Regisztráció Blogot indítok
Adatok
denes123s

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fél év elteltével ma és holnap ismét színpadra kerül a Kiscsillag koncertszínháza, a Semmi konferencia, ezúttal a MOM Kulturális Központban. Ebből az alkalomból beszélgettünk egyet Lovasi Andrással, de persze nem csak erről, hanem például a Kispál korai külföldi lehetőségeiről és visszatérő…..
Ákos @ Fekete Sas Rendezvényház, Hódmezővásárhely, 2013.11.30. Az elmúlt években Ákos több nagylemezéről, dvd-jéről és többezres tömegek előtt előadott koncertjéről írtam meg a véleményemet az Indexre és a Lángoló Gitárokra. Ezeknek a szövegeknek mindegyike azzal a…..
Alig egy éve jelent meg a Kiscsillag Néniket a bácsiknak! című albuma, de a zenekar máris új lemezen dolgozik. „Tavasszal, a dalíró próbákon született pár dalból nyáron felvettünk hármat, és az év folyamán egyenként jövünk ki velük. Ez a dal az első." – mondja Lovasi…..
denes123s 2012.07.23 11:12:56
A magyar sztárzenész és pop-ikon Ákos zenei Nobel-díjat vehet át az év végén. „Nagyon örültem, amikor az ABBA menedzsere felhívott és közölte, hogy the winner takes it all. Boldogan nevettünk, majd mondtam neki, hogy mani mani mani, mert a Kossuth-díj 13 milliója mellé…..
Azt már nagyjából tudjuk, milyen lesz az életünk az iCloud eljövetele után. Az Apple átgondolta a MobileMe szolgáltatásait, és úgy dolgozta át, hogy belepasszoljon az újabban folyamatosan erősített OS X-iOS összenövésbe. Mire is gondolok: az eddigi felfogás szerint a…..
Ahelyett, hogy hosszasan jártatnám a számat, nézzétek meg ezt a videót, amiből sokkal jobban kiderül, milyen lesz az új operációs rendszer. Utána megbeszéljük az érdekességeket. Először is szerintem hatalmas előrelépés, hogy végre Lock screenen is kapunk információt az…..
Azt hiszem, az iPad 2 premierje kapcsán lehettünk eddig a legbüszkébbek az Apple Magyarországra irányuló figyelmére, egyben az APR-ek is kitettek magukért, és frankó kis sorban állásokat szerveztek, és profin leszervezték az egészet. Tudom, hogy nem tegnapi téma, de most jutott el…..
Mint azt a pénteki közvetítésen ígértem, megkértem az Andrássy úti iStyle-ból az első vásárlót, számoljon be a gyors tapasztaltairól, amiket hétvégén szerzett.Íme a beszámoló: Mikor először kézbe fogtam, nagyon rácsodálkoztam, milyen vékony is valójában. Nem volt még…..
Nos, mostmár tényleg hivatalos: a Motorola Xoom mellett immár a Samsung is a nagy kijelzős, jó felbontású táblagépekben hisz. A Galaxy Tab 10.1 leírása elsőre elég impozáns: a 10.1"-es kijelzőhöz 1280x800 (WXGA) felbontást kapunk, full hd képességgel, Android 3.0…..
Tegnap megérkezett a fejlesztőkhöz az iOS 4.3 bétája. Erre leginkább a wifi hotspot funkció miatt várunk, de mint kiderül, más változásokat is magával hoz az update.Persze lesz Personal Hotspot is, ezentúl több Mackel vagy mobil Apple-cuccal szívhatjuk wifin keresztül az iPhone-unk…..
Ma este érkezik az iOS 4.2, aminek nemcsak az iPad-tulajdonosok örülnek. Ők ugyan rettentően, mert most először jelenik meg a multitasking és a 4-es sorszámú iOS további kb. 100 ficsöre a táblán. Más miatt is érdemes boldognak lenni.Lesz ugye AirPrint, legalábbis az operációs…..
Azt hiszem, minden iPhone 3G tulajdonos nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy talán ezt a frissítést vártuk a legjobban. Nem a Game Center miatt, mert az ugye nem lesz, nem is a TV show-k bérlése az ok, mert az is hiányzik, és nem is a HDR miatt vártunk, az ugyanis az iPhone 4-hez…..
Varánusz Nem szeretem a focit 2010.05.12 16:11:00
Más pedig szereti, nincs ebben semmi különös, miért ne lehetne bárki rajongója egy szerintem infantilis játéknak, ahol 22 felnőtt ember egy kis bőrbigyót vagy épp egymást rugdalja a pályán.Orbán Viktor is szereti a focit, ezt nem is rejti véka alá, nincs is önmagában ezzel sem…..
Az ember azt hinné, hogy sikerült összeszedniük magukat a redmondiaknak: próbáltam a Windows 7-et, és egészen jól sikerült (na nem a forradalmi, hanem a tigeri, tehát mára kissé elavult értelemben), hosszú idők óta most először jött össze rendes hype egy szoftverük körül,…..