Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PoOwAa

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huhh hát ezt is megéltem... Fél óra várás után beengedett a gép a blog.hu-ra... aztán még jelentkezzek is be... Nem volt igazán faint. Szombaton programozói verseny amihez még mindig annyit értek mint egy lepkefing. Nah mind1 legalább péntekre kapok szünetet. A tanárom is bízik…..
96 words Speed test 9999 words Speed test..
Hetente fogok egy ilyet írni, ha lehet.Mai témám:ZenedobozWordpress blogMi az a twitter?Mi kellene még a blogba Nos akkor kezdem:Zenedoboz:Wiwiien blogjáról néztem az iPod-ot ezt bevallom :D. Nekem nagyon tetszik, csak a zenék nem jók még (nem teljes változat stb.). Szeretném…..
Hát itt a születésnapom. Mikor elkezdtem írni már 1:14 van... 16 lettem. Büszke vagyok magamra, hogy sikerült túlélnem ezt is. Viszont már ma este menni kell koleszba. Ez tök szívás...  Életemben egyszer voltam vele úgy, hogy a szülinapom alatt felszabadult minden erőm. a 14.…..
PoOwAa 2010.01.03 01:45:41
@DreamyGirl: A csajról: megfogadom tanácsodat :)

Koleszról: 8 ágyas szobában vagyunk 6-an. 3 alkoholistával vagyok összezárva. Remélem 2 dolog miatt is bulizhatok (szülinap, csaj). Kivéve ha azt mondják, hogy kémiából doli... így is van már karóm a semmiért...
De pill befejezek egy bejegyzést :D.
Sokszor mondják, hogy sok rossz után legalább egy kevés jónak kell következnie. Remélem így lesz... Már tudok aludni normálisan, nem fáj semmim se és holnap a szülinapom. Találtam egy érdekes oldalt: Katt ide! Keresd meg a szülinapod a naptárban és kattints rá. Érdekes…..
 Éjszaka végre tudtam aludni folyamatosan 6 órát... Ami azért nem semmi. Viszont álmodtam sok hülyeséget, de a lényeg az volt, hogy egy olyan lánnyal is álmodtam aki régóta tetszik nekem és le is kaptam álmomban. Pedig most nem rá akarok hajtani. De lehet ez azt jelenti, hogy ő…..
Hát ez is eltelt. 2009-re már csak emlékezni fogunk 1 óra múlva, mint rég múlt történelem :). Mindenki gondolkozzon el rajta, hogy mit tett ebben az évben ami fontos.Pl.: Nekemvolt 2 gyöngyörű csajomversenyeken jól szerepeltembizim úgy-ahogy megfeleltúj barátokat…..
 Sziasztok!Még sose blogoztam, csak néhányat olvastam, szóval nem tudom hogyan is kell ezt csinálni. Gondolom 1. bejegyzést illik bemutatkozással kezdeni... (Hátha olvassa majd valaki)Ács Raymundnak hívnak, Tuzséron élek (szabolcs megye) jan. 3-án leszek 16 éves. Jelenleg 10-es…..