Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ekkoraszart

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Százezer forintos hiba 2009.06.24 16:13:00
A kommentek közt gyakran elhangzik a "rendőr persze sehol" - mára már szállóigévé érett - mondat. Sanya pórul járt, mert amikor átcsusszant a piroson, akkor bizony ott voltak mögötte a kékvillogósok. Nagy kérdés, hogy miből tartott volna megelőzni ezt a helyzetet némi…..
ekkoraszart 2009.06.25 10:35:12
@Dövan: Lassan írom, hogy el tudd olvasni: Szánalmas vagy!
Ha esetleg nem tudod, hogy ez mit jelent akkor kérjél meg valakit, hogy magyarázza el neked.
ekkoraszart 2009.06.25 11:08:41
@TH:Mivel is égetem magam? Azzal. hogy nem emlegetek olyanokat, hogy szétkaratélyozlak, gyere ki a hóra, kigyúrt kopasz állat vagyok, nyuszkó...

Akkor már inkább égetem magym mint, hogy visszamenjek dedóba.
ekkoraszart 2009.06.25 11:33:30
@Dövan: Ja csak ugrattál?!
Akkor tényleg bocsánatot kérek tőled te kis takony állat. Bocs, hogy nem vettem a lapot nyuszkó.
autózz! Gnóm törpe támadt nekem 2009.06.22 16:54:00
Döme alábbi sztorija ismét ékes példája annak, hogy a sztereotípiáknak igenis van alapjuk. Emberünk úgy tűnik, tapadós közlekedési stílusával próbálja ellensúlyozni aprócska méretét. Ti mit gondoltok? Tényleg vannak olyanok, akik így élik ki mindennapi…..
ekkoraszart 2009.06.22 18:57:18
@TH:ott a 2pont
Én is jót mosolyogtam az első sorok olvasása közben de utána egy kicsit csalódtam, mert se kutya se terhes nő nincs a történetben....
Legalábbis annak a Citroen tulajdonosnak mindenképpen, aki a nagy sietség közepette szakított arra időt, hogy ráfékezgessen Ferenc autójára, miközben ő épp egyben szerette volna hazajuttatni az új csempéit. A példa ismét megerősíti, hogy nem csak nagyon olcsó és nagyon drága…..
Nem lehetett túl kellemes élmény, mikor TT meglepődve konstatálta, hogy békés autózgatása közben fegyverrel követik a közlekedőket. Nem tudom mennyire gyakori ez a jelenség, de levélírónk több kérdést is felvet a történet végén. Ti mit gondoltok? A héten kétszer volt…..
ekkoraszart 2009.06.19 21:08:42
Nem csak olyan nagydarab rövidhajúak vezetnek autót, mint akiről egy nem olyan régi posztunk is szólt. Namnit nem volt ilyen szerencsés, a másik végletet fogta ki, aki a bocsánatkérése ellenére sem hatódott meg és fizikai erővel próbálta bizonyítani az igazát. Csatlakoznék…..
ekkoraszart 2009.06.19 09:49:50
@SzLacika: "Namnit, Posztoló!

Te vagy az, aki múltkor tolta le az autót az M3-on, igaz?? A 0.00001 másodperces reakcióidős? Akinek a belső sáv a gyorsító? Aki pár ezredmásodperc alatt 135-ről 80-ra lassít? Aki hétvégén, szakadó esőben is siet? Te mindig sietsz bazzeg?"

Ott a két pont! Rákerestem a posztoló előző írására és megérte elolvasni mert régóta nem röhögtem ilyen jót.
Matyee egy szerinte erős rendőri túlkapással megtartott házkutatáson van túl, ami után hivatali visszaélés, magánlaksértés, erőszakos behatolás és testi sértés miatt fog feljelentést tenni. Az eljáró rendőrök a sztori alapján valóban elég bizonytalannak tűntek a más…..
Miért is ne a vásárlót gyanúsítsák meg először, ha valami nem stimmel az autópálya e-matrica adatbázisban. Zoltán legalábbis így járt, véletlenül sem az merült fel első lehetőségként, hogy valami technikai probléma lehet. Helyette fölösleges utánajárás, időpazarlás.…..
ekkoraszart 2009.06.13 11:56:42
@Liberté__73: Ilyen alapon akkor van a sutyerák bunkó és a minimális tiszteletet tudó ember. Akkor kedves Zoltán melyikbe tartozik?
Úgy tűnik, ahogy melegszik az idő egyre inkább hülyülnek meg az emberek. Bár ez csak egy gyenge lábakon álló indok, hogy miért történik ennyi baleset, nem beszélve  a veszélyes majdnem helyzetekről. Gábor terhes feleségével az oldalán találkozott egy teherautóssal, aki…..
ekkoraszart 2009.05.27 16:56:25
Szerintem, ha a teherautó a külső sávban szeretett volna kikerülni valamit (lehet az kátyú, gyalogos, kutya, macska, piros hó stb) akkor pontosan az történik mint amit a poszt írója elmesélt nekünk, tehát szépen lassan elkezd befelé húzódni, amire a mellette haladó és a forgalomra (és nem a terhes feleségére)figyelő autós azonnal reagál és megpróbál beljebb húzódni, elhaladni mellette, lelassítani vagy ezek kombinációja. Ha ezeket elmulasztja akkor bizony mire észbe kap, addigra már nagyon közel vannak egymáshoz és jöhetnek a hirtelen fékezések és kormánymozdulatok.

Többen említették már, hogy nagydarab autó mellett nem ajánlatos hosszú távon autózgatni de sokak szerint ez lehetetlen ha minden sáv tömve van. Csak akkor, hogy lehetséges, hogy a poszt írója az eset után mégis meg tudta csinálni, hogy lemaradt és nem ment a teherautó mellé? Sőt nem csak ő nem ment a teherautó mellé hanem senki sem, mert mindenki megijedt.
Egy csak egy legény volt talpon a vidéken, kinek neve "hátrábbról érkező", és mivel előtte mindenki félt elhaladni a teherautó mellett a "2x2 sávos úton a tömegben (értsd minden sáv tele)", egy hirtelen gondolattól vezérelve a teherautó mellé teleportálta magát imígyen előzve meg az előtte haladó félősöket.
De a bátor "hátrábbról érkező" sem járt sikerrel mert a gonosz teherautós őt is megpróbálta kilapítani.

A poszt írója (ja és a terhes felesége), azóta is boldogan élnek ha meg nem haltak.....
Azt hiszem, mindannyian ismerjük azt a helyzetet, amikor valami idióta akár szándékosan, akár véletlenül, de majdnem lezúzza az autónkat, aztán amikor próbálnánk felvenni a következő pirosnál a szemkontaktust, hogy rájöjjünk, felfogta-e, mit csinált, emberünk csak bámul maga…..
Hogy mennyire volt jogos Kekecke bírsága, azt döntsétek el ti, hisz végülis szabálytalan volt, csak épp nem egészen azért kapott feljelentést, amit elkövetett, meg rá se tudták bizonyítani, így egy kis küzdelem árán megúszta a hatszámjegyű összegű büntetést. Lehet, hogy…..
ekkoraszart 2009.03.27 12:05:17
Szánalmas, hogy még le is írod, hogy ÁLLANDÓAN a balra kanyarodóból pofátlankodsz be és még meg is magyarázod, hogy te milyen f@sza csávó vagy.
A kamu bírság valóban nem volt jogos, de remélem, hogy legközelebb összetörik a pofádat amikor éppen pofátlankodsz és még egy jogos büntetést is kapsz ami többszöröse lesz a mostaninak.
És ha nem értetted volna meg a lényeget ezért leírom neked még egyszer, hogy az a baj az ilyen rohadékokkal mint te, hogy ÁLLANDÓAN ÉS TUDATOSAN szabálytalankodsz.
Szívatós Halál a vámra! 2009.03.24 15:57:23
Elég gyakran vásárolok az eBay-ről, meg innen-onnan az internetről, ennek ellenére ráfutottam egy hülye hibára, aminek következtében lehetőségem nyílt megtekinteni a Magyar Posta logisztikai központját, meg a hozzá tartozó 14. számú Vámhivatalt. Többet nem…..
ekkoraszart 2009.03.25 11:33:55
@jojorepo: Ahhoz, hogy egyre több helyről nem szállítanak hozzánk igen nagyban hozzájárul az rengeteg tróger sz@rrágó senkiházi aki miután megkapta a csomagot azon nyomban meg is reklamálja, hogy nem jött meg és visszakéri a vételárat, vagy elküldeti újra a csomagot.
ekkoraszart 2009.03.25 12:46:10
@Hivatásos beszólóművész:
Egyszerűen egy szánalmas kis majom vagy, a hülyézést meg tartogasd a családtagjaidnak.
ekkoraszart 2009.03.25 12:50:49
@norbi2k:
Ez pontosan így működik itt is nem csak Dániában!
-Küld a posta egyértesítőt, hogy vámköteles csomagod érkezett
-Faxon elküldöd a számlát
-Kiküldik a csomagot és átvételkor kifizeted a vámot+ kezelési költséget.
Egy időben, az objektív felelősség bevezetése körül divat volt gyorshajtási bírság elkerüléséhez "elveszíteni" a rendszámot. Vagy akár csak azért, hogy ne kelljen autópálya matricát venni, esetleg parkolási díjat fizetni. Vagy egyáltalán semmilyen felelősséget nem…..
ekkoraszart 2009.03.15 14:06:42
"@Káposztakukac: Hát sz@rjon sünt az összes xenonos (és nem xenonos) rosszul beállított lámpájú kedves közlekedő polgártárs.
Ezeket miért nem ellenőrzik?"

Szerintem pedig szarjon sünt az összes tesco gazdaságos 500Ft-os ködlámpás gagyi kína "xenon" és különböző szivárvány színű és jajdekurvamenőcsávóvagyokazezerforintoslámpámmalmertnemtelikmásra baromarcú.
A zéró tolerancia és az itt- ott meglepetésszerűen felbukkanó traffipaxok azért érzékelhető hatást gyakoroltak összeségében a közlekedésre, már ami a sebességet illeti, de úgy látszik mégsem eléggé, mert Olds Mobil mindenhol annyival ment amennyivel lehet és mégis mindenki…..
autózz! Szöszi dudál ezerrel 2008.08.21 06:47:00
Amikor András beragadt pár másodpercre egy kereszteződésben, máris ott termett a szőke nő fülére ragadt telefonnal, másik kezével dudál, harmadik szájával ordít. Nem lettem volna a telefonvonal másik végén, mert az illető valószínűleg az egyik fülére azóta süket, de…..
autózz! Komplexusos Porschés 2008.08.17 07:22:00
Egyre több funkcionális analfabéta olvas minket, aminek egyfelől örülünk, mert legalább gyakorolnak és előbb vagy utóbb csak jobban fog menni a szövegértés, de mivel már szinte minden posztnál a levélíró helyett is mi vagyunk a hülyék és a mi kurva anyánkat. Ezért aztán…..
autózz! Há' mer' Hummer 2008.07.26 07:35:00
Bonakovacs egy Hummeres kolléga ellenszenvét vívta ki azzal, hogy nincsenek telepatikus képességei, vagyis megérzései mégis vannak, csak nem használta őket meghunyásszkodás céljából. Tessék, itt az én mai történetem (frissen, ropogósan, ma kora délutánról). Kiváncsi vagyok…..