Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1001kismalac

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kampány első állomásán  Kedves barátaim! Bár bíztunk a győzelemben, de az végül elmaradt. Tegnap zárult le a civilbudapest.eu nevű igen civil kezdeményezés szavazása, ahol szerény személyem helyett Magyar György ügyvédet választották az úgynevezett civilek…..
Gulyásdemokrácia Szívás 2010.05.10 13:29:42
Igazán aranyos volt az a két KDNP-s ellentüntető, akik nagyon lelkesen bemutatták, hogy ők bizony nem értenek egyet a könnyűdrogok legalizációjával. Kevésbé aranyos az a néhány tucatnyi majdnem ugyanilyen lelkes júzer, akik a net minden létező pontján magyarázzák, hogy az élet…..
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
2022-ben már nem lesznek országgyűlési választások? Levelet kaptam lájf. Csak két mondat volt benne egy mellékelt táblázat magyarázataként: „Demokráciánk 24 éve. A három debreceni egyéni választókerület győztes országgyűlési képviselőire (1. forduló) és a…..
Piroslap Búcsú Dávid Ibolyától 2010.04.11 23:20:00
Dávid Ibolya lemondott. Korrektül vállalta a vereség következményeit. Az utolsó időben nagyon sok támadás érte. Ezek egy része igen méltatlan volt. Azok a jobboldali véleményformálók, akik egy szót se szóltak a liberális Orbán jobboldali fordulatához teliszájjal…..
A terrorizmus, pontosabban az ettől való félelem (főleg az emlékezetes, és általunk is bemutatott 9/11 óta) belopakodott a hétköznapjainkat betöltő gondolatok közé. Mondom ezt akkor is, ha tudom, hogy Magyarország közelmúltját és jelenét (pár elmekórtani, és szerény…..
Nahson Sávit - ez a héber neve annak a három, speciális kialakítású Gulfstream V-ös repülőgépnek, melyet az Izraeli Légi- és Űrerők (IASF) napjainkban elektroniai felderítési feladatokra (SIGINT) használnak, nyugodtan mondhatjuk, hogy világszerte.Tegnap két példány…..
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
1001kismalac 2010.02.22 08:39:37
Tamás karácsonyra vásárolt, azonnal meghibásodott Xbox-konzolját nem javította a Microsoft, mert két azonosító nem egyezett rajta. Vajon mit csinálhattak vele az Auchanban? Segítségeteket szeretném kérni, illetve tanácsot, hogy esetemet miként tudnám "közszemlére"…..
72 éve (1938) választott Pest vármegye szélsőjobboldali képviselőt alispánnak.Endre László 1895. január 1-n született Abonyban. 1923-tól az ország egyik legnagyobb és legfontosabb járása, a gödöllői főszolgabírája volt, antiszemita és fajvédő pártok, egyesületek vezető…..
1001kismalac 2010.01.12 09:43:46
A rendőrség tehetetlenségéről és lustaságáról már sok bejegyzés született. Vajon akkor is így jártak volna el, ha  a saját  bringájukat kötik el?Tisztelt Zugyügyvéd!Lehet, hogy nem újszerű a problémám, de a következő történt velünk a múlt…..
Olvasónk a BKV alvállalkozójának, a VT-Transmannak az egyik leggyökerebb buszvezetőjével találkozott tegnap reggel. A buszos Budafokon nem akarta megadni a gyalogosoknak az elsőbbséget, akik a zebrára lépve jelezték, hogy át akarnak kelni. A buszvezető nem elég, hogy a KRESZ…..
Ha egy olyan leányzóval találkozik, aki megdobogtatja a szívét, esetleg pusztán fizikai vonzalomlép fel irányába, első kérdése a következő: Ne haragudj, te zsidó vagy?! A kép innen Hali! :)  Először a könyvvel találkoztam, utána gondoltam, hogy felkukkantok a blogra…..
1001kismalac 2009.05.19 10:17:35
@Frigyesur: Sajnos! Azok meg összemossák a hazaszeretetet az idegengyűlölettel.
Bocs az elkanyarért! Nem ez ennek a blognak a lényege.
csók és könny és kisírt szemek és
Mindegy miről Kamuvírus 2009.05.04 20:09:00
Olyan, hogy sertésinfluenza, egyszerűen nem létezik. Ahogy szivacsos marha-agyvelőgyulladás sem, és madárinfluenza sem. Nincs H5N1, nincs H1N1, kamu az egész.Hogy miért? Mert ha ép ésszel végiggondoljuk, nyilvánvaló, hogy valakinek/valakiknek bazi nagy üzlet tönkretenni egyes…..