Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imre42

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondhatnám, hogy Orbán Viktor rárontott nemzetére. Meg azt is, a mostani helyzet kísértetiesen hasonlít Kádár XIII. Kongresszuson mondott beszédéhez, miszerint "Magyarországon történelmileg úgy alakult, hogy egypártrendszer van." De nem mondom, mert Kedves Vezetőnk…..
Akkor a hülye férfiak által hülye férfiaknak fejlesztett sok szar gadget esetében miért fontos, hogy 15 kvinticsillió legyen a színek száma a kurva kijelzőn, ha uccsem tudjátok felfogni apró disznószemeitekkel és tömzsi (pan troglodytes aka közönséges csimpánz) agyatokkal,…..
Van az a Lost c. sorozat. Kb. fél epizódot láttam, aztán legyintettem egyet. Ilyet Philip K. Dick is tudott.Nincs tippem és nem is érdekel, mi lesz a vége, kiderül-e mi az a hülye sziget és mi végre vannak ott. Csak azt remélem, a vége nem Dallas-tipusú befejezés lesz, azaz valaki…..
to infinity and beyond automata 2010.02.17 18:05:13
Én az amerikaiakat egy elég tuskó, lusta népnek tartom, de ezegyszer a lustaság ötletességre ösztönzött, ami még működik is, nem úgy, mint a dishwasher.Az automata váltó, az egy naccerű dolog ám!És most tegye fel a mancsát az, aki már vezetett automata váltós kocsit...
Koszos a busz és a metró, tény, de sokkal több bennük a hely. Az emberek 5 hónap alatt viszonylag keveset változtak. Lehet, hogy szar ez az ország, de itt értik, mikor azt mondom, a krva isten bssza meg..., szóval ez az én országom.Idális lenne, ha kinti fizetésért itthoni…..
Az onlineeducation.net-et elsősorban azért szeretjük, mert roppant vicces statisztikákat tudnak összekalapálni (mint pl. ez), amelyek emellett megalapozottak, korrekt kutatásokon alapulnak, és tudományosan pontosnak is tekinthetők. Most a videojátékokat vették elő témaként, és elég…..
Egyébként nem is esik folyton.Viszont nekem pont jól jött. A Lulu szélvédője ui. irtó koszos volt, de mondtam neki, hogy babám, most kaptál 90 fontért 3 új papucsot-amit saját zsebből finanszíroztam, így jövő hétig nincs suska ablakmosó folyadékra. Két óra múlva elkezdett…..
A büdös életben nem lesz pénzem arra, hogy Ibizán nyaraljak. És akkor már miért nem inkább Tenerife? (Vadabbak a hegyek)..
Kicsit eltávolodva a szürke hétköznapok kérdéseitől, ezúttal a filmiparral kapcsolatos fenti félreértést szeretném eloszlatni (egyébként mondanivalóm vélhetően a színházra is vonatkoztatható). Mielőtt bárki kérdezné - nem, nem értek hozzá, viszont látom, amit látok!…..
Legalabbis 21 eves Karolina nevu kollegam szerint a gyerekvallalashoz mindenkepp egyre oregebb leszek. Neki ez jutott eszebe a szuletesnapomrol.Istenem, Karolina akkor szuletett, amikor en iskolaba kezdtem jarni!Teljesen igaza van, de sajnos nincs ra idom, hogy elmenjek barhova es…..
Az ember eletenek ket legboldogabb napjat a sirkoven is feltuntetik.Eredetileg magvas gondolatokat szantam ide, eves merlegnek, de kar tepni a pofamat. Mert a 28 ev alatt semmi sem valtozott, soha:szar az egesz, elejetol a vegeig.Mert soha nem sikerul semmi. Es csak azt tudom folyamatosan…..
to infinity and beyond kedvetlen 2009.10.09 18:21:38
mar meghalni sincs kedvem..
ha lucifer is arkangyal volt mielőtt megkérdőjelezte Isten parancsát,és letaszíttatott,tehát ő is ott csücsült a jobbján,or balján,or akárhol a közelében,és ő is aktívan részt vett a gonosz elleni harcban,mert ezt olvastam ám,akkor milyen gonosz ellen küzdöttek?ha még meg sem…..
to infinity and beyond Allitolag 2009.10.04 17:25:00
A ferfiaknak vannak erzeseik. Allitolag. MUHAHAHAHAHA.(Allitolag foldonkivuliek is vannak.)Na, lanyok, abbahagytatok a nevetest?Hat en nem tudom, mindig olyanokkal talalkoztam... Pl. az egyik kozolte, hogy tul sok idegen szot hasznalok (pl. DNS szekvencia) es ezert burzsoa vagyok. Es amikor nem…..
akik nem felnek becsemepeszni nekem ebbe az orszaba nehany tetel turo rudit, majkremet es magyar ertelemben vett szalamikat. Mert ezek itten nincsenek.De ha mar a csempeszesnel tartunk, szuksegem van meg a macskamra, Fredire, nagy felbontasu katonai leatcsore, gumicsizmara es "harci…..
Az uj foberlo -negyvenes ex-szingli - kolcsonadott egy csomo konyvet, amit meg az elott olvasott, hogy talalt volna maganak valakit.Megkapo es sokat igero az egyik cim: Why men love bitches? Tenyleg, why? Errol egyszer fogok meg ertekezni...
Sajnos tegnap este én és a rendszer menthetetlenül összevesztünk (addig szarakodott, hogy elfogott a harctéri idegesség és, izé, mindenféle gombokat megnyomtam), minek következtében a rendszer azóta nem hajlandó megjeleníteni az Idiótahányados c. poszthoz írt kommentet. Emiatt…..
to infinity and beyond ööö 2009.07.30 15:15:00
Tegnap disznó oldalakon jártam. Egy helyütt valami nőszemély a farokméretekről elmélkedett. Az volt a konklúzió, hogy amikor valami kisfarkú egyénnel volt, akkor levegő ment, khm, oda.Na most ezen tegnap óta nem bírok napirendre térni. Képtelen vagyok álláspontot kialakítani.…..
zomblog aKi a mOsDóbaN 2009.07.06 23:34:00
"Fiatal az, aki annak érzi magát." - modják azok, akik nem már nem fiatalok, de annak érzik magukat."Fiatal az, aki tud a mosdókagylóban lábat mosni." - mondom én, aki még tudok a mosdókagylóban lábat mosni.  További értesítésig legyen ez a fiatalság…..
imre42 2009.07.07 08:33:56
Sziasztok! 20éves lány vagyok, több, mint másfél éve vagyok együtt a párommal. persze vannak/voltak problémáink a kapcsolatunkban, de én azt mondom, hogy alapvetően nagyon jól kijövünk egymással. és nagyon szeretjük egymást. De 2hónapja megismerkedtem a munkahelyemen egy másik…..