Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geriur

7 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamiért az életemből kimaradtak a súlyosan buta lányok, akikkel hegyeket lehet elmozgatni. A netes társkeresésről már annyiszor elmondtuk a véleményünket, mint egy sportkommentátor az olimpián, hogy a magyarok ellen csalnak. Average Joe kutatása jó tapasztalat azok számára, akik…..
A HVG találta a cikket, úgyhogy nem csak én keltem a hangulatot az alkohollobbi agymosása ellen, hanem a Sunday Times is le bírt hozni egy publicisztikát, ami szerint az alkalmi füvezés kevésbé ártalmas, mint az ivás a tinédzserek fejlődésére. A szerző, India Knight legalábbis még…..
geriur 2008.08.09 22:33:17
vicces ez az egesz, vegig olvastam a kommenteket..

szumi: szerintem a gyereked szimplan rossz tarsasagba keveredett, telitomted penzel nagykepu kocsog lett, azert mentek oda.. mert tul sokat akart es verte magat ra, hogy o ezert kemeny fiu.. hirtelen valtozas , kesoi tinikor.. otthonrol sosem kapta meg azt amit kellet volna, csak gondolom a szigort az eleganciat, meg azt hogy leszard azokat akik nem veled egyszinten vannak. bocsi de ezt veszem le a hozzaszolasaidbol.. nem ertesz hozza, es beszelsz itt olyanrol, hogy ez huz szarba, meg dilerek meg bunezes, bazdmeg nekem a "dilerem" nagyon jo baratom. eltudok vele beszelgetni, nem bunozo, normalis ember. csak van egy mellek allasa.. es miert? mert nem tud elhelyezkedni rendesen 2 nyelvvizsgaval, 1 diplomaval.. hahga, magyarorszag hajra! de eljenek a zsidok, akik meglopnak.

masik fele, meg mikor fog valaki a futol meghalni?
ezek a dolgok, hogy bunoznek az anyagert meg stb.. istenem ez nem amerika. ez egy putri.. itt max a nyolckeri ciganygyerek kemenykedik ket sort, mert 2000 forintot nem tud szerezni sehonnan.. csak ilyen uton, mert erre neveltek..
ez az egesz ember fuggo, ha valaki ott felul rendben van.. akkor eltudja donteni mit akar, es hogy mit hogy csinal.

ui: en 17 eves vagyok, 3 eve szivok, nem vagyok ra buszke, de ezvan. nem vagyok antiszoc, nem buktam meg soha semmibol, amikor tehetem elmegyek dolgozni, segitek itthon. tisztaban vele edesanyam is mit csinalok, latja semmi nem tortent velem, de legalabb orul annak hogy hazajovok beszivva, nevetek vele, beszelgetek vele es nem ugy mint apam aki egy alkoholista volt, persze igyak enis jojjek haza reszegen es kotekedjek meg leszarjak mindent .. hajra tarsadalom..
geri blogja kicsit.. 2008.08.03 18:59:00
elhanyagoltam a blogot.. vagyis nem, csak nem tudtam irni. na de ez a par nap eleg izgalmas volt.. ugyebar csutortokon este megmondtam draga gabimnak, hogy mivel en penteken megyek pestre, ezert nem tudom aznap a szulinapjat megunnepelni, ezert tegyuk meg ma.. igy szolidabban es majd a kozos harmas…..
geri blogja szinte romokban 2008.07.31 11:26:00
vagyok. lelkileg. de majd kijovok belole... hala egnek, mar semmi sem huzhatja keresztbe szamitasainkat, penteken pest.. igaz csak azt sajnalom hogy huzzuk halasszuk mar 1 honapja es pont penteken lesz gabi szulinapja. picsaba! majd bepotoljuk.. 8 napig ervenyes :] vagy 7? nemtom :Dna ugy az elmult…..
geri blogja bazdmeg elaludtam! 2008.07.28 09:33:00
najo, kozben nem is.. :D azt hittem, es megnezem az orat, 7:54.. najo akkor van idom kilencig. na mert ugye akkor jonnek noveremek, mert egesznap megint a kertben kell baszkuraszni :D ma annyi szart fogok kibaszkodni, olyan elmenyekkel, te.. mintha a sok fereg embernek a fejet vagnam le a foldbe…..
Nem is tudom, mit írhatnék a lenti levél bevezetőjeként, sokat sajnos ezzel már nem tudok segíteni. Ritkán kapunk ehhez hasonlóan szomorú történetet, belegondolni is szörnyű, hogy ez bárkivel, bármikor megtörténhet. Mindez olyan okok miatt, amelyek ellen lehetett volna tenni,…..
huh.. ugye penteken meg volt a kressz, utana beneztem vivihez(nem nem o nem az a vivi, o a noverem.. :)) majd haza. gyors furdes, majd varos.. punnyadas. semmi nem volt. beszeltem bazsival ejszaka azt mondta nem lesz jo pest. jo akkor off ennyi kesz.ahogy letettem a telefont, egybol csongott.. apam…..
geri blogja befejeztem 2008.07.25 14:09:00
a californication elso evadjat. jo volt, nagyon. nezzetek meg tiis, megeri :) hala egnek a weeds is robotol, nekem tetszik a negyedik evad, masok negativ kritikaja ellenere.. :] es meg megkell veletek osztanom, mamam ismet megmutatta, nala jobban senki nem csinalja az aranygaluskat, hehe..…..
geri blogja ez a nap.. 2008.07.24 16:14:00
totalisan szar. esik az eso, szurke osszefuggo az eg, fuj a szel.. szar. ennyi. pedig altalaban szeretem az esot.. de mivel a lelki allapotom , most olyan mint libafos ezert lehet egy kis napfeny feltoltene, de hat ez ilyen.na meg a tegnap este miatt, egesz ejszaka Vivin gondolkodtam, hogy miert…..
geri blogja blog-e? 2008.07.24 13:58:00
hello!erdekes.. vajon blognak szanom e ezt az egeszet? valoszinuleg igen, hiszen itt van, ide regisztraltam.. erdekes nagyon. most leszogezem, nem mindig fogok helyesen irni, rendesen nagybetukkel, irasjelekk stb.. ekezet nem lesz, nem hasznalok, nem is kell.kivancsi vagyok, mi lesz az emberek…..