Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reach (törölt)

2 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A poszt ötletét az adta, hogy tegnapi kötői kérdésünkre (Mit titkolnak a tévésztárok?) érkezett kommentek között nem egyből az jött le, hogy a Győzike-show tulajdonképpen a magyar kereskedelmi televíziózás állatorvosi lova, mi pedig ezzel rohadtul nem értünk egyet, sőt. Van…..
comment:com Ó jaj, a stressz! 2008.04.21 13:31:00
Mai jótanácsunk: ne tessék olyan hivatást választani, ami olyan stresszel jár, hogy az ember a végén egy nyilvános parkban köt ki a farka és nyaka köré tekert kötéllel, szanaszét szpídezett aggyal, zsebében egy jó adag kábítószerrel. Tehát ha valakinél csenget a CNN, hogy…..
Tudjuk le a sorozatokat első körben, lesz Raines (Áldott jó nyomozó) a TV2 műsorán 20:10-től, aki eddig nem nézett bele siessen, mert már csak két epizód van vissza a csonka évados noir sorozatból. 21:10-től indul a krimihétfő (vagy már a Raines is ide tartozik?) az NCIS legfrisebb…..
reach (törölt) 2008.04.14 17:26:41
A Vacsoracsata és a Hal a tortán egyre kevésbé érdekesek, de az RTL-nek mégis sikerült elérnie, hogy egy pillanatra fölkapjuk a fejünket. A Blikkből és az RTL-es Reflektorból megtudhattuk, hogy a Tv2-től nem olyan régen elbocsátott/önként távozott Sváby Andrást sikerült…..
reach (törölt) 2008.04.14 15:57:56
Talán azért, mert ennyit is ér, a ti kis magyar médiának nevezett pöcegödrötök, Svábystól, Stahlostól, Balázsostól, Mónikáshwtóól, AndrásStohl, mindenstül és mindannyian, akik Budapesten ebben résztvesztek. Láttam a tévében a Hackni c. dokfilmet, amikor az egész magyar médiát átvágta pár fiatal és filmre vették. EGYEDÜL az Index kérdezett utána, még az RTL is simán leközölte volna. Fridi, mindenki, kollektíven beszopta. Mindenki szarik bele itt mindenbe, éli a világát, hogy ő a nagy megmondóember a tévéből, aki mögé telerakják a műsort pléééjmétekkel, meg tangabugyival, aztán hadd izguljon a magyar. Régen Kozsót tolta a kereskedelmi média (szerencsére akkor nem voltak Mo.-n kereskedelmi tévék, még csak alig-alig), a rádiók részéről, most van ez. Mindegy, csak dolgozni ne kelljen. Ne hogy utána menjetek, nehogy leüljetek egy értelmeset bezsélgetni valakivel, valamiről, aminek értelme is van (ebben az egyben riszpekt a Fridinek azért). Talán még a Házon kívül, az valamit mutat abból, hogy mi lenne egy magántulajdonban lévő média feladata, de az is nagyon gyér és nagyon bátortalanok.

Ahogy a riportban is mondta az Indexes emberke, ma a magyar média abból áll, hogy TV 2 meg az RTL adja a két bulvárlapjának a sztorikat, hogy azzal generáljanak némi nézettséget, a bulvárlapnak meg abból van sztorija egy 93 ezer négyeztkilóméternyi rántotthússzeleten. Szánalom.

Dolgozni kéne. Nem diploma kell hozzá, meg nyelvvizsga, meg hatezer órányi beszédtechnika, hanem istenadta tehetség. Nem akarok példálózni, hogy Magyarországon mennyit érne ma egy Vitray-kaliberű fiatal, de azt úgy ásnák el élve most, mint a szél. Nc. Ez nem mocskolódás, hanem gyerekes homokozás. És most nem programigazgatói szinten. Szánalom. Azt hiszitek, hogy ti aztán fontos emberek vagytok. Én is vidéki műsorvezető vagyok egy rádióban, ez az egyik munkám, másrészről egy kis hírportál tulajdonosa vagyok. És azt látom, hogy egy kalap szar, amit csináltok, csak baromi szépen csomagoljátok be, mert van rá pénz. De belül rohad az egész.

Ami jó mostanában: Tűzvonalban, Beugró, Showder Club. Ezek mind tehetség alapú dolgok. Ezt nem lehet pénzért megvenni.
reach (törölt) 2008.04.14 17:18:16
Az RTL Klub jó előre beharangozott botránya holnap este a Fábry Show-ban beérik, a magyar polgári és prosztó humor Jay Lenoja a geci és a fasz szavakat is bevetette a műsor sikerének érdekében. Ráadásul mindehhez Tereskovát használták fel, aki ugye a Heti hetesben már…..
reach (törölt) 2008.04.02 20:38:10
Na ez tipikusan az a dolog, amit utálok a magyarok döntő többségében. Az álszenteskedés és a képmutatás.

Elmegy a Fábryhoz a nép, ahol minimum a vonalkódos alsógatya, a galambocska, meg a befosás, de amikor meghívnak valakit, aki ki is meri mondani, hogy fasz (mer' hogy a Fábry is kimondta nem egyszer), meg azt hogy pina, akkor már ki is vonulnak. Nem, nem konzervatívság ez, hanem szimpla baromság. És az az érv sem állja meg a helyét, hogy "De hát oda gyerekeket is vittek..." Tényleg? Ki az a hülye barom, aki képes Fábryhoz elvinni egy kisgyereket? (Ne, ne jöjjön nekem senki azzal, hogy azért mert nem tudják kire bízni. Ezen az alapon egy peep-showba is magukkal hurcibálják, vagy hogy van ez?) Ráadásul, minden magyar családban röpködnek a lófaszok és a basszájbák az ebédlő-asztal felett, úgyhogy tényleg no comment.

A másik, a felvázolt médiahack. Simán. Azon csodálkozom, hogy ez az általam annyira nem igazán ismert és egyelőre nem is túlzottan kedvelt Tyereskova (amúgy: mint orosz, ki kérem ezt magamnak :D ), aki már Csiszár Jenő TV2-es Csiszár.hu-jában is "polgárpukkasztott" (magyarul adta önmagát és leszarta az átlagembereket a véleményükkel együtt), képes volt ide elmenni. Meg a 7i7-be is. Aki ennyire underground akar maradni, az az is marad, nincs az a pénz, amiért elmászna a Kolosi birodalmába Győzikéskedni, erre tessék. Pedig SZERINTEM ez volt: Nekik is kellett egy Kannácska, csak sokkal durvább kiadásban, főszereplőnk megszorult épp anyagilag, aztán jó ez így. Végül is, csak hozza magát, mint anno Győző. Aztán becsavarodik. (Halkan jegyzem meg, hogy Pákónak is akart az RTL még pár hónapja valóságshowt, á lá Győzike II. - a valóban Fekete Előadóművész, csak ugye ő öngyilkosságot követett el a Hitleres pólóval. Nem baj, lehet még ennek a nőszemélynek is lesz ilyenje. Aztán ő is saját magába csavarodik, mint a szőnyeg költözéskor.)
Az is nagyon benne van a pakliban, hogy a nézőkkel ezt eljátszatták. Meredeknek hangzik, de nem az. Aki volt már Fábry felvételen, akármilyen státuszban, az tudhatja, hogy ott aztán igazán amerikai módon ugráltatják a közönséget. Ez simán bele fér. Ráadásul, csak a közönség egy adott része vonult ki. De majd okosabbak leszünk teljes adásbakerülés után.

A lényeg: Jönnek itt az emberek azzal, hogy hova süllyed még ez a világ, hogy már a Fábry is, az utolsó konzervatív humorista... Kacc-kacc. A boldog békeidők beli szarosgatyás humorával... Pff. Legaljaponthu, de igen intenzíven.
reach (törölt) 2008.04.02 20:43:45
ui.: Az milyen már, hogy hirtelen lett egy olyan alrész a retek honlapja alatt, hogyaszondja: www.rtlklub.hu/TERESKOVA/

Nem cikk, nem hírcsoport vagy valami, neeem... Aloldal. Beszarás. Mi ez, ha nem kitervelt dolog és jóóóó hosszan fontos részleg?
Mindenki legnagyobb örömére ma a TV2 bemutatja nekünk Uri Geller kalandos életét, csak, hogy ne lankadjon a lelkesedés. Gondolom, átváltozik benne csírázó növénnyé, meg ketyegő órává, de legalább egy ugráló kiskanállá. Nem is mondom meg, mikor lesz a műsor, akit érdekel, az…..
Friderikusz Sándor állítólag a Magyar Televízióba készül. Most, hogy Rudi Zoltán nem tévéelnök, a pletykák szerint Friderikusz rögtön tárgyalásokat kezdett Kert Attila hírigazgatóval, hogy akkor mikor, mit és mennyiért. A hír megjárta a Blikket, sőt a bulvárlap már a…..
w Dömdödöm 2008.03.12 06:30:00
Eddig se volt minden világos, de most már végképp kiborult a sötétség. Nem a szög bújt ki a zsákból, hanem egy fallosz, a Navracsics Tibor álarcával a hegyén. És így szólt: a lenépszavazott forrásokat lottóból kell pótolni. Igazán rájuk bízhatjuk az országot, már…..
comment:com Prűd az orosz tévé 2008.03.10 11:28:00
Egy orosz, felnőtteknek szóló rajzfilmeket sugárzó adó kénytelen volt levenni műsoráról egy amerikai és egy brit rajzfilmet, mert az ottani ORTT beszólt nekik, hogy ami sok, az sok. A 2x2 nevű adó előszeretettel tűzte műsorára a Happy Tree Friends és a The Adventures of Big Jeff…..
reach (törölt) 2008.03.11 10:46:35
"Egy orosz, felnőtteknek szóló rajzfilmeket sugárzó adó kénytelen volt levenni műsoráról egy amerikai és egy brit rajzfilmet, mert az ottani ORTT beszólt nekik, hogy ami sok, az sok."

Oroszországban a média úgy működik, hogy nincs karikázás, nincs prevenció és nincs bünti, nincs semmi szankió sem. Egy szankció van, hogy bezárják a boltot, hogy valami olyat csinálnak, ami nem tetszik a politikai vezetésnek. De ezen felül bármit lehet, egy kikötés van: Jelezni kell valahogy a nézők felé, hogy: Kiskorúak fejét fordítsák már el 180 fokkal, hogy roppanjon... vagy vigyék ki, vagy valami.
Panaszt lehet tenni egy-egy műsor ellen, amiért támogatást vonhatnak meg, de lényegében ennyi. Ez a "büntetés".

Jelen esetben az történt, hogy az ottani testület küldött egy levelet a tévétársaságnak, hogy a kifutó műsort már ne ismételjék újra, mert sok panasz érkezett szülőktől azért, mert a gyerekük ezt szeretné nézni, pedig nem neki való, ugyanakkor az aranyos karakterek miatt rátapadnak a tévére.

"A két sorozat helyére a 2x2 a legidiótább és leggyerekesebb rajzfilmeket tolja majd be..." Mint pl?

6teen, Brak Show, Dr. Katz, Professional Therapist, Family Guy, Futurama, Robot Chicken, The Simpsons, South Park... Ilyesmik mennek a 2x2-n. Megjegyzem, a South Parkot soha nem bírálta Oroszországban senki, mert vannak olyan intelligensek, hogy tudják kinek szól és hogy mire jó az a sorozat, hogy milyen értéket képvisel valójában. Amíg ez a nagy felvilágosult és szabad, meg liberális(abb) nyugaton ugye nincs így...

..."mert SZERINTÜK az orosz emberek szűkagyúak, és nem annyira nyitottak a kultúrára, mint az európaiak."

Ezt nem kommentálnám alapesetben, de nyílvánvaló, hogy ezt a cikket egy nyugati hírforrásból szereztétek. Az orosz ezt sosem mondja a saját népére. : ) Pláne nem úgy, hogy a metróban, buszon, vonatokon, szinte mindenki kezében szépirodalmi mű figyel.

Nem ti, kedves sixx, hanem az eredeti forrás írt hülyeségeket, mondom én ezt, mint moszkva és egy magyar város közt rendszeresen ingázó. ; )
 Egy kommentelőnket ma hajnalban meglátogatta a rendőrség, vélhetően a Magyarok Nyilai elleni nagyszabású akció keretében. Draskovics nem a levegőbe beszélt, amikor azt mondta: bekeményítenek.   Carnivora így emlékezik a hajnali vizitre: „Csütörtök este tízig…..
reach (törölt) 2008.02.22 22:42:31
Nincs politikai oldalam. Nem vicc, tényleg. Ugyanis ugye nem ide tartozom, csak itt élek olykor, tehát valamilyen viszonyrendszerben kell lennem a dologgal. Mindenestre én voltam a legjobban meglepődve, mikor épp Párizsban voltam és azt láttuk a szálloda éttermébe a tévén, ahogy élőadásban a magyar állampolgárok zúzzák szét a közös vagyont, meg vadidegen emberek autóját. Mert ha még a politikusok házához mennek és azt kapják szét, az oké, de hogy a saját adóforintjaiból eltartott dolgokat rombolják le, az aztán hű de értelmes dolog.

Carnivora, mint írtam, a mértéken van a hangsúly. Tehát, mint ahogy mondjuk a Scotland Yard is azonnal azt csinálja, amit elrendel aminisztériuma, így a magyar rendőrség is, és nyílván a koreai is. A kérdés csak az, hogy a döntési helyzetben lévő emberek, mennyire szarnak bele a következményekbe és mennyire veszik komolyan amit csinálnak. Ha Draskovic (?) kitalálta, hogy lezúzza ezeket és elcseszték és téged találtak meg, akkor valahol a kettő között volt a hiba. És akkor már a titkosszolgálatokról ne is beszéljük. Ha valahol a titkosszolgálat meg a különleges ügynökségek is nyomozni kezdenek, ott nem számít a jog, meg a törvény...

Az orvos és a rendőr között az a különbség, hogy az egyik közvetlenül benned turkál, utóbbi csak a dolgaid közt. Illetve akkor van átmenet, ha a rendőr után, az orvosnak kell benned turkálnia. Egyébként a műhibaperekkel sem értek egyet. Ha egy orvos rendszeresen hibázik, akkor nem a kórházat kell megbüntetni, hanem őt leültetni életfogytig és elvenni tőle a Dr. címet.

Ha kapsz egy papírt, hogy: "Bocsánat, tévedtünk, teljesen ártatlan vagy." Akkor az nem adja vissza a többi ember előtt a "régi éned"? Ráadásul: Aki ismer, úgy is tudja, hogy milyen ember vagy. Aki meg nem, az hol érdekel?

A hármas pontnál direkt írtam, hogy nem azért pötyögöm be ezt, mert belédakarok kötni, mégis magadra vetted. Hanem úgy, általában.

Nem kiabálsz, de írsz. A kiabálás elszáll, a billentyűid nyoma meg a neten megmarad. Úgyhogy ez súlyosabb egy picivel.

Ha nem tetszik menj nyugatra, VAGY küzdj azért, hogy ez egy jobb ország legyen. Az, hogy felvázolod, hogy kik a hibásak, az még nem a megoldás. És látod, megint azt írtad, hogy mi van külföldön, hogy ha náluk ilyen jó, itt miért nem... Miért nem azt írtad, hogy hogy lehetne ezt itt is megcsinálni? Jó, első lépés legyen az elkergetés, de nem értek vele egyet - fentebb írtam miért -, de aztán? Na? Most kéne a tudomány. Ők gyarmattartók voltak, Mo. nem. Náluk bevándorlók dolgoznak, meg lengyelek, meg magyarok, itt meg még az itt élőknek sincs elég munkahelye. Ami van, az meg külföldi, de valamennyi helyi vezető MAGYAR. És nem a külföldi dönt a fizetésekről...

Jó. Ez jogos. Ajándékozás után és halál után, nem kéne adózni. Miért nem szervezel akkor ERRŐL aláírásgyűjtést? Na, ennek lenne értelme.
Több, mint annak, hogy most a liberális bagázs haverjai lopnak többet, vagy a narancsosok, ha majd az elhalasztás után az ő barátaiknak csurog a lé az eü-ből. Mert ez napi marakodás, az ésszerűtlen adózás meg közös érdek.

Egyébiránt nagyon szeretném, ha normálisan írkálnánk egymásnak, mert nekem semmi bajom veled, sőt szeretném megérteni, hogy te hogy gondolkozol, mindamellett leírtam a saját véleményemet is, azért van kommentelési lehetőség. Szóval, ne elvtársazz meg hasonlók légy szíves, asszem én is elég normálisan írok neked! Köszi! : )

reach (törölt) 2008.02.22 22:53:18
Ubuntu:
Aki testvérem, az nem ver össze, ha ellenérzésem fejezem ki a hatalom szemétségeivel szemben, aki testvérem, nem szedi el az összes pénzem adóként, aki testvérem, az nem aláz meg igazságtalanul... stb.

Ha van testvéred, vagy van valaki az ismerőseid között, aki baromira utálja a nővérét/bátyját/öccsét/hugát, akkor tudod mire céloztam. Attól még nem kell valakivel egyetértened, vagy szeretned, hogy elfogadd a másikat. Ő ilyen. Ő tolvaj, ő hülyeséget csinál, ő ellened dolgozik, mert nem úgy gondolkozik, ahogy te. Attól még magyar, ugyanúgy mint te. És attól még ugyanúgy Ubuntu a vezetékneve. ; )

dark future:
Szerintem, ennek az országnak az tenne jót, ha megszüntetnék a pártokat és minden érdekszervezetet, aztán kiírnának egy olyan választást, ahol csak helyileg lehet indulni és csak olyan, aki soha nem volt semmilyen párt tagja és 1989. okt 23. után töltötte be a 18-at. Na ezekből lennének a polgármesterek. Azokból a megyei vezetők, azokból meg megyénként 10-10 ember a Parlamentben. Aztán lehet nyomogatni a rakétaindítót, a kupola alatt. Na az jót tenne nektek. Demokrácia az, csak nincsenek érdekek, meg klikkesedés egy jó ideig, biztosan.

CrL:
Jó, oké, perelhessen. De kövezz meg, ha én írok valahová valamit, amiről tudom, hogy szúrhatja mások szemét, ráadásul olyanokét, akik kezében hatalom van, akkor nem kéne meglepődnöm azon, hogy megkeresnek. Tudom, én pont ott nőttem fel, ahol ez gyakorlat... Na, de bakker, nem elég logikus?

Diff:
Oké, mondom, akkor pártok nélkül kéne játszanotok, olyanokkal, akik soha sehová nem tartoztak. De itt mindenki sáros, még a sarki pék is, legalább egy kicsit. (Ha másban nem, hát abban, hogy hagyta. -> Az nem megoldás, hogy szétverem a fél várost, aztán hazamegyek és nem értem el semmit.)

Az Interscope Records honlapján található információk szerint az orosz hol leszbi-hol nem leszbi lánybanda idén a Szigetre akar jönni. Azt azonban ők is tudják, hogy ennek a remek ötletnek mi valószínűleg nem nagyon örülünk. Ha valaki mégis rá szeretne rántani a Nagyszínpad…..
reach (törölt) 2008.02.22 17:39:30
Azért jó lenne, ha Magyarországon tisztában lennének azzal, hogy 6 éves koruk óta, világ életükben is zenét tanultak. Yulja Volkova 7-szeres országos zongorazseni, 12 évesen felnőtteket vert el a zsűri szerint, és gondolom azért azt senki nem vitatja, hogy nyílvánvalóan Moszkvában igencsak jó komolyzenészek vannak és az oktatás is magasan szárnyal. A másik lány pszichológiából diplomázott, és éppen a második diplomája előtt áll.

Annak sincs tudatában senki Magyarországon, hogy a lányoknak ezt megelőzően is volt már egy "második" angol nyelvű albumuk, ahol Richard Carpenter volt a májercsávó és a Village-ben készült, LA-ben.

Mindennek az oka pedig igen egyszerű: Anno, közel tíz éve, pénzt akartak rajtuk keresni. Írtak egy lemeznyi zenét nekik, a managerük meg kitalálta, hogy az egyik dal kapcsán, mindig csókolózzanak, hiszen a dalszöveg a tini-leszbimusról, útkeresésről bla-bla-bla szól. De azért szeretne sok magyar és nyugati sztárocska úgy "cincogni", mint a fekete lány, élőben... Időközben végighaknizták az egész ex-Szovjetuniót, Kanadát, Ausztráliát és főleg Japánt, meg Tajvant.

A lányokból pénzt akartak keresni és bármilyen tehetségesek is, komoly előadókánt már nem fogják tudni eladni magukat, pedig baromi jó kis munkát csináltak ám oroszul, most is Londonban. Áprilisban lesz belőle lemez asszem.

Ajánlom a következő olvasványt a szerzőnek:
posztinfo.hu/hir.php?id=1331

Valamint, hogy ha már közöl egy információt, akkor annak első magyar nyelvű forrását is legyen szíves közzé tenni - merthogy kábé november óta lehet ezt a hírt tudni:
posztinfo.hu/hir.php?id=583

Szóval, egész nyugodtan lehet fikázni őket, azért, amit nyugaton csinálnak, de talán érdemes lenne elgondolkozni azon, hogy miről szól a dolog. Nyugaton pénzt keresnek, otthon meg azt csinálják, amit szeretnek. Mert nyugaton sokkal könnyebb pénzt keresni, mint valami érdemlegeset csinálni. Ja és erre sokkal vevőbben nyugaton az emberek, mint az értékesebb dolgokra. (A nyugati világban is csak kisebbség az, aki nem a pénzelt szutyokpoppot hallgat.)

Az oké, hogy nem a könnyűzene csimborasszója ez az izé, még otthon sem, de azért nem ártana utána nézni annak, amiről szó van és nem beszopni azt kedves szerző, amit a magyar médiában súlykolnak ezerrel. Ez a két lány pontosan tudja ma már, hogy mit csinál és tessék megkapaszkodni: zenei szakember az egyikük, és mindketten kíváló hangszeres zenészek. Ellentétben valamennyi magyar "pop- és rockistennel".

ERRŐL A KONCERTFELVÉTELRŐL IS AZ GONDOLOD, HOGY IGÉNYTELEN POPSZUTYOK?
youtube.com/watch?v=vb7fM0VZqis

Üdv, egy finoman szólva nem éppen t.A.T.u.-rajongó orosz!

Subba Hungaropop, utolsó felvonás 2008.02.20 11:36:00
Előző írásainkban alaposan kiveséztük a nyugati zenei áramlatok beáramlását a magyar szintetizátor alapú popzenébe. Igérjük több ilyen nem lesz. Viszont Vágó Istvánnak még picit átadnánk a szót, hogy zárásként helyettünk ő leplezze le az egyetlen gombnyomásra…..
A Csillagkapu CSK-1 (ínyenceknek: Stargate SG-1) kimúlásával csak egy jó beszólásos sci-fi sorozat maradt a képernyőkön, mégpedig a Stargate Atlantis (tessék kitalálni a magyar címét), ami az eleinte eljátszott "megtűrt kistesó" szerepből szépen kinőtte magát, és a…..
Kicsi followup következik a Programozó visszavág történetben: a jelenleg is vicces honlappal rendelkező Il Colosseo olasz étterem tulaja egy rövid üzenet erejéig jelentkezett a ki nem fizetett munkája miatt kissé pipás webfejlesztőnél. A történet fejleményeiről itt lehet…..
reach (törölt) 2008.02.01 12:26:15
Ne is kérdezzétek miért, de nem voltunk jelen az idei popipari szemlén, a hazai Grammyn, a múlt héten lebonyolított Fonográfon (a Velvet ott volt, legyen ennyi elég). Eszünkbe se jutott volna foglalkozni az Arany Zsiráfból Arany Mikrofonná szofisztikálódott nyálveréssel, ha nem…..
reach (törölt) 2008.01.31 13:19:36
A Fotelpatkányok holnapi adásának vendége Stohl András lesz, akivel majd Bruti kollégával közösen beszélgetünk egy kicsit telefonon keresztül a Tűzvonalban című magyar sorozatról, a szerepéről, a balesetről, meg úgy általában mindenről, ami nem a Blikk profiljába vág.…..
Az óriásplakátkampány tulajdonképpen bejött: nem tudom, egyébként nekiállok-e valaha is megkeresni a televízión a Story Tv nevű csatornát, amiről eddig azt sem tudtam, hogy van nálunk. De ide tért vissza Havas Henrik a róla elnevezett műsorral, szóval hangoltam, azon gondolkodva:…..
reach (törölt) 2008.01.29 17:13:52
Valami nagy gond van itt az emberek fejével. Havas tipikusan az az eset, amikor a vakok közt a félszemű a király. Ha a nagy átlag olyan lenne, mint ő, néznék magyar tévéket.
Konfrontatív, 00-kat, médiasenkiket, celebeket agyonfikáz és ráadásul még ki is használja őket a saját anyagi hasznára. Hát van ennél szebb? Ezek ezt érdemlik. Az, hogy a magyaroknak nem tetszik, hogy van egy ember, aki régen kurva jó dolgokat csinált, csak erre ma már nincs igény, aztán beszállt a 2000-es évek magyar tévézésébe és mindenhonnan kib*sszák, mert szerinte mindenki sötét, tehetségtelen, falusi baromarc és még kövér is, az jó. Jó, mert lefikázza a gagyi kérdéseket, a "sztárvendégeket" és szinte mindekit, aki ma híres/hírhedt. Ugyanis az a világ, amiben ma élünk, az egy kalap szar a múlthoz képest.

Régen egy műsorvezetőnek nem akárhogy kellett beszélnie (nem csak tisztán, meg szépen, meg odafigyelve), nem csak súgógépről kellett olvasnia és önálló gondolatokkal kellett rendelkeznie (kontroll-füles nélkül), amikért vállalja is a felelőségget.
Magam rádiózom és ugyanúgy beszólok minden jött ment senki "énekesnek", amikor épp velem kell lemennie az interjúnak. Aztán mindenki dühös, duzzog, mindenki ki akar rúgni, de én nem ebből élek és rohadtul leszarom, hogy kinek milyen a lelkivilága.
Ma az a sikeres (zenében, tévében, filmen, stb), aki tolnak. Mindegy az is, ha egy szekérnyi trágyát nem ér a cucc, amit csinál és két év múlva azt se tudják ki ő, de ott van és pénzt kap ezért. Nekem pedig ez nem tetszik. Gyakran kérdezek én is olyanokat, mint ahogy Havas tette egyik reggel - szó szerint nem emlékszem rá, de kb így hangzott: "És maga, maga miért lett énekes? Van hangja egyáltalán? Tudja, én tudom magamról, hogy nem bírom a magasságot, nem is mászom fára azért, hogy ebből megéljek." : )

Hát kb ennyit arról, hogy mennyit ér ma Havas Henrik. Lehet itt dumálgatni arról, hogy mihez képest... Jó, oké, én is külföldhöz viszonyíthatnék, hogy ott milyen karakterek vannak és milyen műsorok. De ez Magyarország, és ha lenne tőle jelenleg akár csak egyetlen aktív, értelmes, "régi módi" ÚJSÁGÍRÓ, akkor most nem írtam volna ide ezt. Vitray se csinál már semmit, Fridi átállt a birodalmiakhoz, Forró meg börtönben ült asszem. Na, ki itt a nagy interjúkészítő? Talán Kiszel Tünde, vagy maga Tornóczky Anita?
Le kell szállni a földre gyerekek. Magyarországon - hiába adta el a lelkét az ördögnek, hiába vesz maga is részt tevékenyen a bulvár életben, csak direkte felülemelkedik rajta - Havas Henrik ért ahhoz amit csinál. Jelenleg más, aktív magyar műsorvezetőről ezt nem tudjuk elmondani. Pont.

reach (törölt) 2008.01.29 17:54:51
Vagy valami hasonló. Olyan ez, mint amikor először (megjegyzem egyben utoljára) láttam az Akropoliszt: az első pillanatban, sőt az első két percben semmi, mintha valami szimpla kommunista állna dúdolgatva a domb tetején, aztán hirtelen ledermedtem az utca közepén, bután néztem és…..