Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_me_amy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerdán négy gyereket karanténba helyeztek annak az iskolának a diákjai közül, ahová György herceg és Sarolta hercegnő, Vilmosék gyerekei is járnak- jelentette szerda este csaknem az egész brit sajtó.  A tanulók a napokban tértek vissza egy észak-olaszországi síelésből, emiatt arra kérték őket,…..
_me_amy 2020.02.28 07:06:39
@MAXVAL bircaman közíró: megint elfogyott a takarmány, és jöttél tunkolni - tényleg nagyon beteg agyad van. Te vagy ennek az oldalnak a korona-vírusa - látod mit el nem ér egy troll ha valamit nagyon akar....

A bejegyzéshez: nehéz objektíven tájékozódni ebben a vírus-kérdésben. Szerintem normális reakció volt ez a lépés az iskola részéről.
Sérült katonák számára fenntartott intézménybe látogatott Károly wales-i herceg feleségével Kamillával, valamint Vilmossal és Katalinnal. A látogatás nem csak azért volt kivételes, mert ritka meghitt jelenet játszódott le Vilmos és apja között a kerekesszékes kosárlabda-pályán, hanem azért is, mert…..
_me_amy 2020.02.16 22:58:42
@MAXVAL bircaman közíró: a bejegyzésben több emberről is szó esik, így biztosan magadra gondoltál. Egyetértek. Menjél máshova enni, ostoba troll.
Már alá is írt egy megállapodást a Disney-vel egy szinkronszerepre Meghan sussexi hercegnő - adta hírül a brit Sunday Times újság vasárnap. A szinkronszereplésért kapott gázsit Meghan egy elefántokat az orvvadászokkal szemben segítő szervezet, az Elephants Without Borders (Elefántok Határok Nélkül)…..
Afrikába érkezett hétfőn a sussexi hercegi pár fiukkal, Archie-val együtt. Reggel szálltak le a repülőről a dél-afrikai Fokvárosban. A hármasnak ez az első hivatalos útja családként. A hercegi pár látogatását fokozott biztonsági intézkedések kísérik. Voir cette publication…..
_me_amy 2020.02.16 22:47:31
@midnight coder: ha a turista olyan hülye, hogy egy bulvárhír után megy el valahova tájékozatlanul akkor azzal nehéz mit kezdeni. Btw mindenhol kiemelték a terület/kerület veszélyességét, nem értem miért beszélsz össze-vissza.
_me_amy 2020.02.16 22:48:41
@midnight coder: ha a turista olyan hülye, hogy egy bulvárhír után megy el valahova tájékozatlanul akkor azzal nehéz mit kezdeni. Btw mindenhol kiemelték a terület/kerület veszélyességét, nem értem miért beszélsz össze-vissza.
Politikai területre tévedt, saját magát és a transzszexualitást reklámozza, túl megosztó, diszkriminálja a fehér férfiakat(!)  - kritikák, amelyeket Meghan sussexi hercegnő kapott a brit és nemzetközi sajtótól, amiért a szeptemberi British Vogue összeállításában vendégszerkesztőként vett részt. De…..