Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ügyfélszolgálatos

8 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010 októberétől új cím alatt működik tovább a PayPay: http://www.payelectro.com Rövid időn belül minden visszakerül a régi kerékvágásba.      ..
  A PayPay felhasználóinak lehetőséget nyújt internetes pénzkeresetre. Ez egy remek lehetőség online bevétel teremtésére vagy akár már a meglévő internetes bevételeid növelésére is. A PayPay 10% jutalékot fizet a Lefedett országokba küldött banki átutalások…..
Amint azt már egy előző bejegyzésben kiemeltem, a PayPay segítségével banki átutalásokat eszközölhetünk külföldre, rendkívül kedvezményes áron, a szokásos banki illetékek töredékéért, gyakrolatilag a világ bármely pontjára.Ma egy kicsit pontosítom az országok…..
A PayPay egyéb szolgáltatásai mellett internetes kereskedőknek weboldalaikon elhelyezhető webes eszközöket is kínál.Ezeket a nyomógombokat használhatod weboldalaidon és webáruházadban egyaránt.Miután létrehoztad a kereskedelmi PayPay számlád és elvégezted a hitelesítéshz…..
A mai részben a PayPay fizetői rendszer hasznos alkalmazásáról, a PayPayDesktopról ejtünk néhány szót.A PayPayDesktop ingyenesen letölthető akár >>itt<<      A PayPayQuick és a PayPayMass szolgáltatásokkal rendkívül gyorsan és egyszerűen…..
A PayPay felhasználói számára egy kivételes szolgáltatást is nyújt.Ez az olcsó SMS küldő szolgáltatás, ill. SMS kapu, amelynek segítségével jelenleg 13 országba tudsz SMS üzenetet küldeni egy nagyon alacsony áron.A 13 ország, amelybe SMS üzenetet tudsz küldeni a következő:-…..
autózz! Két affér egy helyen 2008.09.16 12:01:00
Nem csoda, hogy nobody00 ideges lett, amikor a kislányát is veszélybe sodorva vágott elé egy másik autó, aminek a sofőrje addig semmi jelét nem mutatta, hogy egyáltalán sietne, sőt, még egy büntető megállásra is futotta később az idejéből. Nem szokásom megírni az emberi…..
Mea maxima culpa, de adót csalok. Nem is keveset, ráadásul elôre kitervelten, folytatólagosan, bûnszövetkezetben. Ez a bûnszövetkezet nagyon összetett, komoly szálak fûznek minket politikai elithez, gyakorlatilag minden parlametni képviselô a tagja, akik kapcsolatban állnak a…..
 Elősször is kezdjük egy alapkérdéssel: Ki nyithat PayPay számlát?Bárki regisztrálhat ingyenesen a PayPayben, aki rendelkezik aktív email címmel és alkalmas jogi műveletek elvégzésére. A PayPaybe történő regisztráció által és az email címe sikeres hitelesítését…..
Hóbelevanc Kitti így látta 2008.09.10 12:00:00
Most jöhetnének a szenzációhajhász mondatok, miszerint: Csak itt! Csak nekünk! A médiák közül már csak nálunk! Csak a Hóbelevancon! De inkább nézzük az írást, mert nem ez a lényeges. A következőkben egy olyan történetet olvashatunk, amely mindenképpen tanulságos lesz…..
Lélekelemző, viccesnek tartott blogunk sok párnak segít, elpoénkodnak a napi posztokon, de mi van akkor, ha szakítanak, és a nő megírja, hogyan verte át a csávója? Valamelyik kommentelő a tettes, és itt van az áldozat is. Elöljáróban hadd mondjam el, amikor együtt éltünk,…..
Az első bejegyzést talán egy általános bemutatóval kellene kezdeni, de ettől most eltekintek.Azért 2 tömör mondatot azt hiszem bevezetőként elvisel az olvasó:A PayPay egy pénztárcafunkciókkal ellátott fizetési rendszer az interneten és a mobiltelefonodon.A szolgáltatások által…..