Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lt1977

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsősorban Sonoff eszközök vezérlésére fejlesztett, gyártófüggetlen alternatív mikroprogram. (firmware)A támogatott eszközök részletes listája a tudásbázisában fellelhető: https://github.com/arendst/Sonoff-Tasmota/wiki   Első feltöltése a legtöbb ESP8266-al szerelt eszközhöz hasonlóan soros-USB…..
lt1977 2020.11.06 19:39:38
@eNeS: És egyéb I2C eszközt pl. oled kijelzőt vagy GPIO bővítőt persze ami a listában szerepel automatikusan felismeri vagy valamit konfigurálni kell? Igazából az érdekel ha ráakasztom egyből működik vagy azt a forrás fileba is be kell "írni" és újra fordítani?
Ha röviden jellemeznem kellene, a firmware-ek svájcibicskája névvel illetném, segítségével programozói tudás nélkül, hosszas fejlesztgetés nélkül tudunk sokféle szenzort néhány kattintással életre kelteni. Az első feltöltése persze kíván némi gyakorlatot... ám meglátásom szerint egy ESPEasy…..
Ráncfelvarráson esett át a Sonoff Basic, az új R3 változata, ami azon túl, hogy másképp néz ki (nem, nem lett kisebb), egy új, úgynevezett DIY móddal lett gazdagabb.Paramétereiben egyébként nem történt változás, ugyanúgy 10A terhelhetőséget tüntetnek fel az adatlapján, mint az előző verziókon, az…..