Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tempestarii

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
majdnem kocka Otthon, SK 2009.04.20 17:08:00
Kb. egy éve észrevettem, hogy a Picasa Webalbumomban a térképen (amin a geotaggelt képek pozicióját mutatja) volt egy pötty Kanadában, és mivel nem tudtam, melyik képem készült ott (sosem jártam még Kanadában ugyanis), szépen végignéztem mindet, de mindegyik jól volt…..
...nem ám filterből. Külön felhívnám a figyelmet a magyarázó kompjuteranimációkra...
Úgy látszik nem csak mi hánytunk be Ellen DeGeneres tavalyi unalmas Oscar fellépésétől, hanem az Akadémia is, és visszakönyörögték Jon Stewartot, aki azért tényleg kurva vicces tud lenni, ha akar. Ej, megint cenzúra. A technikai Emmy-díjak kiosztása után a reality kategória egyik…..
majdnem kocka GFerdítés 2007.09.11 00:56:00
Egyre inkább az a benyomásom, hogy valaki szántszándékkal rontja el a magyar nyevű Google-termékek fordításait... most például ezt találtam: "Mostantól 18 további nyelven elérhető (...) Ha számítógépén a Picasa egy régebbi verziója fut a fenti nyelvek valamelyikén, az…..
Tempestarii 2007.09.11 01:07:56
majdnem kocka üzenet a múltból 2007.04.23 17:35:00
Ez itt, kérem szépen, egy több, mint 20 (húsz) éves matrica, ma találtam az M3-on:Úgy tűnik, az utasok körében nem terjedt el széleskörűen az önkéntes jegyvásárlás kellő mértékben, ezért peronzárra készül a BKV. (a peronzár egyébként titkos favoritom, teljes mértékben…..
Csak az hibázik, aki dolgozik, ebben azt hiszem egyetértünk, de az mégis elég nagy blama, hogy a CNN International az alábbi képpel jelentkezett be május 11-én. A felirat persze "Blair resigns" lett volna, azaz "Lemondott Blair", de a figyelmetlen, vagy magát rohadt…..
Tempestarii 2007.05.14 12:09:39
Gyerekkoromban azon ment a vita a játszótéren, hogy ki legyen Winnetou vagy Old Shatterhand - Kiefernek köszönhetően most minden amerikai kölyök Jack Bauer akar lenni, hiába no, a FOX ütés-víz-sav és halálálló CTU ügynöke elfoglalta helyét a népi folklórban, ott ahol nálunk a…..