Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foggy day

1 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután a magyar lisztkészlet jelentős hányada immár a háztartásokban ácsingózik felhasználásra várva, itt az ideje, hogy megtanuljunk egy jó kenyeret sütni belőle. A boltokból már lassan elfogy az élesztő, szóval, nincs más hátra, kovászra és jó kenyérre fel! Lépj be a KovászLabor Alapozó csoportba…..
A megfelelő arcápolás egyre inkább teret nyer és egyre több embernek fontos, hogy mit is ken magára, ugyanis a bőrünkön keresztül ezek a kencék felszívódnak és a véráramba kerülve károsíthatják a hormonháztartást, és az idegrendszert is. Ennek ellenére sajnos rengeteg olyan készítmény van a piacon,…..
foggy day 2017.10.21 20:09:29
A piros lufi Magamról 2017.10.20 23:34:03
 Az utolsó zaklatás kb. 21 éve történt. Nagyon sokáig nem mondtam el senkinek, magamba zártam, és ha ügyesen lefoglaltam magam tanulással, munkával, barátokkal akkor néha hetekig eszembe sem jutott. A férjem 5 éve kértem meg a kezem, elkezdtük tervezni az esküvöt. Egyre idegesebb voltam, úgy éreztem…..
Előző írásomban a gyermekkori elhízás gyakoriságáról, okokról és következményekről írtam. A gyermekkori elhízás hátterében a mozgásszegény életmód, az egészségtelen és hizlaló ételek térhódítása, az érzelmi tényezők és az evéssel kapcsolatos hibás attitűdök állnak. Amennyiben a gyermekkori…..
foggy day 2017.10.20 14:35:53
Volt már arról szó, hogy az ötven feletti modellek, üzletemberek és divat rajongók igencsak belehúztak és szép kis kört építettek maguk köré azzal, hogy pofátlanul jól öltözöttek és nem mellesleg sármosak is. Úgy fest, ezeknek a sztároknak jót tettek az évek : a…..
A Weinstein-botrány hullámai elérték Magyarországot is, Sárosdi Lilla színésznő vallott nemrég arról, hogy a Vígszínház korábbi igazgatója, Marton László szexuálisan zaklatta, amit a férfi később rágalomnak nevezett. Az ügynek még lesznek fejleményei, mindenesetre az ATV-nél ez a téma lett A nap…..
A tömör, egyszavas válaszok kedvelőnek: iszonyúan. Eszerint a cikk szerint a hatodik legdrágább a világon, és a harmadik legdrágább Európában, Svájc és Izland után. A hétköznapi életben azonban nem ennyire elborzasztó a helyzet. Mindig akadnak kibúvók egy szabály alól, és itt is lehet azért, ha nem…..
Napozni vagy nem napozni? Pontosabban mivel napozni, ez itt a kérdés. Lassan már azok is elbizonytalanodnak, akik eddig ügyet sem vetettek a kérdésre. Vagyis sosem védték a bőrüket, vagy a drogériában szembejövő első naptejet vitték magukkal a vízpartra. A téma - mint minden olyan, amely a…..
foggy day 2017.06.01 15:21:36
@wellarom: azért nem árt az orvosi diploma, mielőtt lebeszéled az embert a kémiai fényvédőkről. gondolom, ezeket is legalább ugyanúgy ellenőrzik, mint a többit, mielőtt forgalomba kerülnek.
foggy day 2017.06.01 15:41:52
@wellarom: Igen, így van. Teljesen egyetértek. :) Esetleg megkönnyítenéd a hozzám hasonlóknak, hogy adjak-e a véleményedre, ha elárulnád a cikkeid elején, hogy milyen végzettséggel rendelkezel. Nem bántani akarlak, de úgy gondolom, ez a bőr téma kicsit bonyolultabb annál, mint hogy elolvasok 5 cikket a neten, és leírom. Nem véletlenül alakult ki egy egész tudományág a témában. Nyilván annak az eredményei is változnak, meg minden bőrgyógyász mást mond. Csak pl. pont tegnap volt egy olyan hír, miszerint éppen 11 és 3 között kellene napozni, naptej nélkül. Mondta Szendi Gábor, aki ha jól tudom, nem orvos.
Az egyesület 2007-es alapító oka, a Mexikói úti kisföldalatti végállomáshoz tervezett beruházás tetszhalott állapotából újra életre kelt. Mivel a szabályozási terv módosítás 2014-ben nem lett elfogadva és lejárt, most újra benyújtották. Bár a projekt sokat finomodott, a…..
Mai abszolút kedvencünk, a mindössze 19 éves Szabó Domokos (Next Company, (Number One Models Group), aki fiatal kora ellenére egyre nagyobb sebességgel hódítja meg a divat világát. Jelenleg Ázsiában dolgozik, de eközben újabbnál-újabb divattal foglalkozó nívós és elismert…..
Ismét sztármustra következik, Will Smith, Zachary Quinto, Ed Westwick, Justin Timberlake és még rengeteg ismert személyiség közreműködésével. Nézzük, ki találta el legjobban a múlt heti szerelést. Általánosságban elmondható, hogy azért némileg nyáriasra vették a figurát,…..
w A sztrájktörő köszöntése 2010.01.15 07:13:00
Hülyeországban a BKV-sztrájk a kormány elleni felkelés, tehát a sztrájkolók aranyosak, szépek és hazafiasak, míg a sztrájktörők és a sztrájkot ellenzők viszont büdös kommunisták. A valóságban viszont az egyik legnagyobb sztrájktörő nem más, mint Széles Gábor, a Magyar…..
to: staff subject: Mai rejtvényünk Hogyan kell(ene) a hatályos helyesírás szerint leírni azt, amit az mti (meg persze az Index is) így ír: „MSZP-SZDSZ koalíciós egyeztetés” ZsB from: A komcsi mutyi from: B MSZP-SZDSZ-koalíciós-egyeztetés from: C MSZP–SZDSZ…..
A dél-afrikai, pályáját éppen csak elkezdő rendező, Neill Blomkamp talán maga sem gondolta 2005-ben, hogy Alive in Joburg című rövidfilmje alapján egyszer egész estés filmet álmodhat a nagy vászonra. Szerencséjére, útjaik keresztezték egymást A Gyűrűk ura trilógia és a King…..
Amikor elindult ez a széria, az optimisták közé tartoztam. Bár eléggé zavart a korhatár 12 évre való levitele, ezzel az irritáló minisztárok és wannabe szüleik felbukkanása, de reméltem, azért valami maradt a régi, igenis veretes hagyományokból.Sajnos azonban nem sok. Az egyik,…..
Friss hír röppent világgá, de legalább országgá a közelmúltban: a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) letörölte a térképéről Magyarországot. A Ján Slota vezette pozsonyi kormányerő az SNS honlapján napokig egy olyan Európa térkép volt látható, amelyen a Dunántúl Ausztriához, a…..
A cikk címe és alcíme ("Húsz év magány - Dominóteóriák a Magyar Tudományos Akadémiáról") sajnos megfejthetetlen metafora ill. asszociáció az írás alapján: dominókat összeillesztünk a megfelelő felületeknél (ilyesmiről nincs szó az írásban) dominóként egymásra…..
Vastagbőr Itthon más a helyzet ? 2008.01.27 08:53:00
Mindenki szörnyűlködött, amikor a TV 2 Napló és RTL Klub bemutatta, hogy a Blaha Luja téri késelő honnan származik, az erdélyi Gyergyószentmiklós melletti tekerőpataki cigánytelepet. Jöttek a szokásos reagálások, "Ilyen országot hogy vehettek fel az EU-ba" meg a…..
Vastagbőr Ilyen a box 2008.01.26 01:11:00
Nu, rúgok egyet én is a témába, aztán lehet nácizni. Megnézve az alábbi videót, érthető, hogy egyesek úgy gondolják, nem működik az igazságszolgáltatás, szétesik az oktatás, és tenni kéne valamit. Mondjuk alapítanak egy gárdát. Szituációs körkérdés 1.: tanár vagy…..
Hosszas várakozás után végre köszönthetünk Titeket a Magyar SzHÉK honlapján!..
A Subba az alábbi videócsokorral emlékezik meg a világ egyik, ha nem a legidegesítőbb játékáról. Az 5 legjobb Elmo-kivégzést az izgalmak fokozása végett fordított sorrendben kapjátok. Nem is olyan egyszerű végezni az ártalmatlan plüssfigurával. Az utolsó helyre lőtték be…..
foggy day 2007.12.15 09:26:17
Béla blog ma 2006.12.21 16:21:00
Na akkor most elkezdek blogolni..