Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mogorva

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szépségápolás Borotválkozás 2014.04.10 17:52:22
Srácok! Ebben a posztunkban most nektek kedvezünk és leírjuk, hogy hogyan tudtok egy sima és puha arcfelületet elérni, ami után a csajok biztosan odaáig lesznek! ;) A borotválkozásnak két fajtája van: a száraz és a nedves borotválkozás. Mi utóbbit ajánljuk Nektek, ugyanis ezzel…..
mogorva 2014.04.11 16:14:35
Csajok, ez extracuki - szupcsi lett :D

Csak kár, hogy fogalmatok nincs arról, hogy kell egy picit masszívabb borostát - nyúzás-kínzás-későbbi kipattogás nélkül leborotválni.
Az interneten is fellelhető okosságokat általában felejtsétek el, inkább ajánljátok a pamacs és penge blogot -
pamacsespenge.blog.hu/ - ott a férfiaknak szóló, számunkra érthető módon van leírva, amit tudnunk kell ;)

Ha reflektálhatok pár mondatban :

Nektek jó a sokpengés csillivilli, nekünk egyik sem tud olyan simaságot, mint a klasszikus cserélhető pengés, vagy a borotvakés, az a ti kezetekbe nem való, mert csonkolni fogjátok magatok itt-ott.

Az arcszesz ellenség, ha mindenáron valamit, akkor legfeljebb balzsamot, de inkább semmit.

Aki a szőr növekedésével ellentétesen borotválja az arcát, ne csodálkozzon, ha kipattog, és úgy fog kinézni, mintha képen lőtték volna csőszpuskával. Tapasztalat.

A borotvahabok, gélek pont rohadtul nem puhítják az arcszőrt, és lehet normálisan pamacsolni a gélt sem. A pamaccsal a borotvakrémet, vagy a borotvaszappant felhabozva lehet jól felkenni. Na az ráadásul TÉNYLEG puhítja a szőrt, és felemeli az arcbőrről a szőrszálakat, mert valójában arra való.

Ha már borotvaszappan, a mannaszappan féle felejtős, sok mindenre jó, de arra nem amire ajánlják.

Ja, és nem tudom, honnan szedtétek ezt a sok épületes hülyeséget, de jobb, ha inkább senkinek sem ajánlgatjátok így ebben a formában.

ÉS még egyszer, pamacs és penge blog, orcakönyvön a borotválkozás jóbarát oldal, és sok valóban jó és hasznos oldal van még a neten, csak keresni kell. De ez nektek most nem jött össze.
mogorva 2015.02.27 10:17:53
@Nash vs. Keynes:
Ja, végülis az én anyámat, mert szóvá mertem tenni, hogy hülyeségeket ajánlott a cikk írója.
Nem vagyok mogorva egyébként, de azt sem nyelem le, hogy lehurrogjanak amikor igazam van.
Ha még személyeskedik is valaki mellé, akkor főleg feszült leszek.
Hidegháborús a nénikéd, te meg ostoba gyerek vagy. Öreg lennék a 40 évemmel? Minnyá rámszakad a plafon...! Húúúúilyenkormivan...? Leöregezett egy tinipicsa... Jajjmostmilesz...?
Tudod ennek a kornak az az előnye, hogy naponta tudok olyat, amilyet a tizenhuszonévesek egy hét alatt sem hoznak össze ;) Ráadásul kurvára leszarom, hogy ki-mit gondol.
Ja, mert egy öntörvényű vadmotoros is vagyok, többek között Színművészetis diplomával :D
Vigyázz a művelt és intelligens emberrel, nála senki sem tud tahóbunkóbb lenni, és megalázóbban elhajtani a halál faxára ;)
De ha tanulni vágynál a témában, anatómiai értekezést is tarthatok a szőrzetről.
Múlt csütörtökön mutatták be Esztergomban az új Swiftet, és bár az autóval kapcsolatos adatokat remekül titkolta a gyár, azt tudni lehetett, hogy dög meleg, vagyis pompás motoros idő lesz. Felvettem a szép, püspöklila ingemet, hiszen Esztergom érseki székhely, aztán lementem a…..