Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aircooled

4 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy éve jelent meg az Anima Sound System legutóbbi nagylemeze, a We Strike, ami már csak a címéből is ítélve harcos, komor album volt. Ennek szöges ellentéte a napokban boltokba kerülő Tedd a napfényt be a számba, ami a 80-as éveket idéző diszkóval és funkkal kacérkodó…..
A második bónusz. Kihagyhatatlan, hiszen még Csikós, ez a bokáig tört műanyagban gázoló, bevérzett szemű öregautó-imádó is cukrozott takonyként folyt végig az oldalán. Pedig picike, ezer köbcentis (bár turbós) varrógép, ráadásul jobbkormányos és japán. Ennek ellenére…..
aircooled 2010.04.13 17:49:45
  Az Országos Választási Bizottság tegnapi ülésén egyes jelöltek esetén felfüggesztette, másoknál fenntartotta a mentelmi jogot. Hogy miért döntöttek a felfüggesztések mellett, az kiderül a határozatok indoklásából: Az Országos Választási Bizottság úgy foglalt…..
Belsőség Volga anyácska odavág 2010.03.21 15:57:00
Hogy mit keres egy Volga a Tuning Show-n? Tudja a fene. Aztán belenéz az ember a motortérbe, ahol a vártnál picivel több hengerrel szembesül. A fekete Volga megérkezett. Ma már nem félünk tőle, pedig kéne Egészen pontosan nyolccal. A motort a GAZ 66-osból sikerült betottyantani…..
  Bizony megtörtént az az incidens, amit Winkler a Totalcar 10. születésnapján mindenképpen el szeretne kerülni. Előkerült a vizes szivacs, felmászott a lány a motorháztetőre, és nem a szégyenlősebbek közé tartozott. Sokszor sajnos igénytelenbe züllik, ha elkezdenek…..
Belsőség Tovább hódít a cult! 2010.03.20 14:20:00
Rettenetes hosszúságú sor kígyózik a Tuning Show bejáratánál, az érdeklődésre tehát nem lehet panasz. Nekem pedig nem lehet panaszom a szép autókra: az A pavilon bejáratánál kedvencem, a Cult Hungarian standja is több új szépséget mutat be, de pavilon-szerte örvendetesen…..
aircooled 2010.03.20 17:13:36
Amíg a tréleres autó - egy hármas BMW - megérkezik a két t-s Puttgardenbe, a társaság Csikós bagószagú, lepukkadt hotelszobájában múlatja az időt, optimizmusuk visszatért, folyamatosan röhögnek - magukon. A kopasz fázósan az ágyban fekszik, a paplan alá bújva, nem csoda, elég kimerült lehet. A…..
aircooled 2010.03.07 12:41:11
@Mr. Homn: na várjunk csak, akkor most x100 kilómétert kenés nélkül ment a montor??
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
aircooled 2010.03.05 07:47:03
@hair is on ford: és anyukád hogy van kombájnpilóta? azt ugye tudod, hogy me leszel ruházva? Tisztelt Totalcar kéne a kismajom IPcíme!
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
aircooled 2010.03.04 16:07:39
aircooled 2010.03.04 17:44:38
@ommm: még hány mega?
Hallottak már kiskölyköket rozsdás lábossal pléhhordót csapkodni? Pont olyan hangot adott a motor minden váltás után. „Kellett neked indiait venni” - mondta bajsza alatt vigyorogva Gyuribaá, a mester. „De tegnap még jó volt” - védekeztem, mire Gyuribaá…..
SpongyaBlog pálinka 2008.10.26 21:37:22
Pálinka rajongó vagyok. Ezt beismertem magamnak és beismerem nektek is. Persze lehet ebből a infóból következteni minndefélére, de ezekre a következtetésekre nem is vagyok annyira kiváncsi. Most hogy ezt megbeszéltük, vegyünk végig egy nekem nem tetsző szituációt. (halkan…..
SpongyaBlog bodies 2008.10.26 18:51:39
Hosszas vivódás után kitakarítottam a fürdőszobát. Ez jó mert végre megtudtam, hogy az én toalettem is fehér színű porcelánból készült. Pfujj...  Lényeg a lényeg több okból sem takarítottam a fürdőszobámat mostanában. Vegyük szépen sorba.  Egyfelől itt lakik…..
SpongyaBlog 4 nap 2008.10.26 17:41:08
Összefoglalom. Az elmúlt négy nap (a mai is benne), az elvárásaim alatt teljesített. Gondoltam nem hagyom el a várost, hátha fog folyni egy kis vér. Ez eddig rendben is van, nagyon aktívnak és pörgősnek képzeltem az ünnepek kapcsán létrejött munka mentes időszakot. Nem lett az.…..
SpongyaBlog értetlenül ülök 2008.10.22 16:31:00
Immáron hét éve figyelem a hazai blogtermést, korábban én is kedvet éreztem ilyesformán kifejezni magam, viszont nem találtam elég érdekesnek az életvitelem ahoz, hogy megosszam a nagyérdeművel. Az életvitelem a mai nappal sem változott, viszont most már önkifejezni sincs sok…..
Már régebben eldöntöttem, hogy ne mindig csak a rosszat nézzük, ezért szenteljünk egy bejegyzést azoknak a dolgoknak, amelyek tényleg működnek - és jól működnek - Magyarországon.Nos nem találtam sokat, ha valakinek van még ötlete, akkor várom a kommentek között.Az első,…..