Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apu Lap

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tűzvédelem komoly téma. Megköveteli, hogy az irodai környezet és a kereskedelmi épület megfelelő felkészültségét biztosítsd. Még egy apró szikra is komoly következményekkel járhat egy épületben, teljesen megsemmisítheti annak tartalmát, és ami még rosszabb, árthat azoknak, akik bent…..
T. C. Lang Bevásárlás 2020.05.05 15:46:13
A maszk viselése az utcán számos vicces helyzetet szülhet, bemutatok egy verziót, amelyet az Imádom a könyveket felhívására kanyarítottam. :) T. C. Lang Bevásárlás  ..
Apu Lap 2020.05.07 08:43:24
A zenéhez való hozzáférés alanyi jog vagy privilégium? Mennyit fizetünk mi és mennyit kapnak ebből a zenészek? Mennyit ér a zene manapság? A Spotify a streaming szolgáltatások királyaként tükrözi, de egyben meg is határozza a zenehallgatási szokásokat. A szolgáltató platform, a lemezkiadók, a kisebb…..
Megdöbbenve tapasztaltam a napokban, hogy hiába dolgozik az ember hivatalosan és fizeti a nem kevés TB-ét, az egészségügyi szolgáltatás mégsem érdemlem meg. Sajnos megint egy negatív tapasztalat az egészségügyből.   Mielőtt a baba meg nem érkezett az életembe orvos csak távolról láttunk, a…..
„Az internet sok mindent nyújthat, de olyan honlap sose lesz, ami pótolja anyád társaságát.” (Tommy Orange) Beette magát az életünkbe a digitális technika. Okos kütyük hevernek körülöttünk mindenfelé, és nem is az a gond, hogy hevernek, hanem hogy, állandóan a kezünkbe kerülnek és megragadják a…..
Ezt a történetet az egyik olvasonktól kaptuk. Elképedve olvastuk minden sorát, a felkészületlen és fásult gyermekorvosról.   Sajnos nagyon sok rosszat hallunk a magyar egészségügyről, ezeket általában el sem akarjuk hinni. De amikor egy közeli ismerősünkkkel, barátunkkal, családtaggal történik…..
Apu Lap Apu Lap 2020.02.18 13:59:39
Azért indítottam ezt az oldalt, mert nagyon kevés információt találtam az interneten ami kifejezetten apukáknak szólna. Legyen szó leendő apákról, kispapákról vagy gyakorló apukákról, esetleg nagypapákról. Vágjunk hát bele! Több éve foglalkozom internetes honlapokkal, tartalom készítéssel és…..
Apu Lap Üdvözlünk az Apu Lapon! 2020.02.18 13:56:42
Ez az első bejegyzés. Kérdéseket és észrevételeidet a apulap@indamail.hu címre tudod elküldeni. Jó olvasgatást! Az Apu Lap csapata..