Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vica_65

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Az alábbiak több mint hét éve jelentek meg a Vincenten.  Sokáig kerestem, és nem bírtam ki, hogy ne tegyem fel újra.  ................................................................................... Kigamitsu nagyúr az Oda klánbéli Nobuhide mellé állt a yobashui csatában, ahol kétezer lovas…..
Külföldről sok okból lehet hazaköltözni, ezek közül az egyik az, ha az ember a külföldi cégtől elsőre rendkívül jónak tűnő ajánlatot kap. Ez történt Dave-vel is, aki Ausztriában, a magyar határhoz közel kapott németországi anyacégén belül egy lehetőséget. Majd hazaköltöztek… Te is hazaköltöztél?…..
Vica_65 2019.02.19 11:05:11
A Budapest Tv-be, a többi kis adóhoz hasonlatosan könnyű belerúgni, mert ugye tévé ez is, csak éppen nem olyan, olyan vásárian alpári és ócska. Van nekik is nyeremény műsoruk, a műsorvezető szőke hölgy (aki lehet, hogy x-el írja a nevét) kissé megilletődött viselkedésénél…..
Odáig végül is rendben van a dolog, hogy kiásunk egy régi sztorit, retrózgatunk,  megkérdezzük az utca emberét, emlékszik-e Anett Pötzsch műkorcsolyázónőre, aztán nyomozgatunk egy kicsit, hogy igaz volt-e, vagy csak városi legenda, amíg ki nem derül, hogy Gyulai István…..
Felesleges küzdeni. Úgysem sikerülhet. Úgyis egy hideg konyhában ér a szilveszter, pár nagykabátban szorongó bölcsész társaságában, akik még az újév kedvéért sem hagyják abba az egzisztencializmus posztmodern kiútkereséséről folytatott vitájukat. Ha mégsem, hát elveszel a…..
comment:com Laza péntek 2006.12.29 13:07:00
Nekem sem a kedvenc gyerekfilmem a Hahó, a tenger!, de még mindig értelmesebb, mint mondjuk a Kipurcant a a bébicsősz, anyának egy szót se! című filmalkotás, ami egy sávban fut vele. Kicsit túl van komolykodva a Hahó, a tenger!, a srác, aki lelki válságban van, mert kistestvére fog…..
Az tök egyértelmű, hogy az előszilveszterezéstől elgyötört idegeinknek ilyenkor egy Bud Spencer & Terence Hill-film tehet a legjobbat. Mondjuk Az ördög jobb és bal keze nem a legjobb filmje Mario Girottinak és Carlo Pedersolinak, de nem baj, egy-két jó poén azért akad benne (RTL,…..
'76-ban nem a tévécsatornák között kapcsolgattunk, hanem a rádió és a tévé között, akkoriban még röhöghettünk a Rádiókabarén is. Persze a szemfülesebbek felvették magnószalagra a kabarét, így a probléma részben megoldódott, lehetett egész emberként tévézni. A…..
Tegnap megnéztük, mit néztünk '86-ban, akkor most ugorjunk visszább megint egy húszast, és lássuk milyen menüvel kínálta meg a televízió '66 karácsonyán azokat, akiknek volt tévéjük. El fogunk csodálkozni, ígérem. Az első, ami föltűnik, hogy a tipikus karácsonyi…..
Mit nézhetnénk húsz évvel ezelőtt? Karácsonyi ajándékként a napi ajánló és a retróskodó Mesesajt rovat keverékét nyújtjuk át olvasóinknak. Ezúton is kívánunk, és ezután is reméljük, stb.Egy régi Rádióújságnak már a szagára és tapintására is annyi emlék indul…..