Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chairman

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ivászatokról meg a nőzésekről mindenki tudott, de azt Totti leplezte le, hogy Bandi barátunk szteroidokat is nyomott meg kreatint. Igazából már ennyivel is túlbeszéltem ezt a hahotás-ovis stílusú iszonyatot, ki kéne menni Totti lakására, becsöngetni és az arcába kiabálni,…..
Most már tényleg... De a véleményes hétvégébe belefér szerintem.Kriszti küldte:Tudom, hogy fordítógépes bakikkal napi 24 órában találkoztok és a blogon is volt fent már több, de az alábbi honlap akkor is feldobta a napunkat.http://welcome-to-croatia.com/hu/Már a főoldalon olyan…..
chairman 2009.10.20 10:43:05
Szép napot, estét, reggelt, éjjelt vagy bármit a kedves olvasónak, attól függően hogy mikor olvassa a székek életét bemutató blog következő bejegyzését.Igaz ez nem az ami következne, de ma erre volt ihletem. Remélem elnézi nekem ezt a tisztelt olvasó.Tehát a mai témánk a…..
Üdvözlöm a kedves olvasót. A mai post a székek szociális életével fog minket megismertetni, legalábbis azt, akinek lesz kedve végigolvasni.A székek társas lények. Az emberek által uralt környezetükben csak nagyon elvétve fordulnak elő egyedül. Gondoljon csak bele az olvasó: hány…..
Hello! Üdvözlöm a törzsolvasókat az újakat pedig méginkább. Amint az előző bejegyzésben megígértem, a mai post a székek fizikai felépítéséről fog szólni. Csapjunk is rögtön a közepébe!A szék testfelépítése: fej - tor - potroh (Markos-Nádas után szabadon). Na de viccet…..
A székek titokzatos élete a SZÉK 2008.07.23 17:57:00
Igen, kedves olvasó, a cím direkt kezdődik kis betűvel, és a második szó direkt csupa nagy betű. Hogy miért? Azért, mert ez a blog a székekről szól, és nem a névelőkről vagy a helyesírásról.  Persze azért minden, a beragadt [capslock]-kal kapcsolatos észrevételt szívesen…..