Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ross Soovix

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vizuális típusú olvasóinktól előre elnézést kérünk az alábbi miatt, de előfordulhat, hogy Okss Ujjse szóvicce még Michael Soma-hairnél is vadabb képzettársításokra fogja ragadtatni őket.- Mi az a lázcsillapító gyógyszer, ami zsírból van?- Kupa Mihály...
Ross Soovix 2008.11.19 13:47:46
Aki nem Homár-olvasó közületek, innen megértheti, mit takar a backdoor kommunikáció. Törzskommentelünk és mániákus grafikusunk, BGY egy költői nevű helyen talált rá erre a közepes, ám műfajában itt mégis első példányra. Köszönjük, innentől jöjjenek az igazi büntető…..
Ennyi szóvicc olvastán az ember néha elbizonytalanodik, mi is az, ami rossz, mi az, ami úgy rossz, hogy már jó, no meg mi az, ami úgy rossz, hogy a rossznál is rosszabb. Viszonyítási pontnak itt egy, fly tollából, ami szimplán ócska. Az ilyen nem okoz fájdalmat, a testi reakció…..
Szehény, szegény Anthony, 137 epizódnyi Nyom nélkül után, meg egy Emmy-díjjal a vitrinben azt gondolná, hogy befutott, de sajnos még mindig csak a lap alján tűnik fel a neve. Floyd képe segített átérezni a színész sanyarú helyzetét...
Ross Soovix 2008.08.15 08:06:25
Drága agyrohasztó barátaim,Ma délután kettőtől úgy fél hatig az Indexen én fogom online közvetíteni az olimpiai megnyitóünnepséget Hamispuma-földről. Minden ivarérett magyar állampolgárhoz hasonlóan én is egész életemben aktívan szenvedtem a sok más gyilkos fegyver mellett…..
Ross Soovix 2008.08.08 22:41:11
Ma kutyás napot tartunk: Zagy képének megfejtéséhez a kulcs az eb nyakában lógó zászló értelmezése. Többet nem segítek. Viszont ha már itt tartunk: egy efféle szóvicc akkor fáj jobban, ha az embernek sikerül magától megfejteni, vagy ha elárulják a megoldást?Walesi bárdog,…..
Ross Soovix 2008.08.08 22:37:24
"Londonban, a híres Steinway & Sons cég zongoraboltjának kirakatában találtam ezt a táblát. Aki magyar fordítást talál rá, vendégem egy pint ale-re" - vezeti fel Greg az alábbi képet, ami egyben arra is bizonyíték, hogy angolul majdnem olyan szörnyű szóvicceket…..
Mike egy nagy nemzetközi cég képviselőjeként éppen szerződést kötött, amikor a fenti kép pattant ki a fejéből. Félelmetes, hogy a gyilkos képviccek az élet minden területére betüremkednek! A vicc amúgy pompásan letaglózó, félhangosan hörögtem tőle, a megértéséhez rá…..
Ross Soovix 2008.08.06 07:58:33
ez ma szakadt ki belőlem. Elnézést a gyenge kivitelezésért, nem volt időm a kidolgozásra, remélem így is publikálható.Üdv,AtteoSose izgasd magad, a gyenge kivitelezés a - bruhaha - gyengénk. A megoldáshoz annyi segítséget adok, hogy a kép még kifejezőbb lenne némi…..
Ross Soovix 2008.08.06 07:57:11
Gratulálunk Gombahölgyinek, egyelőre ő viheti haza a legrettenetesebb viccmagyarázatért + legbénább képviccért járó vándorkupát, amit nehéz lesz visszarabolni tőle. A fenti, tényleg megmagyarázhatatlan "képvicchez" ugyanis a következőket fűzte hozzá:Két i, ver->…..
Ross Soovix 2008.08.04 11:59:53
Bevallom, hogy 47 másodpercig olyan üres arccal bámultam Té Rolandinho pályakezdő irtózatát, mint Mikola István a kommunista kutyafodrászt. Hogy az úristenbe jön ki az, hogy "FEKETE INDIGÓPAPÍR"? Aztán leesett. A címben is kiemelt részt kinagyítva idemásolom:Té…..