Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lakberendezo

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Apple első mobiljából még több funkció hiányzott, mint amennyi benne volt, ezzel együtt sikeres lett, és így utólag nyugodtan kimondhatjuk: megújította a mobilipart. A 3G-s készülék hardvere aztán már jóval közelebb állt az aktuális csúcsmobilokéhoz, a 3.0-ás szoftver meg…..
Remélem jó volt a kávé, mert most jön a legnagyobb ajándék, ez tényleg világszenzáció. Persze ez az egyetlen, amit mindenki tudott előre, hiszen az egész karácsonyi ajándékakció beharangozó posztjában ezt az egy tételt veséztük ki alaposan. Remélem már izgulnak, itt tényleg…..
lakberendezo 2009.12.13 00:35:51
5
lakberendezo 2009.12.13 00:38:05
@Csikós Zsolt: ok csak mire beirtad mi mar böszen gepeltuk es kuldtuk :)
Először is, hadd köszönjük meg a rengeteg vidám kommentet, amit ma olvashattunk tőletek itt a Totalcaron, a Karácsonyi Hiéna-overkill kapcsán. Az ajándékokat köszönjük meg együtt az ajándékozóknak, cégek, magánszemélyek is voltak közöttük. Könnyeink potyogtak, és minden…..
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
Update: Újabb infók:A T-Mobile becslései szerint az induló készlet legfeljebb 2-3 napra lehet elegendő. A jelenlegi iPhone 3G 8 GB-os verziója továbbra is forgalomban marad, és ez a típus megfelelő számban, országszerte 119 üzletben rendelkezésre áll.A készülék pénteken 11…..
Nagyon helyes, ha egy egyetem nem a magas tudományok elitista fészke, hanem az életre felkészítő arána, ezért nem értjük Nevetek Elek siránkozását. A Naiv Ügyfél azon ironizál, hogy az egyetem a késve fizető diákokat "késedelmi díjnak" nevezett büntetőkamattal…..