Regisztráció Blogot indítok
Adatok
judo_vic

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több barátnőm, ismerősöm is van, aki 35 fölött sürgősen szeretne olyan pasit találni, akivel érdemes családot alapítani. Van köztük, aki már talált magának alkalmasnak tűnő jelöltet, és van, aki még mindig csak randizgat, de valahogy egyik férfi mellett se sikerül lehorgonyoznia...
judo_vic 2020.02.08 21:49:49
@Torokhang: Ja, es a melos csavot szerettem volna, de ha egyikunk nem tud nyomulni (en), a masikunk meg nem hiszi el, hogy van eselye (o), akkor megszivtuk.
judo_vic 2020.02.08 22:03:45
@Torokhang: Koszi :)
judo_vic 2020.02.09 08:42:08
@collapse_course: En szeretnek elkotelezodni (eltem mar egyutt az akkori parommal, nagyon jol mukodott, rajtunk kivulallo okok miatt lett vege. egyebkent imadtam gondoskodni rola, fozni, haztartast vezetni, stb), de csak azzal, akiert ugymond megeri. Azert, mert egyedul jo most nekem, meg en is szeretnek egy fix komoly kapcsolatot.
Talan annyi a kulonbseg koztem es mas hasonlo koru nok kozott, hogy en nem gorcsolok rajta. Nem akarok most rogton egy gyereket, egy ferjet, stb, mert kevesnek erzem magam igy, ahogy vagyok. Nem vagyok keves egyedul, nincs listam kotelezo pipalni valokkal, de egy tars jo lenne.
Attol pedig nem felek, hogy kifutok az idobol, pont azert, mert nincs olyan listam, amit csakis massal tudok kipipalgatni. Minden pontot meg tudok csinalni egyedul, de szeretnem megosztani valakivel.