Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Selymes

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schőberl gyerekek She's a Lady 2014.08.07 21:33:14
A képhez pár magyarázat. Persze a Hölgy nem igényel magyarázatot, akinek stílusérzékét dicséri a színben passzoló zokni is, ami talán kevéssé légies, mint egy selyemharisnya, azonban fürdés után feltétlen praktikusabb. És ha már praktikum: a Hanna alatt látható lime-zöld…..
Ezt muszáj vagyok megosztani veletek: A performansz-művészet egyik úttörőjének számító Marina Abramović 1946-ban, Belgrádban született. Nemzeti hősként ünnepelt apja, Vojo és anyja, Danica partizánként harcoltak a második világháborúban. Anyja az 1960-as évek…..
Drága Barátaim. Ennyi. Azért kezdtem el vezetni ezt a blogot, mert írhatnékom támadt, és mert meg kívántam osztani veletek a hétköznapokban megbújó szépségek végtelen halmazát. Amennyiben velem tartottál eddig, akkor te is pontosan látod, hogy ez a pohár friss víz, amit mi…..
Tegnap újra fellépéssel telt az estém. Az utánam következő fellépő egy mesemondó volt, Berecz András. Rengeteg rendezvényen dolgozok, és általában a műsorom után rögtön dobbantok, de tegnap valamiért úgy döntöttem, hogy maradok még egy picit, és megnézem a mesemondó…..
Minden ember karrierjében vannak mérföldkövek. Nálam talán ezek voltak azok: 1, Az első bűvészbemutatómon 6 néző volt. Anyuka, apuka, húgica, nagybácsi, nagypapa, és nagymama. A gyerekkori íróasztalom mögött állva tartottam az előadást, és reflektorok helyett az olvasó…..
A legtöbb hosszú és mély barátság azt mondják iskolában köttetik. Ez velem is így volt. Együtt nőttünk fel, és ez örökre összeköt. Együtt vásároltuk az első erotikus újságainkat, valamint egymással beszéltük meg az igen megrázó korai nőügyeinket, minthogy “Rám…..
Kezeket fel, ha neked is csináltak a szüleid általánosban szendvicset reggelire. Oké, leteheted. Nekem remek szüleim voltak, és noha szinte minden nap a  reggeli készülődés fejvesztett, üvöltözős káoszban zajlott, azért induláskor a szendvicsem mégis mindig becsomagolva,…..
Selymes 2013.01.18 20:12:29
Selymes 2013.01.18 20:14:01
Na, ez így azért kissé túlzás, de a jó cím mindig olvasásra készteti az olvasót, nemde? Hányszor láttuk már, hogy egy amerikai film főhőse (Ide nem illő gondolat: milyen oltári kitolás lenne a jövőbeli fiamat ‘Főhős’nek elnevezni. A nevem Főhős. Hajnóczy Főhős.…..
Steve Jobs azt hitte megtalálta, de nem. Az övéből hiányzik egy darab. Az enyém viszont kerek és egész. Hányszor álltam már a zöldségesnél tanácstalanul szemlélve a 12 fajta különböző almás ládát. Az egyik magyar, a másik szenegáli, az egyik irigysárga, a másik fűzöld…..
Hobbilatin 2011.08.10 16:25:00
Quae prostituta ventum, non ricatus ab coito sunt...
Selymes 2011.08.19 17:39:36
Four days left! Négy nap balra! Négy nap előre! Négy nap MARADT!Eszembe jutott egy hajdani bemutató, poros-koszos Jókai Klubban! Lanford Wilson: Kéretik elégetni. Március nyolcadika volt az is. Nyolcban a négy, egyenlő kettő! Számmisztikában soha nem voltam jó, de ha a száz…..
Selymes 2009.03.05 10:27:41