknod és máris mindent fizetnek helyetted. A becsületes munkavállaló meg szopjon még többet, és fizesse a lakbért/törlesztőt.

Jó lenne végre látni, hogy a balosok képesek voltak előrébb lépni a dedós szintről: "nekem minden jár ingyen, dolgozzon érte más"
A hamis ikerlángok olyan emberek, akiknek ugyanolyan energiamintázatuk van, mint neked, de csak azért lépnek be az életedbe, hogy katalizátorként szolgálj az ő saját szellemi növekedésükhöz. Ezek a hamis ikerlángok elég fejlettek ahhoz, hogy utánozzák a metafizikai energiatesteket, tükrökként…..
Nostradamus jóslatait sokan és sokféleképpen próbálták értelmezni. Most, hogy zajlik a koronavírus-járvány, természetes, hogy előkerülnek a "Nostradamus megjósolta" bejegyzések. Ezért fogtuk magunkat és utánanéztünk a Próféciákban, vajon mondott-e bármi olyat Nostradamus, ami a mostani járványra…..
Tudni akarod, melyek lesznek a Tízmilliószoros teremtő napok, Teliholdak és Újholdak 2020-ban? Készítettünk Neked egy mágikus kalendáriumot! 2020-ban is, mint minden évben, négy Tízmilliószoros nap fordul elő. A buddhista hit szerint ilyenkor minden cselekedet tízmilliószoros erővel hat A…..