Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joli46

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bluelake Cogito ergo sum blogján olvastam a Champix tablettáról, amely képes lehet eredményesen támogatni a dohányzásról, vagy akár az alkoholról való leszokást. Egy kutatást áttekintve tárgyalja az eredményeket.Ha sikeresen használta valaki, feltétlen hagyjon kommentet az…..
Joli46 2009.02.14 11:11:47
@Pancsur:
Szia Pancsur!
A hízás fokozatosan történt, kb.10 kiló rakódott rám.A tél is közrejátszik benne, mert ilyenkor keveset mozgok és egyébként is szokott rám jönni télen 3-4 kiló, amit tavasztól szépen leadok.Remélem most is.Meg a karácsony környéke sem kedvezett a fogyókúrának.:)
Pótcselekvés volt az állandó rágcsálás.
Természetesen kívántam a cigit, időnként nagyon is, ezért rágcsáltam, mert nem akartam rágyújtani.Azzal nyugtattam magam, hogy úgy sem esne már jól, meg ha már ennyi napon túl vagyok, akkor nincs értelme előről kezdeni a kínlódást.
A gyógyszer elhagyása után elég kemény napjaim voltak, de sikerült kibirni, kb 1 hét volt nehezebb.Most viszont már nem érdekel a cigi, büdösnek találom, zavar ha az utcán megérzem, s méginkább zavar a dohányosok krákogása.Pedig én is nagyon köhögtem a cigitől, ez egy hét gyógyszer szedés után teljesen megszűnt.
Ha van még kérdésed szólj, visszanézek és válaszolok.
Üdv.
Joli46 2009.02.14 11:45:57
@Pancsur:
Még valami!
Pancsur! Én a tabletta szedés kezdetén, az első négy napon még 20 szál alá nem tudtam menni.Az 5-7. napon 10 szál körül álltam.A 8.napon 6-szor próbáltam rágyújtani, de csak félig szívtam el, mert erős hányinger gyötört. 9.napon 3-szor próbálkoztam a rágyújtással, párat szívtam belőle és el is dobtam.Szintén erős hányingerem volt, igaz ekkor még a 2x1 mg-ot szedtem.A 10.napon elhatároztam, hogy most megpróbálok 1 napot kibirni.Ez sikerült, és ez adta a lökést, hogy naponta tűztem magam elé azt, hogy ma sem gyújtok rá.Szóval csak a kis lépésekre koncentráltam, nem előre néztem.És így gyűltek össze a füstmentes napok.Nagyon jó érzés volt a győzelem.
Én a 11. füstmentes nap után átálltam a 2xfél mg-ra, így a tünetek ehyhébbek voltak.Az 54.naptól átálltam a napi fél mg-ra, és a 78.napon teljesen elhagytam a gyógyszert.Ekkor következett 3 nehéz nap, de látod megérte, mert már egyáltalán nem kell a cigi.