Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imhouse

8 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
imhouse blog Látogatók! 2009.01.20 14:01:57
Látogatók! Örülök, hogy vagytok még!Meglehetősen régen jártam ezen a blogomon. Ez az a médium számomra, melyen keresztül gondolataimat osztom meg veletek. Gondolatokat dolgokról, fogalmakról, helyzetekről, amlyek körül vesznek Téged is, és engem is. Most, hogy újra felnéztem,…..
imhouse blog A szépségről 2008.08.29 14:28:00
Mindenek előtt be kell vallanom valamit: nem a szépségről kezdtem el írni akkor, amikor új cikket ígértem Nektek. Hogy miről, az egyelőre maradjon titok, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy valamikor elolvashatjátok annak az írásnak a béta verzióját is.Az elmúlt másfél hét…..
imhouse blog 2070 2008.08.29 13:38:00
Kaptam egy levelet a fiamtól. Íme:2070-et írunk. Éppen töltöttem be az ötvenedik évemet, de úgy nézek ki, mint egy 85 éves. Komoly vese problémáim vannak, mert nagyon kevés vizet iszok. Úgy hiszem, hogy nagyon kevés időm, van hátra. Manapság a társadalomban az emberek között az…..
A google játék után kanyarodjunk vissza egy kicsit az emberi kapcsolatok témája felé. Ahogy az internet teret hódít életünkben (s mi előszeretettel adunk is neki...), egyre inkább hozza magával az újabb, felgyorsult életformát. A rohanás, amit eddig is sokan közösségromboló…..
Nos, szüretelhettek, itt a beígért írás. Az eddigieknél jóval könnyedebb a téma. A zene. Földünk egyik közös nyelve. Áthidal minden nyelvi problémát. Egyébként azt hiszem, másik ilyen közös világnyelv a foci (igen, hölgyeim!). A foci nevű világnyelv legszebb szava a…..
 „Egyik hétvégén leugrottunk a Velencei tóra strandolni.Tiszta hering strand fogadott minket.Vettünk egy üveg pezsit, és megpróbáltunk egy vízhez közeli helyet találni.Sehogy nem fértünk el normálisan hárman, ezért nagyon szorosan kellett feküdnünk a mellettünk lévő…..
Mielőtt elkezdeném következő gondolataimat megosztani veletek, szeretném megköszönni a rengeteg látogatót, aki megnyitotta, és elolvasta a bejegyzést a nők tekintetéről. Az írás alatti kis véleményváltásban további érdekes témák rejtőznek, ha gondoljátok még arról is…..
Le a kalappal a srácok előtt, elmentek a rádióba és névvel, lakhellyel (később arccal) vállalták a lőcsük hosszát mélységét. Nem is tudom, hogy nekem mennyi idő kellene ahhoz, hogy feldolgozzam azt, hogy bébipöcsöm van (félreértések elkerülése végett nincs az, de hívjatok…..
imhouse blog A második első 2008.07.24 14:23:00
A második első.Azért ez a második első bejegyzésem, mert egyszer már elkezdtem internetes naplót írni. Akkor néhány hónap elteltével abbamaradt, pedig sokan olvastátok! Nos, ha az olvasók száma megmarad, rajtam ezúttal nem fog múlni!Aki akkor nem látta, valószínűleg felteszi a…..