Regisztráció Blogot indítok
Adatok
natt

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ABC két fontos bejelentést is tett, infónk vannak a Better Off Ted és a Scrubs házatájáról, bónusznak meg egy nagyon fasza NBC-hír. A Scrubs december 1-én tér vissza, kedden este kilenckor, és menten egy duplarésszel, hogy rendesen belerázódhassunk a kórházból az orvosi…..
natt 2009.10.29 14:03:28
@Tapani_SF: azaz, csak lányos zavaromban én is összekevertem
 Köln leghíresebb szülötte kétségkívül Konrad Adenauer. A modern Németország első kancellárja, aki a szarból hozta vissza az országot, mi az hogy, nagyon is.  De a gyurcsányi utalások nem méltóak ehhez az államférfihoz, aki a német történelem legnagyobb tragédiája…..
natt 2009.05.08 18:38:30
A Google kiélesítette a Gmailben az új menürendszert. A "Move to" menüpont a fő újdonság. Ez az akció valójában egy ősi vitát (címkék vs. mappák) kíván feloldani. A Gmail alapvetően a levelek címkézését támogatja, ám valószínűleg ők is tapasztalhatták, hogy…..
Bigyóblog Mennyi lesz az iPhone? 2008.08.18 12:09:00
A rengeteg pletyka után itt a hivatalos árlista is a T-Mobile-tól, hogy mennyire kerül majd az iPhone. A legolcsóbb 990 forint lesz, a legdrágább 69 900 forint, attól függően, hogy egy évre, két évre írunk alá hűségnyilatkozatot és milyen előfizetést választunk (9900 forintosat…..
Házinyúlra nem lövünk. Se vidéki értékesítőre, se a főnökre, még ha úgy is hívjuk, hogy góré, akkor meg pláne nem. Kínos szituációk eredménye a lakó- és munkahelyváltás, na meg a nagy-nagy fájdalom.   Kedves Szakítós! Egy ideig nem akartam megírni a történetet.…..
natt próba 2008.06.21 06:33:06
próbabejegyzés..
natt 2008.06.21 06:33:33
Míg a tévénéző férfiak nagy része a futball EB lázában ég, és már alig várja, hogy újabb négy csapat (Ausztria, Horvátország, Lengyelország és Németország) mutatkozzon be a képernyőkön, a Viasat és az AXN két, igen kiváló vígjátéksorozat bemutatójával kedveskedik…..
Jól elkúrtuk a tegnapi ajánlót, hiszen meg sem emlékeztünk a Jégkorong VB első napjáról, amit az időeltolódás ellenére egészen normális időpontban közvetít a sport1 és a sport2, ezért mai első ajánlónk csak és kizárólag sportól szól majd, a hagyományosabb ajánlót…..
natt 2008.05.03 13:35:28
comment:com Hírek ebéd mellé 2008.03.25 12:00:00
A FOX három adást követően elkaszálta az egykori Gilmore Girls-főnök Amy Sherman-Palladino új sitcomját, a The Return of Jezebel James-t, mert a kutya nem nézte és még annyira vicces sem volt. Mondjuk Lauren Ambrose kiassszonyt elnéznénk még valami sorozatban, mert jó színész.…..
Az amerikai Sequoia Capital kockázatitőke-befektető cég összeállított egy listát arról, milyen alapelveknek kell megfelelniük azoknak a startupoknak, amelyek hosszabb távon prosperálásra, és nem utolsó sorban tőkeinjekcióra számíthatnak. Egészében ez a lista közhelyesnek…..
A szakítósblog szerkesztőségének vega fele egyébként se szereti a húsvétot, úgyhogy most másokat is jól elszomorítunk, hogy nem csak feltámadás meg nyuszi meg zabálás van ilyenkor, hanem betegség és szomorkodás is. A hosszan tartó, ám mégis egyoldalú szerelem a szigeten…..
Egy hete várunk arra, hogy megtudjuk, hová tűnt a két francia. De hiába. Nem derül ki semmi, a forgatókönyvírók valószínűleg elfelejtették, hogy egy panellakásnak csak egy bejárata van. Helyszínelés Kriszta szétlőtt lakásán, senki nem ért semmit. Kriszta magába roskadt. Nem…..