Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ágnes Zátrok

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokféleképpen lehet Istent dicsérni, de így csak a gyermekeink tudják:    ..
Mi mindent tanulhatunk egymástól összezártságunk idején? Pláne, ha van érzékenység a figyelemre és nyitott vagyok, érdekel a másik fél. Ki most a másik fél, ez is sorsszerű lehet… Most nagyobbak a „kontrasztok” az összezártság okán. Ha minden szuperül működik az elmúlt egy hónap óta, ne is olvasd…..
Hittanóra Ági nénivel 2020.04.22 21:09:34
Pintér Béla: Rejts most el..
Hittanóra Ági nénivel Messiás 2020.04.07 12:51:23
Hit- és erkölcstan vagy etika? Milyen erkölcsi nevelést ad a református hittan? Mi történik egy felső tagozatos református hittanórán?..
Van, ami nem változik az életben, még egy ilyen járványhelyzetben sem, amikor az egész oktatás és vele együtt az életünk is megváltozik! Isten szeret Téged és mindig melletted van, csak meg kell szólítanod! Csendesen vár Rád, hogy megszólítsd az imádságban. De az iskola, a tanulás fontossága sem…..
Remélem, minden Család jól van és tudott tájékozódni a héten az újfajta oktatással kapcsolatban. Próbáljuk megőrizni nyugalmunkat, hogy higgadtan és megfontoltan haladjunk előre, mert ez Családjaink hosszútávú érdeke. Most van csak igazán szükség megfontoltságra, bölcsességre! A lényeges és fontos…..
parokia.hu cikke Kedves Istenünk! Köszönöm, hogy itt lehetek a családommal és egészséges környezetben élhetek! Köszönöm, hogy lehet étel az asztalunkon, és hogy lehet kertes házunk! Köszönöm, hogy lehetnek megértő és segítőkész barátaim! Köszönöm, hogy olyan osztályközösségnek lehetek a…..