Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brassmonkey24

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péterfy Bori & Love Band - 2 (Megadó Kiadó) Önéletrajzi elemekben bővelkedve elmesélem, eléggé összevissza hallgatok zenét, magyarban és külföldiben sem mindig tudom, mi az, ami aktuális éppen – egy időben viszonylag jól ismertem szlávokat, erről írásos anyagok…..
A spanyol bajnokság szar. Egy minden szempontból egyszerű megállapítás. Bonyolultabban úgy lehetne fogalmazni, hogy nincsen benne izgalom, nincsenek benne igazi egyéniségek, a csapatok nagyon könnyen skatulyázhatók és kasztjukból gyakorlatilag képtelenek kitörni, a bajnokság…..
Ha kicsi a tét, a kedvem sötét - szoktukvolt mondani, néha minden alap nélkül. Ma este azonban ez nem így lesz. Az elmúlt tíz év egyik legfontosabb mérkőzése következik a magyar válogatott számára. Egy komoly játékerőt képviselő, de nem legyőzhetetlen svéd válogatott lesz az…..
Azt mondd meg nékem, hol lesz majd lakóhelyünk? Maradunk itt, vagy egyszer majd továbbmegyünk?  Valami hasonló járhat 32 európai csapat - köztük a Debreceni VSC - vezetőinek fejében ma délután, a Bajnokok Ligája csoportkörének 17 óra 45 perckor kezdődő…..
Húsz esztendőnk hatalom, húsz esztendőnk nem adom. Tiszta szívvel folytatjuk a Rorschach pályafutást, kétségbeesetten keressük Susant, valamint popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi, sporttárs,…..
Szinte nincs olyan napja az átigazolási szezonnak, amikor ne röppenne fel valamilyen új hír a Real Madriddal kapcsolatban.  Florentino Perez alig egy hét alatt elérte, hogy boldog-boldogtalan a csapatával foglalkozzon. A spanyol kormánytól kezdve az ázsiai sztyeppék egyszerű…..
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..
Green Day – 21st Century Breakdown (2009 Reprise) A szerkesztőségben erős egyet nem értés volt a Green Day új lemezével kapcsolatban, így egy kritika helyett most kaptok kettőt, méghozzá azoktól, akik a legjobban egymásnak mentek a témát illetően. Most kiderül, hogy a 21st…..
Hivatalosan még nem ez a harc lesz a végső, de sanszos, hogy több helyen is dobálhatjuk a pontokat az "i"-re. A kiesés ellen papíron nyolcan, valójában csak öten küzdenek, a nemzetközi kupaindulásért még négyen vannak versenyben, míg a bajnoki versenyfutás…..
Köszönet Hunchbacknek az infóért, aki nagyon résen volt. A hír mindenesetre az, hogy Gasquet megbukott Miamiban a doppingellenőrzésen. Kokainnal. Most ha viccelődni szeretnék, a kánkános csajokkal jönnék elő, de inkább nem szeretnék viccelődni.  ..
Létrejött a talán leginkább várt BL döntő, melyen elsősorban nem is a Barcelona és a Manchester United, hanem a futball két legmeghatározóbb fejlődési irányának csúcsképviselője játszik majd. All-around atléták a labdaszerelmesek ellen. A két – bizonyos szempontból…..
Nem sok hiányzott ahhoz, hogy egy év elteltével ismét egy díszsorfallal kezdődjön a világ legnagyobb érdeklődést kiváltó rangadója. A Valencia, az Atlético és az Espanyol - szerepükből kilépve – elfelejtettek felnégyelődni, így a Barcelona játékosai a bajnoki cím…..
Már a MaxFactor Masterpiece Max sem bírja, ázott csomókban csüng a szempillán, miközben széles sávot mar magának a könny a finoman felvitt Loreal Accord Parfait alapozóban. De kit érdekel, amikor már zokogva szorítod magadhoz a vadonatúj Louis Vuitton-táskát. Szabó Patrícia…..
Hosszú kihagyás után ismét egy spanyol bajnoki összefoglalónak örvendezhet a lelkes olvasóközönség, amely látszólag remekül elvolt az ibériai futball nélkül is az időszakban. Ha valakit mégis érdekelt volna a spanyol bajnokságnak nevezett bohózat, akkor ezúton kérünk…..
Őszintén szólva nem sokat láttam belőle. Mondhatni alig. Döntő szett 2/1-től, úgyhogy sok izgalom már nem akadt. Djokóról nem akarok semmit mondani, fáradt volt már, pontatlan. Egy apró pici gondolat Rafáról: salakon utoljára tavaly a Garroson láthattuk, amikor tönkreverte…..
B-oldal TOP500 album EVÖR 2009.04.18 07:35:00
Szerintetek melyik minden idők legjobb albuma? Van egyáltalán ilyen? Van értelme ilyenen gondolkodni? A Rolling Stone magazin megpróbálta. A Rolling Stone magazin szerkesztői történetesen 237 megkérdezett "illetékes" szavazatai alapján állították össze minden idők…..
B-oldal In memoriam: Nirvana 2009.04.05 07:20:00
18 voltam 15 éve, amikor a kör bezárult. Ma, 33 évesen úgy érzem, a Nirvana volt az utolsó olyan rockegyüttes, akik valami újat hoztak a zenébe. Ezt a stílust Kurt magával vitte a sírba. No, nem a grunge-ot, hiszen az nem is egységes zenei stílus, vagy ha igen, akkor csak annyira,…..
Anélkül, hogy nagyon okoskodni próbálnánk, meg túlmisztifikálnánk egy-egy vereséget, egyre inkább úgy fest, hogy Rog csak akkor tud nyerni Nadal illetve Murray ellen, ha azok rosszul játszanak.Vagy ő kivételesen jól.Nem nagy dráma ez, éveken keresztül volt ez hasonlóképpen.Csak…..
A Primary Wave nevű cég még három éve lett 50%-os tulajdonosa a Nirvana-dalok szerzői jogainak, mikor megvásárolták azt Kurt Cobain özvegyétől, Courtney Love-tól, 50 millió dollárért. Akkor úgy gondolták ennél simán többet termelhet a néhai zenekar, hiszen lépten-nyomon…..