Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karessz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még friss, még meleg, még egyáltalán nem volt időm tesztelni. Egyelőre iderakom a linket, hosszabb értékelés később jön. Úgy értem, napokkal később, időbe telik kitesztelni a sok finomságot, amit hazánk büszkeségei belepakoltak. És most álljon le a munka az országban...
Az utóbbi napokban több olyan játék volt, amivel napokig lehet munkát kerülni, most jöjjön valami egyszerűbb. A Leo Steel leginkább a Dino Runra emlékeztet, balról jobbra haladva kell végigrohanni a pályákon, átugrálva az akadályokat. A Dino Runnal ellentétben itt nem kell mozogni…..
Nektek semmi nem jó, ha egy erős felhozatal után kiteszek egy gyengébb játékot, már kitör a kommentekben a forradalom. Két nagyon hasonló játékkal igyekszem csillapítani a népharagot, mindkettőben egy alagútban kell trükkös kapukon átjutni, és mindkettő az egyhangúsága miatt…..
Aranyos kis point-n-click kalandot, a Stoneage Samet küldte be Tamás. Egy ősemberrel (aki minimum Homo erectus, mert eszközöket is készít) kell megállni a helyünket az őskorban: először életben maradni, majd családot alapítani, aztán egy brutális leszámolási jelenetben…..
karessz 2008.07.24 14:48:40
karessz 2008.07.24 21:20:20