Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Murhauz

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság az internet életünk szerves részévé vált. Miért ne kereshetnénk a segítségével Pénzt ? Külföldön elterjedt,magszokott jelenség az internetes pénzkeresés, de Magyarországon még csak most kezdte pályafutását.Az általam bemutatott módszerek mind ingyenesek és…..
Ezek a cégek azért fizetnek a felhasználóknak, hogy hirdetéseiket, linkjeiket megnézzék. Az egyetlen követelmény,hogy ezeket a lapokat nem szabad bezárni 20-30 másodpercig, ám eközben bármilyen tevékenységet végezhetünk(például e-mailek olvasása...) ! Amikor megnyitunk egy ilyen…..
Paypal Ez egy elektronikus számlarendszer, másnéven E-bank. Különböző internetes tranzakciókra alkalmas. A szolgáltatás teljesen ingyenes, és nem lehet minuszba kerülni. (Nagyon minimális díjat vonnak le a tranzakcióknál).https://www.paypal.com/Regisztráció:1. Jelöld ki…..
BUX.TOEzen az oldalon 1 centes linkek vannak, 10-15 db. ( a linkre kattintva tudsz regisztrálni)http://bux.to/?r=MurhauzBUX3.COM1 centes linkek vannak, kb.13-15 dbhttp://bux3.com/?r=murhauzJUST AD BUX5 centes linkeket adhttp://just-ad.info/register.php?r=murhauz NEOBUX2 centet…..
A másik módszer az SMS reklám. Ezek a cégek azért fizetnek, hogy hirdetés tartalmú üzeneteket küldhessenek a mobiltelefonodra. Ezt szintén ajánlhatod barátaidnak, ismerőseidnek.Azokból akiket meghívál, kialakul az első szintű csoportod, azokból akiket ők hívtak meg, kialakul a…..