Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Giacomo10

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Továbbra is szoros a verseny, a Juventus a bajnokság huszonharmadik fordulóját 3 pont előnnyel várja az Inter előtt, míg a szezon egyik meglepetése, a Lazio mindössze négy pont hátránnyal folytatja kiváló szereplését.  A címvédő Juventus most a Hellas Verona otthonába látogat, amely az eddig…..
Giacomo10 2020.02.09 00:09:23
@Andras74: ne emlékeztess rá, az nagyon meredek volt. Kepa becsicskította Sarri-t ahogy kell, nálunk meg Ronaldo húzza ki az öreget a szarból. Persze nincs könnyű dolga.
Giacomo10 2020.02.09 00:24:58
@Grinta: @danimester1: Ez a szezon akkor ment el amikor Paratici kezébe került az irányítás, és Sarri b tervként lett nyíltan kinevezve. Ezzel együtt járt, hogy senkit nem kapott a rendszerhez, kuss volt a neve. Közelebb voltunk a BL-hez pár éve és egyre távolabb kerülünk tőle. Biztos vagyok benne , hogy idén a 8 közé sem fogunk jutni. Ami a legrosszabb , hogy a scudetto is elkezdett távolodni. Várhatjuk Pogba-t de ahogy írták , minket is szorítani fog az FFP és senki nem lesz olyan hülye , hogy az amúgy is szar játékosainkért jó összegeket fizessen. Costa? Ilyen háttérrel ki vinné el őt pl? Csak magunknak és a vezetőség rossz döntéseinek köszönhetjük azt ahol most vagyunk. Pozitivum viszont , hogy Ronaldo-nak köszönhetünk pár mentést. Egy 35 éves embernek, akinek valljuk be , a Juve semmit nem jelent, legalábbis annyit biztos nem mint a saját rekordjai. A következő mercato-n sok minden fog múlni, de valahogy azt érzem, hogy alattomosan az Inter minden szempontból megfog minket előzni, ha idén még nem is ( ami nem biztos) jövőre már simán. Nekik kb 2 szélső hiányzik egy bomba csapathoz és a scudetto-hoz, nekünk meg vagy 3 klasszis a BL-hez. Viszont túlságosan öregedik a keret, ezt nem fogjuk tudni megoldani egykönnyen. Lehet várni Chiellini-t is , minden tiszteletem az öregé, de sok vizet nem fog már zavarni a legmagasabb szinten ilyen sérülés és ennyi kihagyás után idén.
Giacomo10 2020.02.09 01:19:41
@simoni: nálam elment mert a fő cél, vagyis a BL kb elérhetetlen távolságban van.