Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danny14

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Reklám fail 2009.12.30 05:28:00
De utálom ezeket a banneros reklámokat. Küldte: GaZBeN..
Danny14 2010.01.02 21:29:31
A várva várt operációs rendszer megérkezett. Ide veled copy, paste, Turn-by-Turn navigáció, gyorsabb Messages, MMS (nem, te inkább mégsem), Find My iPhone, tethering (elvileg nem lesz korlátozva), jobb Safari, Bluetooth, Spotlight, Voice Memos. Állítólagos magyar nyelv.  …..
A vízipipa rovat első videó-epizódja, amelyben a vízipipa használatát és a hozzá szükséges kellékeket mutatom be. Egy-két dolog kimaradt a videóból, de hamarosan bepótolom.Köszönet PiPi barátomnak a kamerázásban nyújtott segítségéért!-----------------------------Zene:Poets…..
 Már gondolom mindenki várta a blog megnyílását, és most gondolom a legtöbb, sőt az összes ember azt se tudja, hogy ki a fene vagyok, és mit akarok. Hát én egy 16 éves fiú vagyok, és nagyon szeretem az apple cuccokat, van is egy iphone-om, és egy macbookom, ami közös(valaki…..
Annyit előre elárulok, hogy a laptop veszít. A videóból kiderül, hogy az Apple laptopja szar, mert az illesztékek rendszeresen elengednek. Legalábbis a szöveget gépelő hülyeállat azt állítja, hogy már több ismerősénél is beindult a folyamat, az informatikai Pangea darabokra…..
Danny14 2009.05.03 14:13:47
Noha a néhány napja megjelent legújabb, sorrendeben a harmadik béta OS nem ígért drámai változtatásokat elődjeihez képest, van néhány újdonság, amit érdemes megemlíteni. A fejlesztőkhöz eljuttatott operáciüs rendszer újdonságai a Safari, a Push Notification, és több más…..
Appleblog Itt az Apple-szappan! 2009.04.10 07:37:00
A szappanról, vagyis a karbonsavak nátriumsójáról úgy elfeledkeztünk az évek során, mint az iható csapvízről. Nem tudnám megmondani, pontosan mi történt, valószínűleg szar íze lett a vezetékes víznek, és a tusfürdők korának hajnalán elkezdett kiszáradni a bőröm a…..
Nem kell rögtön vérszemet kapni ;) Blackhawk csak egy kicsit rávilágított a GTA SA hibáira , ami nagyon szórakoztatóra sikeredett! Úgy hallottam Bud Spencer és Terence hill rajongó vagy ;) További videók a jopcjatekokrosszmodra.blog.hu/ -n  TÖRÖLT VIDEÓ..