Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemzetigyerek

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még augusztus elején jelent meg a Hírextrán egy interjú Vona Gáborral. Még akkoriban akartam foglalkozni ezzel a cikkel, de megakadtam vele. Egész egyszerűen fogalmam sincs, hogy miről beszélnek az interjú első felében, noha a hazafiasság a téma.Azt mondja Vona, hogy:Ha valami ellen…..
nemzetigyerek 2008.08.19 11:03:41
1. Fizessük mi adót, de azt a javunkra fordítsák, és ne a javaink ellen. Érdekes, a középkort mindíg lehordják, pedig akkor volt a tized, és a kilenced, azt a kis kapirgálást a majorban pedig mindenki el tudja viselni. Most a nagy civilizációban fizetünk vagy 60% adót, meg papírtologatási járadékot, meg levegőadót. És mehetünk szívni a fogunkat 80.000 forintért, abból is csak 40.000 kapunk kézhez. A hazafi fizeti az adót, ha tudja, jó helyre kerül!

2. A jó magyar kúrmány küldi ki szerencsétlen katonáinkat toy-toyt telepíteni, meg felrobbanni. A jó magar kúrmány megy seggetnyalni amerikába, hogy mi leszünk az elsők akit feláldoznak. Igen, a hazafi MEGVÉDI a nemzetét, ha az VESZÉLYBEN van.

3. Ha elmennek a multik, valamivel be kell tölteni a rést, hát akkor nyissanak kisboltokat. Vagy menjenek el földetművelni, mert ha odafigyelnél, tudnád, nagycsomó föld van megműveletlenül, mert a koszos multi 5 forintért veszi meg azt, aminek az előállítása 50 forint. Nembeszélve hogy a 45 forint "hasznot" külföldre viszik. Tehát a jó hazafi nem vásárol multinál.

4. Elmagyaráznád, hogy a fradi és a hazafiak között mi a kapcsolat? Mert én nem látom értelmét ennek a mondatnak.

5. Magyarnak lenni nem származás kérdése... Magyarnak lenni magatartás. Ha ez a srác a Blahán szurkálgat mp3 lejátszóért, akkor nem hazafi. Ha meg teljesen beilleszkedett, és ugyan úgy viselkedik mint a többi magyar, akkor meg mi a probléma? Átigazol? Naés, hát mutass egy jó focicsapatot Magyarországon. Plusz, még ha át is igazol, a magyar válogatottban marad nem?

6. Legfőképpen normálisnak számít-e az az ember, aki feltenné Vérszegény éjszakai dúvad -nak azt a kérdést, vajon ő tudja-e, hogy mi a francról beszél, vagy csak beszél bele a vakvilágba, mert szereti hallani a saját hangját?

Hirtelen ennyi.