Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JDavid95

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dávid 25 éves fiatalember, akinek az élete nem úgy zajlik, mint a kortársainak. Összeszorított foggal küzd az álmaiért, ami nem egy lottó főnyeremény, vagy valamilyen egzotikus út, csupán annyi, hogy ha már orvos nem lehet, legalább egy kórházban dolgozhasson. Dávid ugyanis művesekezelést kap, ami…..
JDavid95 2020.02.10 06:54:23
@mpreston: Az egészségügyi állapotom miatt küldött el infektológushoz, aki javaslatot tett bizonyos oltásokra, ezek közül a szezonális influenza oltást nevezte meg, mint sürgős, munkába állás előtt beadandót, ám azon már túl is voltam addigra, a többit fokozatosan, munkába állás után elegendőnek tartotta.

Természetesen nincsenek konkrét betegségekre konkrét előírások, amiket kötelező teljesíteni munkába állás előtt, ezért is kérte ki szakorvosok véleményét, majd érthetetlen módon ment szembe velük.

Természetesen máshol próbálok keresni hasonló munkát, ám az igazi gond, hogy a lakhelyemről reális idő alatt elérhető egészségügyi intézmények jelentős részének ugyan ez az orvos biztosítja a foglalkozás egészségügyi hátterét.