Regisztráció Blogot indítok
Adatok
g.suveg

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Live stream. Kezdjük mindjárt azzal, amit már mindenki tud. Az Index a Magyar Televízióval bútorozott össze, melynek eredményeként a hírszájton élőben lehet követni az összes meccset. Sőt, menet közben a gólokat is vissza lehet majd nézni. Bár az elgondolkodtató, hogy a FAQ…..
Immár két olyan magyar szájt is van, mely a könyvolvasóknak kínál közösségi teret. Az egyik ugye a Moly.hu, a másik pedig a Könyvkolónia. Mindketten a saját eszközeikkel kommunikálnak online. És mindkét magyar startup a magyar online közösséget hívja segítségül ehhez.Utóbb…..
A kerékpáros-világrekord 268 km/h, szombaton próbálja megdönteni egy magyar biciklista. Nagy György speciális kerékpárt épített, amiről kiderül, hogy nem is a látható tartományokban különleges.Az ország leggyorsabb biciklijét, amellyel alkotója már elérte a 160 kilométeres…..
g.suveg 2008.07.25 10:29:16
Büszke Manhattan Portage-tulajdonosként persze nem szívesen javasolnék más táskát. (Ok, esetleg a Rickshaw vagy a Timbuk2 jöhet még szóba nálam.) Egy negyedik cég, a MobileEdge viszont meglátta a lehetőséget a sok unott képű reptéri geekben, és olyan laptoptáskákat dobtak…..