Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MoOrgaN

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tele van a tököm azokkal a gyökerekkel, akik csak azért képesek egy fikanicket regisztrálni, hogy elküldjék a posztírót a kurva anyjába. Nem feltétlenül erre a blogra gondolok, sőt, az általános tendenciából van már elegem, illetve azon csodálkozom egyre, hogy a magyar internetes…..
Nemcsak a nagyon nagy nevek bírnak nagyon nagy gólokat lőni, Mike Ribeiro, a Dallas 30 éves ásza például olyat csinált a Calgary elleni meccsen, amit csak igen ritkán lehet látni. Persze ne feledjük, hiába van szó viszonylag ritkán a Stars-centerről, utóbbi néhány szezonja…..
MoOrgaN 2010.02.14 14:09:02
@Spigott: Te mit keresel itt? :)
Ismerjék meg az embert, aki - levelezgetésben kimerülő - harcot indított a híres hamburgeres ellen, mert az megerőszakolja a magyar ábécét. Mártont sérti, hogy a McDonald's CBH-nak nevezi a csirke-bacon-hagyma-szendvicset, pedig a csirke szó cs-vel kezdődik. Engem aztán nem zavarnak…..
Nem volt jeges a víz az élményfürdőben. Ez a tételmondata az alant olvasható levélfolyamnak, amivel a keddi posztunkban megszólított fürdőüzemeltető cég Balázs kritikájára reagál. Olvasónk, mint talán emlékeznek rá, azt állította, hogy amikor öt barátjával ellátogattak a…..
MoOrgaN 2010.01.06 22:08:43
@Manyizga: Én kérek elnézést hogy lesüllyedtem a színvonaladra,és írni mertem a 60 alatti IQ táborába. Ígérem többet nem szolok hozzá semmilyen témához, nehogy olyat merjek mondani amit a kis agyad nemtud feldolgozni.

Manyizga 21 bejegyzést írt és 1922 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Erre legyél akkor inkább te most büszke. Gratulálok hozzá.

Leülhetsz fiam egyes.
Hétfő és csütörtök között érdekes látványban lehetett része Péterváron a Naberezsnaja Lejtenanta Smidta környékén sétálóknak: egy méretes, francia zászlóval ellátott Mistral-osztályú (és ezt a nevet viselő) helikopterhordozó állt a part mellett, hálás témát nyújtva…..
MoOrgaN 2009.11.29 17:09:32
  Aljas indokból. Vagy célból. Rágalmazás, becsületsértés. Azt gyanítja Tomcat, hogy az áprilisi, boltja előtt tartott flash mobunkon ezekbe, azaz a BTK 179.§ (1) bekezdésébe és a (2) bekezdés a. pontjába ütköztünk.  Frankón kihallgattak a rendőrségen. Kicsit…..
A 40-es évek elején kezdtem el főiskolai tanulmányaimat. Tanyasi gyerek révén, felvételt nyertem egyik alföldi városunk kollégiumába. Mivel csak 45 kilométerre volt lakóhelyemtől, minden alkalommal gyalog tettem meg ezt az utat, szüleimnek megspórolván a vasúti költségeket.…..
petya Olimpia 2008 Peking 2008.08.08 21:15:00
Valljuk be! Kína erősen odavert a nyugatnak. Messze a leglátványosabb olimpiai megnyitót produkálta.Nem véletlen. Nem csak azért, mert vélhetőleg Kína nagyon ki akart tenni magáért, így pénzt, embert nem sajnálva mindent megtett a látványért. De nagy szerepe volt Csang Ji-mu-nak…..