Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chkdsk

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes helyszínre hívja fel a figyelmeteket Amatőr, ott árválkodik az út szélén a macisajt tábla, de vajon mire vonatkozik? Ha netán valaki forgalommal szemben érkezik és átvág a záróvonalon, akkor elsőbbséget kell neki adni? Egy újpesti kereszteződésben készítettem a…..
autózz! Hova siet, a halálba? 2011.08.02 08:01:00
Ezt a kérdést egy rendőr tette fel Tominak, aki gondolta, a rendőrök teszik a dolgukat és nincs miért megállni, mert nincsen semmi látnivaló. Nem akadályozta meg ebben senki és semmi, legalábbis elsőre úgy tűnhetett. De mégis volt ott egy rendőr, akinek ez nem tetszett. Nem…..
chkdsk 2011.08.02 18:13:04
@Akitlosz: HÚÚÚÚHAAAAAAA! KI MAGA??? Már itt is félni kell????
Gondolom, BD nem rendszeres olvasója a blognak, mert akkor sejtené, hogy ez a négyszázhatvankettedik olyan poszt, aminek valamilyen KRESZ-es vonatkozása van. Ráadásul jelen posztunk rögtön kettő az egyben, fotókkal, ábrákkal, leírással, kérdésekkel. Alapos munka, vajon kapunk rá…..
chkdsk 2009.11.05 23:09:56
Ilyen problémával a MÁV Biztosító volt  ügyfelei fognak találkozni leginkább, a most következő biztosításkötési hajrában érdemes ezeket a jogeseteketis figyelembe venni.Kedves Zugügyvéd, és mindenki!Szeretném a véleményeteket kérni az ügyünkben.A családunk egyik tagja…..
Ganyager és párja volt az annak idején, aki az első, gánti blogtalálkozóra elsőként ért oda, még mi is mögötte, alaposan kidekorált Astrájukat kísérve futottunk be. Kedves mozgáskorlátozott pár, akiket nem akadályozott meg ez abban, hogy eljöjjenek és jól érezzék magukat.…..
Lehet, hogy a két kép, amit Gábor küldött egy mikrolevél kíséretében, csak nekem új. Kétfarkú kutyás tábla átmatricázásokat már láttam sokat, vajon ez is tőlük van? Parkolójegy osztogató automatán még nem láttam ilyesmit, de egyből beindult a fantáziám és egyszmbe…..
Pont egy hete került szóba az a kereszteződés, aminek a közelében a mai történetünk is játszódik, akkor videót mutattunk egy köcsög fócvágenesről, aki tökön paszulyon át beverekedte magát a jobbra kanyarodó sávba, majd ment onnan tovább egyenesen. Feuer most egy ennél is…..
chkdsk 2009.10.13 22:21:23
@Tanácstalan: hanem balra tartás, mi? :D:D:D
Ha két viszonylag forgalmas utca keresztezi egymást és van hely egy kanyarodósávra, akkor leggyakrabban egy balra kanyarodó, valamint egy egyenesen menő + jobbra elhagyható sávot alakítanak ki. Ez elsőre logikusnak is tűnik, hiszen a szemből érkezőket a balra kanyarodóknak meg kell…..
chkdsk 2009.10.13 22:08:24
Rendőrnek lenni veszélyes. Nappal igazoltatások, forgalomirányítás, aluljáróban eladólányokkal beszélgetés őrködés. Éjszaka viszont elszabadul a pokol: autós üldözések, késelések, verekedések és sajnos, nem utolsó sorban, lövöldözések. Nagy valószínűséggel egy ilyen…..
autózz! Akkor meg kire tartozik?! 2009.09.30 09:52:00
Rendkívüli módon szokott bosszantani, ha arra valójában nem jogosult autós beparkol a mozgáskorlátozottak számára fenntartott helyre, az egyik legvérlázítóbb pofátlanságnak tartom. Sokan azzal szoktak védekezni, hogy túl sok ilyen hely van a bevásárlóközpontoknál, úgyse jön…..
A Zugügyvéd felkérésére született ez a cikk az Ügyvédvilág magazinba, okulásul itt is közzéteszi. Kevés publicitást kapott eddig,  ügyészi szemmel hol kezdődik az ügyvéd büntetőjogi felelőssége. Néhány személyes ügyészi gondolat az okiratot szerkesztő ügyvéd…..
chkdsk 2009.09.24 21:23:34
@kovi1970: és őneki mit üzensz?
/// ertzuiop 2009.09.24. 18:08:20
Ünnepélyesen bejelentem, hogy biztos Jobbik szavazó leszek a következő Országgyűlési Választáson.

kuruc.info/r/34/47265/ /////

De én csak annyit mondtam, hogy "jobb"
kellene!

kovi ????-ka-ka??? normális vagy??? vagy beteg méltóság!:D:D:d
chkdsk 2009.09.25 10:06:52
@zotyikaa: Igazad van tökéletesen!

És még azzal kiegészíteném, hogy számtalan esetben akiknek alapból ismernie kellene a törvényt, azok felmentésként/felelősség nélkül/ vidáman élhetnek.

De az egyszerű állampolgárnál sosem fogadják el azt, hogy nem ismerte a törvényt!

Ott kíméletlenül megtorolnak a legapróbb p-csálé ügyért is!