Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Christal

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krisztina nagyon boldog, hogy nem fizetett előre a kanapéért, ami raktáron van, vagyis gyártják, vagyis hamarosan szállítják, vagyis ki tudja mi van vele. A képen szereplő RAKTÁRON, MAX 1 HÉT! felirat megtévesztés szagú, de láttunk már sok ilyet. Krisztina viszont éppen a gyors szállítás miatt…..
Christal 2020.02.11 18:59:15
@Opportunista mikroba: ez az, ami nekem sem fér a fejembe, hogy miért nem veszik le azt, hogy van raktáron és egy hét, hogy miért így hirdetik.
Christal 2020.02.11 19:06:20
@Péter 2: ma felhívtak telefonon és burkoltan utaltak rá, hogy vetessem le a cikket, mert szerintük sérti a jó hírnevüket az, hogy a cikkben benne van egy link, ami az ő oldalukra irányítja az olvasókat. Mondtam nekik, hogy nem én rontottam a jó hírnevüket, hanem a hozzáállásuk. Jó magyar módszer, ha valaki kritikát fogalmaz meg, nem azt nézzük, hogyan lehetne javítani, hanem megpróbáljuk elhallgattatni.
Christal 2020.02.11 21:00:57
@ekat: azt értem, hogy így akarnak minél több ügyfelet, csak ezt nagyon rövidlátó üzletpolitikának tartom. A hitelesség alapja a megbízhatóság. Ha az nincs, az előbb-utóbb visszaüt és hosszútávon nem gazdaságos.