Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ProF!

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Petry ZsoltForrás: Weltfussball.de, nekik meg bizonyára a Hertha. Az egykori Magyar Nemzet nevét viselő sajtótermékben megjelent egy interjú Petry Zsolt volt válogatott focistával, a berlini Hertha BSC (ma már szintén csak volt) kapusedzőjével. Az interjú nagyobbik, közepesen érdektelen…..
ProF! 2021.04.11 08:54:30
@jancsi_32: A stílusoddal kapcsolatban most nem tennék észrevételt.
A tartalommal kapcsolatban megjegyezném, hogy Petry EU alapvető jog alapján jogszerűen dolgozott abban az országban, azaz EU belföldiként.
A bevándorlók minden egyes elemének jogszerűsége nem volt vizsgált mikor áterőszakolták magukat az EU küldő határán, és beerőszakolták magukat azokba az országokba ahol a csodát képzelték maguknak. A német hozzáállás mint ezzel a cselekménysorozattal kapcsolatban mint tudjuk nem tükrözte az EU minden szereplőjének a hozzáállását, ezért nem tartom azt korrektnek. A történtek után kezdték a bekapott problémakör megoldását keresni, nem sok sikerrel.
Próbáltam, de egész egyszerűen nem bírtam szó nélkül hagyni Bódi Ábel és Vona Gábor vitáját, ami a külföldön élő magyarok levélszavazásáról szólt: https://www.youtube.com/watch?v=X-wd_RsUXJ8 A helyzet ugyanaz, mint Berki "Büntetőfékező" Krisztián feleségének magyarázó videója esetében. Van egy…..
ProF! 2021.03.26 13:30:51
Több barátnőm, ismerősöm is van, aki 35 fölött sürgősen szeretne olyan pasit találni, akivel érdemes családot alapítani. Van köztük, aki már talált magának alkalmasnak tűnő jelöltet, és van, aki még mindig csak randizgat, de valahogy egyik férfi mellett se sikerül lehorgonyoznia...
ProF! 2020.02.09 21:34:47
50 éves férfi vagyok. A gyerekem felnőtt, szeretnék még egyet. Termékenységileg rendben vagyok, az itt emlegetett 500 nettót össze tudom rakni, más nagy csodát nem tudok/akarok villantani.
Szakorvosokkal beszéltem, a reális élveszülési esélyek biológiai okán 35 körüli nő pár keresését ajánlották. 37 felett mélyrepülésbe megy át a női termékenység, így kidobott idő ilyennel próbálkozni először kapcsolatilag, majd fogantatásilag.
A sors álomvilágban élő, zavart, zárkózott, lelkileg sérült, elvakult nőket hozott elém eddig. Elkeserítő a kép. Nem fogják fel a realitást. Volt 20 évük, hogy társat találjanak, olyat, aki családot alapítani is velük szeretne, de nem voltak alkalmasak erre, vagy az elvárásokkal és sztereotípiákkal eltorzított taktikájuk sikertelen 20 éve. És már hervadozva, de még ugyanezzel a hozzáállással mennek neki a maradék 2 évüknek. És azt várják, hogy majd most eredményesek lesznek, nem úgy mint 20-25 évesen. Engem néznek idősnek, miközben az ő biológiai homokórájuk van lepergőben. És nem látják, nem értik hogy mi van, mert szobára még felhívják őket. De reggel már nem kellenek. Gyerekről meg se próbáljon beszélni az aktuális alfájával/bétájával, mert nem olyat keresett aki azt szeretne, nem az volt valójában a prioritása, így ha véletlenül elszólja magát erről akkor gyorsan ki lesz rúgva a takaró alól. Nem értik mi van. A társkeresők 35+ női regisztráltjai döntő többsége lelkileg sérült, nem érti mi van, miért nem anyának. Azért, mert egy a 40-45 közötti férfiak jó része már nem gyereket akar, aki még esetleg akarna az pedig a sok felesleges paraméterének fogja, nem látja a lehetőséget akkor sem ha az orra előtt van.
Volt a korábbi időkben lányos apák között egy egy mondás, egy bölcsesség: "30 felett akkor kell adni a lányt, amikor kérik."
35 felett ha gyereket, családot szeretne egy nő, akkor szerintem már ne válogasson, aladjon, mivel 1-2 év mire összeszoknak, akár évek lehetnek amíg megfogan, ha egyáltalán megfogan.
Szomorú a kép amit 35+ női vonalon tapasztalok, sajnos nagyon szomorú. Félrenevelt lelkisérült királylányokat látok, nem családért küzdő józan nőket.
ProF! 2020.02.10 12:02:47
@Almandin: Köszönöm a gondolataidat.
1. Az általad javasolt 25-32 női korosztály többsége nem 50 körüli férfiben gondolkodik, illetve gyermekvállalásra még a feltételek tökéletes együttállására vár. Persze nincs tökéletes együttállás, jól működő családi hétköznapok vannak, mindig megküzdve és megoldva a következő feladatokat. Ebből a korosztályból megtalálni azon képviselőket, akik elfogadnának, akik értik és megbecsülik az embert, nem a sztereotípiák foglyai, azokat nem könnyű, és felettéb időigényes megtalálni. Emellett az életben szépen követhető, természetes személyiségfejlődési ritmus, életszakasz távolság, értékrend miatt is lehet emelt szintű kihívás ilyen kapcsolatban.
2. Most nem is nézek/keresek olyan nőket akik nem gyermekvállalásban gondolkodnak, így a gondolataim azokról szóltak akik elvileg családalapításban lennének érdekeltek. A viselkedésük alapján viszont nagyon nem ez jön le, mintha végtelen idejük lenne a megkeseredett, múltbéli lehetőségeiket, exeiket lelkileg el nem engedett életük élésére. Ezen nők lelkisegélyre, és nem párválasztásra érettek. A személyes találkozástól tartanak, és már rövid üzeneteikkel is elkezdik rémképeiket rávetíteni a másik emberre, a realitásoktól pedig bezárkóznak/elzárkóznak. Hátborzongató ezt megtapasztalni férfiként. Tudnék nekik álomvilágot festeni mint a regisztrált férfiak döntő többsége teszi egy kúsza numeráért, de nem tehetem, azon az alapon vakvágány lenne egy kapcsolatépítés. Kergetik az álmaikat, amiket 15-25 év között kell is, akkor egészséges, de utána el kellett volna távolodni a királylány szereptől és a valóság elfogadásával, a normális emberi viszonyok megteremtésének képességét kifejlesztve magukban, az alfahím dominanciák primitívségét felismerve és ezáltal a lelki sérüléseiknek való kitettségüket kezelve egy értelmes kapcsolatra, a családanya gyönyörű szerepére alkalmassá válva lépnének egy kapcsolatba. Sajnos én viszont ebben a 35 körüli korosztályban kimerült, értékvesztett, testi-lelki-szellemi romokat látok. El nem tudom mondani mennyire szomorú ezt látni.
ProF! 2020.06.28 14:10:30
@Reactor: 35 év felett pedig a termékenységük elkezd zuhanni, és 40 környékén mondhatni beleáll a földbe, lehet ott is próbálkozni gyerekvállalással de az már többnyire időpocsékolás.
Ezt a párkereső nők többsége nem realizálja magában, a társkeresőkön ez a korosztály ugyanolyan igényekkel és műsorral lép fel, mint 20-25 közötti korában, miközben a portéka és a környezet már nagyon-nagyon nem ugyanaz. Azok a férfiak akiket ők keresgetnek kifényezett paraméterekkel 40-hez közeledve már rég egy 30-ashoz közeledő, családalapításra/szórakozásra egyértelműen alkalmas női egyeddel témáznak.
Ha egy korabeli tyúk nem a húsáért, hanem még a tojásáért akarja tartani magát, akkor az már ne addig főzesse magát, mint egy tyúk, hanem mint egy tojás.. :-)
A járvány után mindenki home office-ben fogja nyomni? Felülírja az új helyzet a megszokott irodapiaci struktúrákat? Számos kérdés felmerül a koronavírus-járvány hatására jelentkező új munkahelyi változások kapcsán. Ezekre a kérdésekre keressük most a válaszokat...